İzmir’de Araç Kiralamak İçin 6 Neden

0
157

Ülkemizin en kalabalık üçüncü şehri olan İzmir, tarihi ve doğal güzellikleri ile göz kamaştırıyor.

Kordon boyu yürüyüp deniz havası alabileceğiniz, antik kentlerinde zaman yolculuğuna çıkabileceğiniz bu modern şehir Ege Bölgesi’nde bulunuyor. 

Güzel İzmir Ege’nin girintili çıkıntılı yapıdaki coğrafi özellikleri sebebi ile birçok plaj ve koyu bünyesinde barındırıyor. Bizlere de tüm bu güzellikleri keşfetmek kalıyor.

Araç kiralamak şehirdeki tüm güzellikleri konforlu bir biçimde ziyaret edebilmek için inanılmaz bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

Hadi gelin bu yazımızda sizlere İzmir’de neden araç kiralamanız gerektiğini madde madde anlatalım.

İzmir’de Araç Kiralamak İçin 6 Neden

1) Özgürlük

Hepimiz özgür bir şekilde seyahat etmek isteriz. Yolculuklarımız için araç kiralamak bize bu özgürlüğü verir. Bu sayede istediğimiz marka ve model araba ile istediğimiz yerlere istediğimiz zamanda özgürce gidebiliriz.

İzmir plajlar ve koylar bakımından muazzam bir şehir. Keyifle denize girebileceğiniz bu güzel yerlere araç kiralama hizmeti kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Araç kiralamanın bir diğer avantajı da yanınıza istediğiniz kadar eşya alabilmek. Örneğin plajda piknik yapmak için gerekli olan malzemeleri kiralık aracınıza yükleyip güzel bir gün geçirebilirsiniz.

İzmir’in yakınındaki toplu taşıma ile ulaşılamayan yerleri kiralık araç kullanarak gezebilirsiniz. İzmir’deki antik kentler, tarihi yerleri gezmeyi sevenleriniz için harika bir seçim olabilir.

İzmir’in birbirinden güzel köyleri de şehir hayatının karmaşasından biraz olsun uzaklaşmak isteyenler için muhteşem bir seçenek.

Gideceğiniz her yerde size özgürlük sağlayacak olan kiralık aracınız ile keyiflice seyahat edebilirsiniz.

2) Esneklik

Otobüs ya da uçak ile yolculuk yaparken belirli saatlerde otogarda veya havalimanında olmanız gerekir. 

Araç kiralama şirketleri aracılığıyla kiralama hizmetini kullanırsanız esnek bir biçimde seyahat etme fırsatınız olur. Herhangi bir saatte herhangi bir yere yetişme derdi olmadan yolculuk edebilirsiniz.

İzmir’in güzellikleri anlatmakla bitmez. Hem tarihi hem de doğal güzellikler bakımından adeta bir vaha olan bu muhteşem şehri bir şeylere yetişme derdine girmeden rahatça gezebilmek için araç kiralama hizmetini kullanabilirsiniz. Bu şekilde kendi seyahat zamanlarınızı esnek bir biçimde düzenleyip gönlünüzce gezebilirsiniz.

3) Rahatlık

Araç kiralamanın bir diğer faydası sağladığı inanılmaz rahatlık. Örneğin İzmir’e havayolu aracılığı ile geldiyseniz havalimanı araç kiralama hizmetlerini kullanarak şehir merkezine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Uçağınız indiği zaman kiralık aracınızı havalimanında teslim alarak İzmir’deki seyahat durağınıza kolayca varabilirsiniz.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda aracınızı kiralamak için yapmanız gereken ilk şey araç kiralama hizmetinizi hangi şirketten alacağınızı seçmek. Havalimanı araç kiralama firmalarından istediğinizi seçtikten sonra araç teslim zamanınızı belirlemelisiniz. 

Uygun fiyatlardan faydalanabilmek adına araç kiralama firmalarının internet sayfalarını ziyaret edebilir ve kiralamalardaki fiyatları kontrol edebilirsiniz. Bu sayede ortalamanın üzerinde bir kiralama bedeli ödememiş olursunuz.

4) Tasarruf

Araç kiralarken hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilirsiniz. Toplu ulaşım araçları belirli saatlerde hareket ettiği için gitmek istediğiniz yere ulaşmak için daha uzun bir süre harcamanız gerekiyor. Bu zaman kaybını engellemek için sizlere son derece güzel bir önerimiz var: Araç kiralamak! 

Zaman tasarrufu dışında harcayacağınız paradan tasarruf etmek için araç kiralayabilirsiniz. Araç satın almak yerine kiralama yaptığınızda araç satın alma masraflarından kurtulabilirsiniz. Hizmet plaka tescili, sigorta, vergilendirme, kasko, hasar tamiri gibi ücretler ile sizin yerinize kiralama firmanız ilgileniyor olacak. Ayrıca tüm bunlar için zaman harcamanıza da gerek yok. 

