Ege Kıyılarından Bağlara Yolculuk: Urla Otel Tavsiyeleri

Ege Kıyılarından Bağlara Yolculuk: Urla Otel Tavsiyeleri

İzmir’in en keyifli rotaları arasında bulunan Urla, özellikle yaz aylarının en sevilen tatil noktalarından biri. Uzun sahil şeridi ve bağ rotalarının yanı sıra gezilecek tarihi yerleri ile Urla, dolu dolu bir tatil için harika bir destinasyon.

Urla’da tarihi yerleri rahat rahat gezmek ve çeşitli etkinlikleri keyifle yapmak için konaklamayı tercih edebileceğiniz pek çok otel seçeneği bulunuyor. Urla’nın büyüleyici atmosferi ile uyum sağlamış ve bölgenin ruhunu yansıtan otellerden birkaçını sizler için seçtik. İstediğiniz otel için obilet’ten rezervasyonunuzu kolayca yapabilirsiniz.

1) Si Urla Hotel

Si Urla Hotel

Si Urla, harika konumu ile Urla tatiliniz için mükemmel bir konaklama seçeneği oluşturuyor. Geniş ve özenle hazırlanmış odalarının yanı sıra otelde temizliğe de oldukça önem veriliyor. Si Urla’nın modern döşenmiş odalarında rahat bir şekilde konaklarken otele oldukça yakın olan Urla plajlarında da keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Si Urla Hotel’in misafirlerini etkileyen olanaklarından bir diğer ise terasında bulunan havuzu. Si Urla’da konaklarken terasta dinlendirici vakitler geçirebilir, yüzerken masmavi gökyüzünün keyfini çıkarabilirsiniz. Ek olarak terasta vakit geçirirken, otelin kafesinden yararlanabilir, Urla denizinin manzarası eşliğinde içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. 

2) Kuğu Urla

Kuğu Urla

Kahvaltı dahil konsepti ile hizmet veren Kuğu Urla, müşterilerini samimi ve sıcak dekorasyonu ile karşılıyor. Bünyesinde 10 adet odası bulunan Kuğu Urla, her bir odasını özenle hazırlıyor. Hijyene oldukça önem veren otelde hem aileler hem de arkadaş grupları rahatlıkla konaklama yapabiliyor. 

Kuğu Urla misafirlerine bünyesinde bulunan güneşlenme terasında keyifli vakit geçirme olanağı sağlıyor. Bunun yanı sıra otelin bahçesi de kullanıma açık olduğu için otelde konakladığınız süre boyunca burayı da kullanabilirsiniz. Alaçatı Çarşısı ve Ilıca Plajı’na 20 – 25 dakikalık sürüş mesafesinde olan Kuğu Urla’da konaklarken bölgeyi rahatlıkla keşfedebilirsiniz.

3) Huzurla Otel

Huzurla Otel

Hem manzaralı hem rahat bir otelde konaklamak istiyorsanız Huzurla Otel, aradığınız yer olabilir. Modern ve samimi döşenmiş odaları, temizlikten ödün vermeyen tutumuyla Huzurla Otel’de huzurla konaklayabilirsiniz. Hem deniz hem bahçe manzaralı odalarında konaklama sırasında ihtiyaç duyabileceğiniz eşyalar bulunuyor. 

Huzurla Otel oldukça güzel bir konumda bulunuyor. İskele Sahili’ne ve restoranlara 350 metre uzaklıkta konumlanan otelde 17:00 – 18:00 saatleri arasında beş çayı servisi veriliyor. Günlük çıkan ikramları ve taptaze çayları ile otelinizde güne güzel bir ara verebiliyorsunuz. 

4) Gümrük Urla

Gümrük Urla

Gümrük Urla, Urla bölgesinde konaklama istiyorsanız tercih edebileceğiniz otellerden bir tanesi. Kahvaltı dahil hizmet veren Gümrük Urla’da konaklarken diğer öğünlerinizi de otelin restoranında yiyebiliyorsunuz. Farklı lezzetlerden ve çeşitli ülkelerin yemeklerinden oluşan geniş bir menüsü olan otelde vejetaryen seçenekler de bulunuyor. 

Gümrük Urla, bünyesinde bulunan 10 adet özenle döşenmiş odası ile misafirlerine en güzel hizmeti vermeyi amaçlıyor. İskele limanına 5 metre uzaklıkta bulunan otelin yakınında da çeşitli restoran seçenekleri de bulunuyor. Bunun yanı sıra Gümrük Urla’da konaklarken Alaçatı Çarşı’ya 35 dakika ve Konak Meydanı’na 39 dakikalık bir sürüşle gidebilirsiniz.

5) Pintura Urla Butik Otel

Pintura Urla Butik Otel

Urla’da farklı konseptli bir otelde konaklamak istiyorsanız size hitap edebilecek bir otel seçeneği de Pinatura Urla Butik Otel ve Sanat Galerisi. Sadece otel değil aynı zamanda bir kısmı sanat galerisi olan bu otel, sanatsever misafirleri için keyifli bir ortam oluşturmuş.  

Pintura Urla Butik Otel, bünyesinde bulunan kahvaltı salonunda her sabah kahvaltı hizmeti veriyor. Pintura Urla’da konaklarken yapacağınız kahvaltılarınıza bölgenin en lezzetli yöresel ürünleri de eşlik edecek. Otel, Urla’nın en güzel sokaklarından biri olan Sanat Sokağı’na yürüme mesafesinde bulunduğu için etrafta keşfedebileceğiniz pek çok yer de mevcut. Bunun yanı sıra otel şarap bağlarına ve mavi bayraklı sahillere de yakın bir mesafede konumlanıyor. 

