Kadıköy’ün En İyi 7 Tatlıcısı

0
45733

İstanbul’un Kadıköy ilçesinin birçok bölgesinde arkadaşlarınızla beraber en güzel tatlıları tadabileceğiniz birbirinden güzel mekanlar var. Bu güzel semtte en güzel tatlılar nerede yenir göz atmak ister misiniz?

Liste hazırlanırken belli bir kıstas üzerinden sıralama yapılmamıştır.

Kadıköy’de Tatlı Nerede Yenir?

1) Crazy Flakes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Cereal Cafe of Turkey (@crazyflakescafe) on

Devasa bir milkshake içmek ya da kahvaltılık gevreklerle hazırlanmış, çokça kalorili bolca lezzetli tatlılarla kendinizi ödüllendirmek isterseniz adresiniz Crazy Flakes olsun derim.

Sadece yemeye değil bakmaya da doyamayacağınız harika lezzetleri ile Crazy Flakes tatlı krizlerinize en iyi gelecek yerlerden biri.

2) İstisna Tatlar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by İstisna Tatlar (@istisnatatlar) on

Az, öz ama oldukça bir menüsü olan ‘İstisna Tatlar’ın yıldızı bence kesinlikle tatlı dolabı.

Enfes bir dilim Alman Pastası, cheesecake ya da brownie İstisna Tatlar’da tadabileceğiniz tatlılardan sadece bir kaçı.

3) Wake and Cake

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wake and Cake (@wakeandcakeofficial) on

Moda’da tatlı molası için uğrayabileceğiniz en güzel alternatiflerden biri de Wake and Cake.

Tatlılarını soğuk ve sıcak diye iki kategoriye ayıran Wake and Cake’te ister içinizi serinletecek misket limonlu ‘Lime Cake’in isterseniz de eritilmiş marshmallow ile yapılan ‘Marshmallow Lava Cake’in tadına bakın.

4) Çikolata Dükkanı

Çikolata Dükkanı’da kavanozda servis edilen ‘Asuman, waffle üzerinde gelen ‘Mualla’, çıtır kornet kasesinde gelen ‘Ferhunde’ ve bisküvili kek içerisinde gelen ‘Süreyya’ olmak dört efsane çikolatalı tatlı var.

5) Asuman

Tatlı için sıra beklenir mi demeyin eğer orası Asuman’sa beklenir. Genellikle kapısında kuyruk olan Asuman’da kremalı profiterol topları ‘Leyla’dan kedi dili üzerine beyaz çikolata kreması ve maskarpon ile yapılan ‘Müjgan’a bir çok enfes tatlının tadına bakabilirsiniz.

6) Hane Çikolata Kahve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hane Çikolata&Kahve (@hanecikolata) on

Tatlılara verdikleri ‘Seratonin’, ‘Dopamin’, ‘Adrenalin’ gibi isimlerle dikkat çeken Hane Çikolata Kahve tatlısız yapamayanların favori mekanlarından.

Sizi tam anlamıyla tatlıya doyuracak kocaman porsiyonları olan bir yer istiyorsanız istikametiniz Hane Çikolata Kahve olsun derim.

7) Meşhur Dondurmacı Ali Usta

Kadıköy’ün klasiklerinden biridir Meşhur Dondurmacı Ali Usta, yolu Kadıköy’e düşen dondurma severler mevsim ne olursa olsun Ali Usta’ya uğramadan dönmezler.

Bademliden bitter çikolatalıya, karamelliden kestaneliye bir çok farklı çeşit bulabileceğiniz Meşhur Dondurmacı Ali dondurmanın en lezzetli adreslerinden.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız