Haziran Ayında Kaçırılmaması Gereken Konserler

0
272

Haziran ayının gelmesi ile yaz mevsimi artık resmen başlıyor. Bu da demek oluyor ki açık hava konserleri tüm müzikseverleri bekliyor. Bir yandan sevdiğiniz sanatçıyı dinlerken diğer yandan açık havanın keyfini çıkarabileceğiniz konserlerde eğlencenin sonu yok.

Gelin haziran konserlerine hep beraber bakalım. Yazın coşkusunu sonuna kadar yaşamak isteyenler için bu konserler birebir.

1 – Manowar Konseri, İstanbul

Metal müziğin en büyük temsilcilerinden birisi olan Manowar grubu, 3 Haziran Cumartesi akşamı İstanbullu metal müzik sevenler ile bir araya geliyor. Üç yıllık bir aradan sonra ülkemize gelen Manowar, şahane müzikleri ile sahneyi sallamaya söz veriyor. Çok yüksek bir enerjiye sahip olan konser, Türk Manowarrior’lara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Tarih: 3 Haziran Cumartesi / Saat: 20:00 / Yer: KüçükÇiftlik Park

2 – Şarkılarla Nazım Hikayesi Konseri, İzmir

Şair Nazım Hikmet Ran’ın ölümünün 60. yılı anısına düzenlenen Şarkılarla Nazım Hikayesi Konseri, 3 Haziran Cumartesi akşamı İzmir’de gerçekleşiyor. İstinyeArt %100 Performans Arena’daki konserde, Nazım Hikmet’in şiirlerinden uyarlanan güzel şarkılar dinleyicilerle buluşuyor.

Tarih: 3 Haziran Cumartesi / Saat: 20:30 / Yer: İstinyeArt %100 Performans Arena

3 – Haluk Levent Konseri, İstanbul

Anadolu rock müziğinin önemli temsilcilerinden Haluk Levent, 5 Haziran Pazartesi akşamı İstanbullu sevenleri ile bir araya geliyor. Bir yandan müziğin ritmi ile coşarken diğer yandan Boğaz manzarasını seyredebileceğiniz Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde unutulmaz bir gece sizleri bekliyor.

Tarih: 5 Haziran Pazartesi / Saat: 21:00 / Yer: Kuruçeşme Açıkhava

4 – Buray Konseri, İzmir

Aşk mı Lazım, Alaz Alaz ve Deli Kız gibi aşk kokan eğlenceli şarkıların sahibi Buray, 6 Haziran Salı akşamı İzmir’de pop rüzgarı estiriyor. İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek olan konser ile yaza hoş geldin diyebilirsiniz.

Tarih: 6 Haziran Salı / Saat: 21:00 / Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi

5 – Cengiz Özkan Konseri, Bursa

Müzisyen ve bağlama sanatçısı Cengiz Özkan, 7 Haziran Çarşamba akşamı Bursalı türkü dostları ile buluşuyor. Bursa Akademik Odalar Birliği’ndeki konser akşam 20.00’de başlıyor.

Tarih: 7 Haziran Çarşamba / Saat: 20:00 / Yer: Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB)

6 – Edip Akbayram Konseri, İzmir

Kadife sesi ile söylediği Hasretinle Yandı Gönlüm, Güzel Günler Göreceğiz ve Aldırma Gönül isimli eserler ile kalplerimizde yer edinen Edip Akbayram, 7 Haziran Çarşamba akşamı Kültürpark Açıkhava Sahnesi’nde İzmirlilerle bir araya geliyor. Akşam 21.00’de başlayacak olan konserde, türkülerini söylerken deneyimli sanatçıya eşlik edebilirsiniz.

Tarih: 7 Haziran Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi

7 – Kenan Doğulu Konseri, İstanbul

Pop müziğin krallarından Kenan Doğulu, BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında İstanbul’a geliyor.  Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi’nde İstanbullu pop müzik sevenler ile 7 Haziran Çarşamba akşamı buluşacak olan Kenan Doğulu, hareketli şarkıları ve dansları ile herkesi eğlenceye doyuracak.

Tarih: 7 Haziran Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: Maximum Uniq Açıkhava

8 – Gülşen Konseri, Ankara

Ülkemizin ünlü pop sanatçılarından Gülşen, 9 Haziran Cuma akşamı ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi’de Ankaralıları coşturuyor. Bangır Bangır, Sarışınım, Of Of gibi hit şarkılarıyla herkes tarafından sevilen Gülşen’in konseri saat 21.00’de başlayacak.

Tarih: 9 Haziran Cuma / Saat: 21:00 / Yer: ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi

9 – Yavuz Çetin Tribute – Yavuzcan Çetin Konseri, Ankara

Yavuz Çetin’in oğlu Yavuzcan Çetin babasının şarkılarından oluşan sahne performansını 9 Haziran Cuma akşamı Nefes Bar’da sunuyor. Yavuz Çetin sevenlerin kaçırmak istemeyeceği bu konser saat dokuz buçukta başlayacak.

Tarih: 9 Haziran Cuma / Saat: 21:30 / Yer: Nefes Bar

10 – Candan Erçetin Konseri, İzmir

Şarkıcı, şarkı yazarı ve müzik öğretmeni olan Candan Erçetin, 10 Haziran Cumartesi akşamı İzmirli sevenleri ile bir araya geliyor. Bornova Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek olan konserde eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor.

Tarih: 10 Haziran Cumartesi / Saat: 21:00 / Yer: Bornova Açıkhava

11 – Şevval Sam Konseri, İzmir

Hem oyuncu hem de müzisyen olan Şevval Sam, 13 Haziran Salı akşamı İzmirlilerle buluşuyor. Kültürpark Açıkhava Sahnesi’ndeki konser kimi zaman hüzünlendirirken kimi zaman eğlendirerek dinleyicilerine keyifli bir akşam yaşatacak.

Tarih: 13 Haziran Salı / Saat: 21:00 / Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi

12 – Zaz Konseri, Ankara

Fransız sanatçı Zaz, Organique Tour isimli turnesi kapsamında 14 Haziran Çarşamba akşamı Ankaralı sevenleri ile buluşuyor. Congresium’da gerçekleşecek olan konser akşam 21.00’de başlıyor. 2010 yılında yayınlanan “Zaz” isimli albümündeki “Je Veux” şarkısıyla çıkış yakalayan sanatçının beş albümü bulunuyor. Zaz özgün sesi ve enerjisi ile dinleyicilerine özel bir gece yaşatacak.

Tarih: 14 Haziran Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: Congresium Ankara

13 – Pandami Music Konseri, Ankara

Pandemi zamanı kurulduğu için Pandami ismini alan grup, Alara Canay, Doruk Petekkaya, Ege Çakır ve Eren Halıcı’dan oluşuyor. Herkes tarafından bilinen ünlü şarkıları birleştirerek (mash-up) müzik yapan grup, sizleri sonsuz bir eğlence döngüsüne davet ediyor.

 Tarih: 14 Haziran Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: Jolly Joker Ankara

14 – Pentagram Konseri, İstanbul

Metal müziğin ülkemizdeki en iyi temsilcilerinden birisi olan Pentagram, 18 Haziran Pazar akşamı İstanbullu sevenleri ile bir araya geliyor. Turkcell Vadi Sahnesi’ndeki konserde Pentagram, İstanbul’da metal rüzgarlarını estirecek.

Tarih: 18 Haziran Pazar / Saat: 21:00 / Yer: Turkcell Vadi Sahnesi

15 – The Five Horsemen Metallica Tribute Konseri, Ankara

Metallica bizim ülkemizden çıkmamış ama The Five Horsemen grubu bu eksikliği çok güzel bir şekilde kapatıyor. Metallica’nın en güzel şarkılarından oluşan konser, 20 Haziran Salı akşamı If Performance Hall’da düzenleniyor.

Tarih: 20 Haziran Salı / Saat: 21:00 / Yer: If Performance Hall

16 – Evgeny Grinko Konseri, İzmir

Rus müzisyen piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, 22 Haziran Perşembe akşamı İzmir’de sevenleri ile buluşuyor. Kültürpark Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek olan konser saat 21.00’de başlıyor.

Tarih: 22 Haziran Perşembe / Saat: 21:00 / Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi

17 – Tom Odell Konseri, İstanbul

BKM yaz konserleri kapsamında ülkemize gelen Tom Odell, 24 Haziran Cumartesi akşamı İstanbullu sevenleri ile bir araya geliyor. Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi’ndeki konserde Odell romantik şarkıları ile dinleyicilerin kalbine dokunacak.

Tarih: 24 Haziran Cumartesi / Saat: 18:00 / Yer: Maximum Uniq Açıkhava

18 – Gipsy Kings by Andre Reyes Konseri, İstanbul

Latin müziğin efsanelerinden Gipsy Kings by Andre Reyes, 28 Haziran Çarşamba akşamı İstanbul’da konser veriyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek olan konserde flamenko ve rumba ile eğlencenin tadına varacaksınız.

Tarih: 28 Haziran Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

19 – Ceza Konseri, İstanbul

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkacak olan Ceza, 29 Haziran Perşembe akşamı İstanbullu rap müzik sevenler ile buluşuyor. Türkçe rap müziğin kralı Ceza, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde şarkı sözlerini çok hızlı bir biçimde söyleyerek dinleyicileri kendisine hayran bırakacak.

Tarih: 29 Haziran Perşembe / Saat: 21:00 / Yer: Kuruçeşme Açıkhava

20 – Sertab Erener Konseri, İzmir

Güzel şarkıları ile gönlümüze taht kuran Sertab Erener, 29 Haziran Perşembe akşamı İzmir’de konser veriyor. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu Sahnesi’nde gerçekleşecek olan konserde şarkıcı en sevilen parçalarını seslendirecek.

Tarih: 29 Haziran Perşembe / Saat: 21:15 / Yer: Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

Hepinize bol konserli bir haziran ayı dileriz.

İyi eğlenceler!

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız