Türkiye’nin En Romantik 11 Oteli- Sevgililer Günü Otelleri

0
859

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. Her ne kadar modern dünyanın getirdiği bir gün olduğu düşünülse de aslında Sevgililer Günü’nün geçmişi Antik Roma’ya kadar uzanıyor.

Siz de bu özel günde sevginizi ifade etmek, sevgilinizi mutlu etmek için ona en romantiğinden güzel bir sürpriz yapmak istemez misiniz? Tabi ki isteriz dediğinizi duyar gibiyim. O zaman hazır Sevgililer Günü hafta sonuna geliyorken şehrin karmaşasından kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşmaya, keyifli bir tatil kaçamağı yapmaya ne dersiniz?

obilet.com’da otel rezervasyonu da yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Türkiye’nin romantik otellerini obilet.com’da bulabilir, hızlıca seyahat planınıza uygun otelde oda ayırtabilirsiniz.

İşte Sevgililer Günü’nde gidebileceğiniz Türkiye’nin en romantik otellerinden bazıları:

Türkiye’nin Romantik Otelleri

Sacred House, Kapadokya

Kapadokya’nın en etkileyici en romantik otellerden biri bence Sacred House. Restore edilen bir Rum konağında 21 odası ile hizmet veren Sacred House’un her köşesi ayrı bir detayla süslü.

Avlusuna adım attığınız andan itibaren sizi bambaşka bir dünyaya sürükleyen Sacred House’un her biri farklı bir dönemi yansıtan odalarının hepsi farklı bir tarzda döşenmiş.

Yerin altında ise bir havuzu ve harika bir spa’sı olan Sacred House Sevgililer Günü’nde romantik bir tatil geçirmek isteyenler için en güzel alternatiflerden biri olacaktır.

Argos in Cappadocia, Kapadokya

Bu gönderiyi Instagram’da gör

argos in Cappadocia (@argosincappadocia)’in paylaştığı bir gönderi ()

Sevgililer Günü’nde içinizi ısıtacak keyifli bir otel arıyorsanız Uçhisar’daki Argos in Cappadocia’ya mutlaka bir şans verin.

Argos içinde özel havuzu olan mağara konseptli odaları ile insana farklı deneyimler sunuyor.

Oldukça mistik bir havası olan Argos in Cappadocia keyifli bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için güzel bir alternatif olacaktır.

Millstone Cave Suits, Kapadokya

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Millstone Cave Suites (@millstone_cappadocia)’in paylaştığı bir gönderi ()

Kapadokya’nın en etkileyici manzaralarından olan Güvercinlik Vadisi ve Kızıl Vadi manzaraları Millstone Cave Suits tamamen el işçiliği ile inşa edilen taş odalarında romantizm ve keyif dolu zaman geçirmek isteyenleri bekliyor.

Otelden hiç çıkmadan doya doya keyif yapmak istiyorsanız Millstone Cave Suits’in damak tadınıza pek çok yenilik katacak harika bir restoranı olduğunu da söylemeden geçmek olmaz.

Casa Lavanda, Şile

İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan kendinizi doğanın huzuruna ve romantizmine bırakabileceğiniz bir yer arıyorsanız istikametiniz Şile’deki Casa Lavanda olsun derim.

Casa Lavanda’nın sıcaklığı ve samimiyeti bence aile işletmesi olmasında saklı.

Casa Lavanda’da yerel ve tazecik ürünlerle hazırlanan muhteşem bir kahvaltının haricinde keyifli bir akşam yemeği de sizi bekliyor.

Siz de şehrin koşturmacasına kısa bir mola vermek Sevgiler Günü’nde keyifle zaman geçirmek istiyorsanız rotanızı Şile’ye Casa Lavanda’ya doğru çevirin derim.

Wineport Lodge Hotel, Ağva

İstanbul’un yanıbaşında, Ağva’da bulunan Wineport Lodge Hotel Sevgililer Günü için güzel bir kaçış noktası olacaktır.

Oda kahvaltısı konseptinde hizmet veren Wineport Lodge Hotel’in kahvaltısı tazecik yerel ürünlerle hazırlanıyor.

İster göl kenarında ister şöminenin kenarında ateş başında keyif yapabileceğiniz Wineport Lodge Hotel’in içinde bir de şarap evi var.

