SunExpress’ten Yenilikçi Seyahat Uygulaması

0
481

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress Havayolları, yaz sezonunda yeni bir kabin içi eğlence konseptini yolcularıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yolcuların yolculuk boyunca daha keyifli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla SunExpress, Inflight VR ile birlikte sanal gerçeklik konsepli bir oyun hazırladı.

Mayıs ayı sonu itibarıyla Antalya’dan Avrupa’nın Almanya, İsviçre, Avusturya gibi çeşitli ülkelerine düzenlenecek seferlerde bu yeni sanal gerçeklik uygulaması yolculara sunulacak.

360 derece sanal gerçeklik uygulaması 8 Euro karşılığında yolculara sunulacak.

Sanal gerçeklik kulaklıkları ile özel bir sinema deneyimi sunacak olan uygulamada yolcular ayrıca seyahat ettikleri şehirlere dair çeşitli ipuçlarına ve özel kliplere de ulaşabilecek. Uçak yolculuğu sırasında rahatlamak isteyen yolcular için de özel hazırlanmış meditasyon-rahatlama videoları da bulunacak.

Sunexpress, yolcu taşımacılığında yenilikçi uygulamalara imza eden bir havayolu firması. Daha önce Amazon Alexa aracılığıyla yolcuların sesli komutlarla bilet almalarına imkan vermiş ve bu hizmeti veren ilk havayolu olmuştu. Kısa süre önce de Foodara ile beraber geliştirdiği konsept sayesinde seçili uçuşlarındaki yolcularına bulundukları şehirlerdeki restoranlardan yemek sipariş etme olanağı sunmaya başlamıştı.

Kaynak: Sunexpress

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız