Kategoriler Yurt İçi

Bütçe Dostu Tatilin Keyfini Çıkarın: Ekonomik Her Şey Dahil Oteller

Yaz tatili döneminin revaçta olduğu otel türleri arasında yer alan her şey dahil konaklama, kaldığınız süre boyunca otelin sunmuş olduğu yiyecek ve içeceklerden ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz anlamına geliyor.

Tatil boyunca öğün masrafını da konaklamaya dahil ederek daha uygun bir tatil planı yapmak isteyenlerin tercih edeceği bu konaklama türü elbette otelin türüne göre farklılık gösteriyor. Elbette uygun konaklama seçenekleri sunan her şey dahil otel seçenekleri de Türkiye’nin güzide tatil noktalarında yer alıyor.

Ülkemizin dört bir yanında yer alan ve size harika bir konaklama deneyimi yaşatacak otellerin bir listesini hazırladık. Ekonomik her şey dahil otellerin yer aldığı bu listeden, size uygun olanını seçip vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Zehra Tatil Köyü – Muğla, Fethiye

Ege’nin en sevilen tatil bölgelerine ev sahipliği yapan Muğla Ölüdeniz’de yer alan Zehra Tatil Köyü, ekonomik bir bütçeyle her şey dahil tatil planı yapanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Muhafazakar konaklama seçeneği sunan Zehra Tatil Köyü, 4 yıldızlı otel seviyesinde bulunuyor.

Geniş bir alana kurulan bu tesis, doğa ile iç içe bir noktada yer alıyor. Otelde dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz iki adet havuz yer alıyor. Havuzlar kadın ve erkek olarak ikiye ayrılmış. Gün içinde kahvaltı ve akşam yemeğine ek olarak çeşitli ikramlar sunan açık büfesini dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

Tatil köyünde jeep safari turuna katılabilir, tekne turu ile koyları keşfedebilir, yamaç paraşütü ile adrenalini hissedebilir veya oyun odasında bilardo ve masa tenisi oynayabilirsiniz. Ayrıca belirli akşamlarda Türk gecesi ve animasyon gösterileri de yapılıyor.

Case Del Sole Hotel – Aydın, Kuşadası

Türkiye’nin önemli tatil beldelerinden biri olan Kuşadası, Ege’nin kıyısında yer alıyor. Temiz havası ve sakinliği ile bilinen Kuşadası’nda uygun bir bütçe ile her şey dahil tatil yapmayı planlıyorsanız Case Del Sole Hotel sizin için iyi bir tercih olabilir.

Toplamda 157 adet odaya sahip olan otel, büyük bir arazi üzerine konumlanırılmış. Dağ manzarasına sahip olan otel, sakin bir noktada bulunuyor. Ekonomik, Superior, Suit ve Deluxe oda seçeneklerinin sunulduğu otelde, odaların tamamı gerekli konfor donanımlarına sahip.

Açık büfeye sahip otelde kahvaltı ve akşam yemeği dışında ara öğünler de sunuluyor. Ayrıca otelin birçok noktasında içecek ve atıştırmalık noktaları mevcut. Otelde açık yüzme havuzuna ek olarak eğlenceli bir şekilde vakit geçirebileceğiniz aquapark bulunuyor. Ayrıca otelin kendine ait plajı bulunuyor. Burada motorlu su sporu aletlerini değerlendirebilirsiniz.

Cunda Rota Seaside – Balıkesir, Ayvalık

Güney Marmara’nın sevilen tatil ilçelerinden biri olan Cunda Adası, Rum evleri, Arnavut kaldırımları, leziz mezeleri ve renkli sokaklarıyla gidenlerin özlemle andığı bir belde. Cunda Adası’nda her şey dahil tatil yapmayı planlıyorsanız Cunda Rota Seaside, hem denizi hem de havuzu sizlere sunuyor.

Related Post

Deniz manzaralı oda seçeneklerine sahip olan otelde Standart, Deluxe, Superior ve Family oda seçenekleri mevcut. Odalar ferah bir şekilde dizayn edilmiş olup, birçok oda keyifli bir deniz manzarasına sahip.

Otelde sabah kahvaltısı açık büfe şeklinde veriliyor. Akşam yemeklerini ise otelin sahip olduğu alakart restoranda yiyebilirsiniz. Ayrıca otelin havuzunun olduğu bölümde içecek ve atıştırmalık alabileceğiniz bir havuz bar mevcut.

Otelin sahip olduğu açık yüzme havuzuna ek olarak kendine ait bir plaj kısmı da mevcut. Her ikisini de dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Otel, Cunda merkeze birkaç dakikalık sürüş mesafesinde yer alıyor.

Martı Beach Hotel – Aydın, Kuşadası

Aydın’ın tatil beldesi Kuşadası’nda konumlanan Martı Beach Hotel, ekonomik seçenekler sunan bir tesis. Standart ve Deluxe oda seçenekleriyle hizmet sunan oteldeki odaların büyük bir çoğunluğu eşsiz deniz manzarasına sahip.

Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hem açık büfe hem de alakart şeklinde sunuluyor. Ayrıca plajda içecek ve atıştırmalığı dilediğiniz zaman alabileceğiniz bir beach bar bulunuyor.

Otel kum plaja sahip olup, güneşlenme alanına sahip. Ayrıca banana, deniz bisikleti ve Jet Ski seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra otelde yer alan SPA ile vücudunuzu yenileyebilir, Türk hamamı seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Senza The Inn Resort & SPA – Antalya, Alanya

Bir turizm cenneti olan Antalya’nın Alanya ilçesi, yaz tatili için tercih listesinde başı çekiyor. Eşsiz denizi, temiz havası ve eğlenceli merkezi ile yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Alanya’da her şey dahil bir tatil yapmak istiyorsanız Senza The Inn Resort & SPA sağladığı imkanlar ile dikkat çekiyor.

Geniş bir arazi üzerine kurulu olan Senza The Inn Resort & SPA, mavi ile yeşilin buluştuğu bir noktada yer alıyor. Standart, Deluxe ve Family oda seçenekleri sunan otel, size konforlu bir konaklama imkanı sunuyor.

Kahvaltı ve akşam yemeğinizi otelin açık büfe restoran kısmında tüketebileceğiniz gibi otel bünyesinde bulunan alakart restoranı da tercih edebilirsiniz. Ayrıca havuz başında içecek ve atıştırmalığı eksik etmeyen bir bar kısmı da mevcut.

Birçok havuz seçeneğine sahip olan Senza The Inn Resort & SPA, ayrıca aquaparka da sahip. Dileyen konuklar otelin sahip olduğu plajı da tercih edebilir. Ayrıca otel bünyesinde dilediğiniz zaman hizmet alabileceğiniz büyük bir SPA merkezi de hizmet veriyor. Otelin sahip olduğu arazide piknik alanı da mevcut.

Paylaş
Etiketler gezi rota
Ebrar Büyükkapucu