Araç kiralama hizmeti aracı kullanmak istediğiniz süreye bağlı olarak kısa süreli ve uzun süreli araç kiralama olmak üzere ikiye ayrılıyor. Uzun süreli araç kiralama hizmeti kullanırsanız daha uygun fiyatlar ödeyerek kiralama yapabilirsiniz. İzmir’de uzun süreli kiralama yapmak isterseniz daha az ödeme yaparak paradan tasarruf edebilirsiniz. 

Kendinize uygun araç bulabilmek için araç kiralama şirketlerinin internet sayfalarından aylık veya yıllık araç kiralama fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Uygun araç filosuna sahip olan firmalar arasından seçim yaparak kiralık aracınıza kavuşabilirsiniz. 

5) Hijyen

Halen yaşamakta olduğunuz koronavirüs salgını sebebiyle son dönemlerde hepimiz sağlığımız için daha fazla endişelenmeye başladık. Bu yüzden kapalı ve kalabalık yerlerde yolculuk etmekten korkar olduk.

Yanımızda her türlü dezenfektan malzemesini taşıyıp her fırsatta kullandık. Daha hijyenik koşullarda ve daha az kişiye temas ederek seyahat etmek istedik. 

Araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak yukarıda anlattığımız sorunları bir hamlede çözebilirsiniz. Kiraladığınız araç ile daha temiz ve daha güvenli bir yolculuk yapma şansınız olur. Bu sayede başka insanlarla olan temasınızı en az indirerek sağlıklı bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Kiraladığım aracın temizliğinden emin olmak isterim derseniz kiralama yaptığınız şirketin araç temizleme ve dezenfeksiyon koşullarını okuyabilirsiniz. 

Son zamanlarda getirilen düzenlemeler sayesinde araç kiralama firmaları dezenfeksiyon işlemlerini daha sık yapıyor. Filodaki bütün araçlar her kullanımdan sonra temizlenip havalandırılıyor.

Sizler de temiz bir aracın sağlamış olduğu güvenle herhangi bir kaygı duymadan rahatça seyahat edebilirsiniz.

6) 7/24 Destek

Hizmet sektörünün hepsinde olduğu gibi araç kiralama hizmetinde de müşteri memnuniyeti çok önemli. Bu durumun farkında olan İzmir araç kiralama firmaları gelişen teknolojiye ayak uydurmuş.

Kiralama acenteleri aracı kiraladığınız andan itibaren 7/24 destek vererek müşterilerinin kiralama deneyimlerinin sorunsuz bir şekilde geçmesini sağlıyorlar.

Profesyonel araç kiralama şirketleri haftanın 7 günü her saatte hizmet vererek sizleri kiralama sırasında yaşayabileceğiniz her türlü sıkıntıdan kurtarıyor.

Örneğin aracınız bozulup yolda kaldığında ya da araçla ilgili herhangi bir arıza yaşandığında hiç çekinmeden kiralama firmanızın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Onlar sizi en iyi şekilde yönlendirip karşılaştığınız sorunu çözmeniz için size en kısa sürede yardımcı olacaklardır. 

Araç teslimatı ile ilgili bir değişiklik yapmak isterseniz de konuyu müşteri hizmetleri ile görüşüp çözebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinin sağladığı 7/24 destek sayesinde kafanıza karşılaşabileceğiniz problemleri takmadan kaygısızca yolculuk yapabilirsiniz. 


obilet.com üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde ihtiyaçlarınıza uygun aracı kiralayabilirsiniz.

Umarız ki yazımızla sizleri İzmir’de araç kiralamaya ikna edebilmişizdir.

Keyifli seyahatler dileriz!

Önceki İçerikKapadokya’da Araç Kiralamak İçin 6 Neden
Sonraki İçerikPamukkale’de Yapılacak Aktiviteler
Tuğba Dursun Usal
1989 yılında Samsun’da doğan yazar, Ankara Fen Lisesi’nin ardından ODTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nü bitirmiştir. Yüksek lisans ve doktorasını ODTÜ Biyoteknoloji Bölümü’nde ‘Biyomalzemeler ve Doku Mühendisliği’ üzerine yapmıştır. Okumaya ve gezmeye pek meraklı olan yazar, 2014 yılından beri Hayalürünü Yayıncılık’ta editör olarak çalışmaktadır. Yazdığı ‘Janus’ isimli bilim kurgu öyküsü “ODTÜ Öğrencilerinden Bilim Kurgu Öyküleri” kitabında yayımlanmıştır. Gezmiş olduğu yerleri fotoğraflamak ve anlatmak en büyük hayallerinden biri olup, bunu gerçekleştirmek için blog yazmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız