Kategoriler Yurt İçi

Şehrin Stresinden Uzaklaşabileceğiniz Hafta Sonu Otelleri

Hafta sonu işten, sorumluluklardan ve yorgunluktan uzaklaşmak için ideal bir zaman dilimi. Birçok kişi için bu kısa zaman dilimi yeterli bir tatil süresine imkan sağlıyor.

Türkiye’nin dört bir yanında hafta sonu kaçamağı şeklinde değerlendirebileceğiniz birçok otel türü mevcut. Bu oteller, sağladıkları konfor ve eğlenceyle hafta sonu tatillerinizi unutulmaz bir hale getiriyor. Bu hafta sonu kendinizi şımartmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz bu otelleri mutlaka listenize almanızı tavsiye ederiz.

Smart by Dedeman Eskişehir – Eskişehir, Tepebaşı

İç Anadolu Bölgesi’nin gözde illerinden biri olan ve özellikle öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği bir yer olmasıyla öne çıkan Eskişehir, hafta sonunda gidilebilecek iller arasında yer alıyor. İstanbul ve Bursa gibi illere de yakın mesafede yer alan Eskişehir, özellikle bu şehirlerde yaşayan seyahatseverlerin tercih ettiği yerlerin başında geliyor.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde bulunan Smart by Dedeman Eskişehir, temiz ve birçok yere yakın bir noktada konaklamak isteyenlere uygun bir alternatif. Superior, deluxe ve suit oda seçeneklerinin bulunduğu otelde açık büfe kahvaltı, jakuzi ve restoran gibi imkanlar da mevcut. Otelin bünyesinde fitness merkezi ve temizlik hizmetleri de sunuluyor. Otel, Eskişehir merkeze yürüme mesafesinde bulunuyor.

Roca Cappadocia Hotel – Nevşehir, Ürgüp

Roca Cappadocia Hotel, gözde tatil yerleri arasında yer alan ve peri bacalarının benzersiz güzelliğinin görülebileceği Nevşehir Ürgüp’te konumlanıyor. Standart oda, deluxe oda, ekonomi oda ve family oda seçeneklerinin bulunduğu otelde oda servisi, gidiş-dönüş havaalanı transfer hizmeti gibi imkanlar da mevcut.

Ayrıca otelde bir kafe ve toplantı odası da mevcut. Dileyen konuklar hafta sonu yapacakları toplantılar için bu odayı tercih edebilir. Aynı zamanda otel, merkezdeki tüm turistik noktalara kısa bir sürüş veya yürüme mesafesinde yer alıyor. Bu sayede otel çevresinde yapılabilecek birçok aktivite bulunuyor.

Related Post

Ağva Temmuz Otel – İstanbul, Ağva

Yıllardır dünyanın farklı noktalarından ve ülkemizden ziyaretçi alan İstanbul’un bir diğer gözde noktası da Ağva. Ağva özellikle sakin bir hafta sonu geçirmek isteyenlere huzur sunuyor. Ağva’da yer alan Ağva Temmuz Otel, konforlu odalarının yanı sıra lezzetli açık büfe kahvaltısı ile de öne çıkıyor. Jakuzi ve şömine gibi imkanların sunulduğu otelde oda servisine ek olarak akşam yemekleri sunulan bir restoran mevcut.

İstanbul’un farklı yerlerinden araç ile kısa sürede ulaşabileceğiniz bu otel, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 74 dakikalık sürüş mesafesinde, İstanbul Havalimanı’na ise 96 dakikalık bir sürüş mesafesinde yer alıyor.

A Diamond The Resort SPA Sapanca – Sakarya, Sapanca

Marmara Bölgesi’nin gözde illerinden bir diğeri olan Sakarya da sakin vakit geçirmek isteyenlerin odağında olan bir şehir. Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yer alan A Diamond The Resort SPA Sapanca, konforla kaliteyi birleştirerek benzersiz bir konaklama sunuyor. Havuzların, SPA alanının, sauna ve hamamın sayesinde gevşemek isteyenlerin beğenebileceği bu otelde aynı zamanda ücretsiz kahvaltı da sunuluyor.

Sapanca’da konumlanan otel, Sakarya’da bulunan gezilebilecek alanlara yakın olmakla birlikte birçok kuruluş ve bakanlığa da sürüş mesafesinde yer alıyor. Otel ve en yakın havalimanı arasındaki mesafe ise 19 dakikalık sürüş mesafesi iken otelin yakınlarında yer alan Sapanca Otobüs Terminali 4 km’lik mesafede konumlanıyor.

The Merlot Hotel – Eskişehir, Tepebaşı

Hafta sonu kaçamağı için ideal noktalardan biri olan Eskişehir, İstanbul ve Bursa gibi illere de yakın mesafede yer almasından ötürü sıklıkla tercih ediliyor. Lüks dizaynıyla öne çıkan ve Tepebaşı ilçesinde bulunan The Merlot Hotel, temizliğiyle de üstün kaliteli bir hizmet sunuyor.

80 adet odanın bulunduğu otelde açık büfe kahvaltı, fitness salonu ve restoran gibi imkanlar da mevcut. Otelin bünyesinde bulunan konferans salonu ve toplantı odası ise işlerini halletmek isteyenler için hizmet veriyor. Otel, Eskişehir Otogarı’na 7 kilometre mesafede yer aldığından oldukça kolay bir ulaşım sağlıyor.

Paylaş
Etiketler Kültür
Ebrar Büyükkapucu