Related Post

6) Moya Urla Butik Otel

Moya Urla Butik Otel

Moya Urla Butik Otel, misafirlerine keyifli ve özenli döşenmiş bir ortamda konaklama imkanı sunuyor. Otelin harika bir peyzaj ile düzenlenmiş bahçesinde dilediğiniz gibi vakit geçirebilir ve açık havuzunda yüzebilirsiniz. İsterseniz otele sadece 1.5 km uzaklıkta bulunan plaja giderek Urla’nın masmavi denizinin de keyfini çıkarabilirsiniz.

Moya Urla Butik Otel, misafirlerine her sabah yöresel ürünlerin de bulunduğu geniş seçenekli serpme kahvaltı hizmeti veriyor. Güne güzel bir kahvaltı ile başlayabileceğiniz otelinize yakın bir konumda bulunan Klazomenai Örenyeri Hava Müzesi gibi çeşitli gezebileceğiniz yerler bulunuyor. Moya Urla Otel, evcil hayvanları konaklama yapma kolaylığı sağladığı için evcil hayvanınız ile seyahat ediyorsanız da tercih edebileceğiniz bir otel seçeneği.

7) Belizi Hotel

Belizi Hotel

Belizi Hotel, huzurlu bir ortamda konaklama yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz en keyifli otellerden bir tanesi. Muhteşem bir manzaraya sahip olan otel ağaçlarla çevrili güzel bir konumda hizmet veriyor. Misafirlerine çeşitli oda seçenekleri sunan Belizi Hotel, evinizde gibi hissedebileceğiniz ve rahat bir şekilde konaklayabileceğiniz bir ortam yaratıyor. 

Belizi Hotel’de konaklarken alakart kahvaltı hizmeti alabilyorsunuz. İsterseniz kahvaltınızı odanızda yapabilir ve günün diğer öğünleri için de otelin bünyesinde bulunan restoranı tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra otelin bünyesinde bulunan havuzda yüzebilir ve havuz barda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Urla’da denize girmek isterseniz de otele 6 km uzaklıkta bulunan Çeşmealtı Mavi Plajı`na gidebilirsiniz. 

8) Bir Dem Urla

Bir Dem Urla

Urla’da dinlendirici bir konaklama deneyimi yaşamak istiyorsanız tatiliniz boyunca Bir Dem Urla’da konaklamayı seçebilirsiniz. Hem sakin hem de dolu dolu geçirebileceğiniz konaklama süreniz boyunca Bir Dem Urla’da meditasyon, farkındalık ve yoga derslerine katılabilirsiniz. 

Bir Dem Urla’da konaklarken her sabah yöresel ürünlerin bulunduğu serpme kahvaltıdan yararlanabilir ve odaya servis hizmetini kullanarak kahvaltınızı odanızda yapabilirsiniz. Otelin bünyesinde bulunan açık havuzda yüzebilir, Bir Dem Urla’dan arabayla kısa sürede gidebileceğiniz Çeşme ve Alaçatı’yı keşfedebilirsiniz.

9) Molo Urla

Molo Urla

1930’lardan kalma taş bir binada hizmet veren Molo Urla, tarihi ve sakin ortamı ile misafirlerine hizmet veriyor. Bünyesinde 10 oda bulunan Molo Urla’da evcil hayvanlarınız ile konaklama yapabilirsiniz. 

Her sabah serpme kahvaltı hizmeti veren Molo Urla’da kafe bar ve kafeterya da bulunuyor. Urla’nın tarihi bir binasında hizmet veren bu otelde her bir oda özenle hazırlanıyor. Plaja 1 km uzaklıkta bulunan otelde konaklarken Urla’nın harika denizinin keyfini çıkarabilirsiniz.

10) Otel Fiori

Otel Fiori

Malgaca Pazarı ve Sanat Sokağı’na yürüme mesafesinde olan Otel Fiori, keyifli vakit geçirmek ve sakin bir tatil yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz otellerden. Her sabah serpme kahvaltı hizmeti veren otelde, vitamin bar, Cafe Türk adlı bir kafe, pastane ve teras bulunuyor. Otelin bu bölümlerinde keyifli vakit geçirebilir, aynı zamanda otelin geniş bahçesinde tavla gibi çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. 

Otel Fiori, oldukça güzel bir konumda bulunuyor. Böylece kahvaltı dışındaki diğer öğünlerinizi otelin yakınında bulunan restoranlarda ya da restoranların paket servis hizmetinden yararlanarak odanızda yiyebilirsiniz. Ayrıca Otel Fiori, Urla Bağ Rotası üzerinde konumlandığı için bağlara doğru keyifli bir gezi de yapabilirsiniz.  

11) Karargah Urla

Karargah Urla

Sanat Sokağında bulunan diğer bir otel seçeneği ise eski bir Rum binasında hizmet veren Karargah Urla. Sadece 14 yaş ve üzeri misafirlerin konaklayabileceği otelde 7 farklı oda bulunuyor. Farklı oda seçenekleri ile misafirlerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan otelin her bir odası özenle hazırlanıyor. 

Sahile 5 km uzaklıkta bulunan ve oldukça merkezi bir lokasyonda konumlanan otelde konaklarken rahat bir şekilde bölgeyi keşfedebilirsiniz. Otelde mutfak olmadığı için öğünlerinizi otelin yakınında bulunan restoranlardan temin edebilirsiniz. İsterseniz restoranda isterseniz de otelin güzel bahçesinde yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca burada konaklarken Sığacık Kalesi’ne, Konak Meydan’a ve Kemeraltı Çarşısı’na rahatlıkla gidebilirsiniz. 

Paylaş
Dehan Fulya Türeler

İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı mezunu. Yazmayı, araştırmayı ve okumayı çok seviyor. Kariyerine içerik uzmanı olarak devam ediyor.