Söylemeden de geçmek olmaz standart odalarının haricinde Wineport Lodge Hotel’in içinde jakuzisi ve şöminesi olan özel odaları da var.

Manici Kasrı, Çanakkale

Bu gönderiyi Instagram’da gör

MANİCİ KASRI (@manicikasri)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ege Bölgesi’nin en güzel dağ köylerinden biri olan Yeşilyurt’ta yer alan Kaz Dağları’nın eteklerindeki Manici Kasrı size doğayla baş başa, oksijeni bol, huzurlu bir Sevgililer Günü kaçamağı vadediyor.

Tadı damağınızda kalacak bir Sevgililer Günü geçirmek istiyorsanız adresiniz Manici Kasrı olsun derim.

Galen, Türkbükü

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Galen (@galenturkbuku)’in paylaştığı bir gönderi ()

Sadece yaz aylarında değil kış mevsiminde de Bodrum’un en keyifli en huzurlu kaçış noktalarından biri Galen.

Özellikle de güneşli günlerde Bodrum’da olmanın keyfi bambaşka oluyor.

Siz de kış güneşinin keyfini yazın kalabalığından uzakta Türkbükü’nde sürmek isterseniz Galen güzel bir alternatif olacaktır.

On odalı samimi ve sıcak bir otel olan Galen’in keyifli bir restoranı ve Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı tadı damağınızda kalacak bir menüsü olduğunu da belirtelim.

Ha-la Bodrum, Bodrum

Yazı ayrı kışı ayrı güzel Bodrum’un. Öyle uzaklara gitmeyeyim Bodrum merkezde konaklayayım ama gürültüden de uzak olayım derseniz Ha-la Bodrum güzel bir alternatif olacaktır.

Limon bahçesi içinde kuleli bir tarihi taş evde hizmet veren Ha-la Bodrum’da kalırken kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.

Ha-la Bodrum’un yerel lezzetlerle dolu harika bir kahvaltısı olduğunu da söylemeden geçmek olmaz.

Perdue, Fethiye

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Perdue (@perduehotel)’in paylaştığı bir gönderi ()

Fethiye’nin Faralya Köyü’nde yer alan Perdue otel bence Türkiye’nin en romantik otelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Etrafı çam ormanları ile çevrili Perdue’de muhteşem deniz ve günbatımı manzaraları sizi bekliyor.

Lüks çadır konseptindeki odaları ile farklı bir deneyim sunan Perdue’nün tüm odaları balkonlu ve her bir odanın balkonunda deniz manzarasına karşı konumlanmış bir jakuzi var.

Anılarınızdan hiç silinmeyecek mükemmellikte bir tatil vaadeden Perdue’nün fiyatlarının bir hayli yüksek olduğunu da söylemeden geçmek olmaz.

Nautical, Fethiye

Bu gönderiyi Instagram’da gör

This is what you see when you open your eyes every morning 🥰 at Nautical Deluxe #nauticalhotel #honeymoon #privatepool #red #summer #luxury #couplegoals

Nautical hotel (@nauticalhotel)’in paylaştığı bir gönderi ()

Perdue’nün kardeş oteli diyebileceğim Nautical’da yine Faralya Köyü’nde yer alıyor. Hatta Perdue’nün hemen yan koydaki komşusu.

Fiyatları Perdue’ye göre nispeten daha uygun olan olan Nautical Ege’de romantizmin yeri bir başka oluyor diyenlerin sevebileceği en keyifli otellerden biri.

Ortunç Otel, Cunda

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Ortunç Hotel Cunda Island (@ortunchotel)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ayvalık’ta ama Ayvalık’ın kalabalığından uzakta huzur dolu bir otel Ortunç.

Özel bir koyda bulunan Ortunç Otel, kendini doğanın huzurlu kollarına bırakmak isteyenler için Ege’nin en keyifli ve en romantik alternatiflerden biri olacaktır.

Bir yanımız yeşil bir yanımız mavi olsun ee bir de güzel yemekler olsun derseniz Ortunç Otel’e mutlaka bir şans verin derim.

Deniz sezonunda gitmeseniz bile Ortunç Otel’de keyifle zaman geçirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız