Nisan Ayında Mutlaka Gitmeniz Gereken Konserler

0
665

Göz kamaştıran rengarenk sahne ışıkları, enstrümanların enerjisi, sevdiğiniz sanatçının ya da grubun sesi, eğlenen insanların coşkusu ve ortamın aurası ile bir canlı müzik konseri, modunuzu yükseltmek ve yüzünüzü güldürmek için mükemmel bir alternatif! 

Gelin hep birlikte baharın coşkusuyla biraz kafanızı dağıtacak, kış mevsiminin kasvetli havasından sizleri çiçek kokularıyla motive edecek Nisan ayı konserlerine şöyle bir yakından bakalım!

1 – Cem Adrian Konseri

Buğulu sesi ve duygu dolu şarkı sözleriyle Cem Adrian ülkemizde oldukça sevilen ve sıkça konser veren sanatçılardan biri. Radyoda, otobüste, otomobilde her yerde dinlediğiniz bu büyülü sesi canlı olarak da dinlemek isterseniz 1 Nisan 2023 akşamı saat 21.30’da Beyoğlu’nda bulunan Dorock XL Venue’de sevenleriyle buluşacağını bir kenara not edebilirsiniz. Farklı bir şehirde yaşıyorsanız, araç kiralamak ya da feribot bileti almak istiyorsanız bu kaçırılmayacak konserde yerinizi garantilemek için obilet üzerinden ulaşım tercihinizi belirleyebilirsiniz.

2 – Passenger Konseri

İngiltere doğumlu olan Mike Rosenberg, başlangıçta Passenger’ı bir pop müzik grubu olarak kurmuştu. Ancak grup 2009 yılında ilk albümlerinin çıkmasından kısa süre sonra dağıldı. Ardından Rosenberg, Passenger’ı sahne adı olarak kullanmaya başladı. 2012 yılında çıkardığı All the Little Lights albümünden “Let Her Go” parçasıyla oldukça ilgi topladı. 

Passenger şu anda 6 ülkeyi geziyor ve yakında 6 konseri var. Bu ülkelerden biri de Türkiye. Passenger 7 Nisan 2023 tarihinde İstanbul İş Kuleleri Salonu’nda Türkiye’deki hayranlarıyla buluşuyor. Siz de Passenger hayranıysanız İstanbul biletinizi ayarlamak için vakit kaybetmeyin!

3 – Kerala Dust Konseri

Elektronik ve geleneksel müziğin Güney Londra’daki temsilcilerinden oluşan 3 kişilik grup Kerala Dust 2016 yılında kuruldu. Kerala Dust, 2017’deki ilk turnesinden bu yana ABD, Avrupa, Meksika, Rusya, Türkiye ve Dom’da 150’den fazla uluslararası konser verdi. 8 Nisan 2023 Cumartesi akşamı yine Türkiye’de! İstanbul Zorlu PSM- Türkcell Sahnesi’nde konser verecek olan grup yeniden yorumladığı, parçalayıp birleştirdiği şarkılarla rock, blues ve techno tarzlarının farklı etkilerini bir araya getiriyor. 

4 – BiFO& Denis Kozhukhin Konseri

Eğer klasik müzikten hoşlanıyorsanız bu konser tam size göre! BİFO yani Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası 1999 yılında kuruldu. Orkestra şefliğini Lina González-Granados üstelenirken Belçikalı Piyanist Denis Kozhukhin büyüleyici ve tüyler ürpertici performansı ile ona eşlik edecek. İstanbul Zorlu PSM- Turkcell sahnesinde 13 Nisan 2023 Perşembe akşamı saat 20.00’de verilecek konsere katılmak sizin ve sevdikleriniz için büyük bir keyif olacak.

5 – Dolu Kadehi Ters Tut Konseri

Özellikle genç popülasyon tarafından şarkıları ilgiyle takip edilen Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut 13 Nisan 2023 Perşembe günü saat 21.00’da KerkiSolfej organizasyonu ile sahne alacak. Congresium Ankara’da düzenlenecek etkinliklerde şarkılara grupla birlikte eşlik etmek, canlı bir şekilde dinlemek ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için harika bir fırsat sizlere sunuluyor. Konser tarihlerine göre planlarınızı ayarlayabilir, yerinizi ayartabilir ve coşkulu bir gece geçirmek için harekete geçebilirsiniz.

6 – Steve Vai Konseri 

Rock müziğin dünyaca popüler olan gitaristlerinden biri Steve Vai, Ankara ve İstanbul olmak üzere iki ayrı şehirde vereceği konserlerde sizleri bekliyor. 18 Nisan saat 21.00’de Ankara Congresium, 19 Nisan’da ise İstanbul Volksvagen Arena’da geceye damgasını vuracak parçalarını seslendirecek. Otel rezervasyonlarınızı yaptırmak için acele edin!

7 – Black Coffee Konseri

Bulunduğu her ortama enerjisini yansıtan Black Coffee ile adrenaline hazır olun! House müzik tarzıyla gönülleri fetheden Nkosinathi Innocent Maphumulo, Afrika ritimlerini perküsyonla harmanlayarak kendine özgü bir stil yaratıyor. Black Coffee, doyurucu ve keyif verici müziğin tadına varmak isteyen herkesi 22 Nisan Cumartesi saat 15.00’de İstanbul KüçükÇiftlik Park’a bekliyor. 

8 – Boy Harsher Konseri

2013 yılında Amerika’da kurulan elektronik müzik grubu Boy Harsher, “Pain” ve “Your body is nothing” şarkılarıyla tanınıyor. Çılgınca dans etmek tam bana göre diyorsanız ve farklılığa açık biriyseniz Boy Harsher konseri sizi fazlasıyla memnun edecek. Gotik tarzın savunucusu olan Amerikalı ikili 27 Nisan Perşembe günü İstanbul Salon İKSV’de şovlarını sergileyecek. Sizin gibi çılgın partilerden hoşlanan arkadaşlarınız için harika bir aktivite! 

9 – Kalben Konseri

Türk pop müzik eserlerini dinlemeden günlerimi geçiremem diyorsanız Kalben konseri kulaklarınızın pasını silecek müzik ziyafetlerinden biri. 28 Nisan 2023 Cuma günü saat 20.00’de İstanbul’da Dorock XL Venue Fitaş’ta Kalben, sahne alacağı gecede sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kalben en sevdiğiniz, yüreğinize dokunan şarkılarını büyülü sesiyle süsleyecek ve duyguların derinlerde yaşandığı bir gece deneyimleyeceksiniz.

10 – Yalın Konseri

2004 yılında çıkardığı “Zalim” şarkısıyla gönüllerde taht kuran Türk pop müzik söz yazarı ve şarkıcısı Yalın sizlerle bir araya gelebilmek için yine sahnede. Yalın 29 Nisan 2023 Cumartesi saat 21.00’de Congresium Ankara’da hayranları için en popüler şarkılarını seslendirecek. Tüm şarkılarını ezbere bildiğiniz sanatçının hoş sesiyle büyülenmeye hevesliyseniz online seçenekler aracılığıyla incelemelerinizi tamamlayabilir ve vakit kaybetmeden seyahat planınızı ayarlayabilirsiniz.

Bu muhteşem konserlerde yerinizi almak için kalacak yer, araç, feribot, uçak ya da otobüs rezervasyonu yaptırmanın zamanı gelmedi mi sizce de? Obilet üzerinden ihtiyacınız olan tüm vasıtalara kolayca ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız