Kategoriler Seyahat İpuçları

Arabadayken Hayatı Kolaylaştıran Küçük Ama Etkili Şeyler

Araçlar hayatın vazgeçilmez parçalarının başında geliyor. Gerek gün içinde gerek seyahatlerde araçlarımızın içinde saatlerimizi harcıyoruz. Öyle ki arabalarımızda geçirdiğimiz süre artık yeme, içme ve uyku gibi doğal ihtiyaçlarımıza ayırdığımız sürelerle yarışır hale geldi. Peki araçlarımızda geçirdiğimiz bu süreyi daha keyifli ve katlanır hale getirebilmek mümkün mü? 

Teknoloji ve buna bağlı olarak inovasyonun ileri seviyelere yaklaşması sayesinde araç içinde dahi neredeyse ev konforuna ulaşabiliyoruz. İçerisinde saatlerimizi geçirdiğimiz arabalarımızı daha konforlu, güvenli ve keyifli hale getirebileceğimiz basit ama etkili eşyalar bulunuyor. İşte bu konuda sizlere yardımcı olabilecek bazı ürünlerin listesi:

Smart Sensor S5 Araç İçi Telefon Tutucu

Araç içinde telefonu nereye koyacağımız bazen bir sorun haline gelebiliyor.  Öyle ki akıllı telefonumuz kimi zaman oturduğumuz koltukta bile kaybolabiliyor. Kimi zaman aracın daha ulaşılmaz bölgelerine düşüp bizi adeta çileden çıkartıyor. 

Bu noktada her sürücünün yardımına ise tam anlamıyla hayat kurtaran küçük ama etkili aksesuarlardan olan telefon tutacakları koşuyor.

Smart Sensor S5 telefonunuzun hem kablosuz hem de hızlı şarj özelliklerini kullanabileceğiniz nispeten daha özel bir telefon tutucu. Smart Sensor S5 sayesinde akıllı telefonunuz her zaman gözünüzün önünde oluyor. 

Aynı zamanda araç kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz GPS gibi işlevlere de dilediğiniz zaman kolayca erişim sağlayabiliyorsunuz. 

Havana Gringo Bluetooth 5.0 Araç Kiti

Bluetooth teknolojisine sahip araçlarda telefonu elinize almadan görüşme yapabilmenize olanak tanıyan  Havana Gringo Bluetooth, araç kullanıcıları için pratik bir kullanım sunuyor. 

Sistem temelde akıllı telefonunuzun hoparlörünü ve mikrofonunu bluetooth üzerinden otomobilin ses sistemine bağlayarak işliyor. Fakat biraz önce bahsetmiş olduğumuz gibi bu teknoloji sadece belirli otomobillerde mevcut.

Havana Gringo Bluetooth 5.0 Araç Kiti ise bu işe yarar teknolojiyi daha eski model araçlarda da kullanabilmenize olanak sağlıyor. Bu yetenekli araç aksesuarı sayesinde telefon görüşmelerinizi telefona temas etmeden kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Havana Gringo Bluetooth 5.0 Araç Kitinde aynı zamanda 2 adet USB portu bulunuyor. Bu USB portlarına harici bellek takarak müzik dinleyebilirsiniz. Dilerseniz akıllı telefonunuzu veya tabletinizi şarj edebilirsiniz. Cihazda dahili bir radyo alıcısı da bulunuyor. 

Araç Trafik Seti

Yansıtıcı reflektör, yangın tüpü, çekme halatı, cam temizleme spatulası, sünger, makas ve pamuk her araçta bulunması gereken malzemeler. Ancak bu malzemeleri ayrı ayrı satın almak pahalıya mâl oluyor. 

Araç trafik seti ise sizi aracınızda muhakkak bulunması gereken bu malzemeleri tek tek arama zahmetinden kurtarıyor. Üstelik bu malzemeleri toplu bir şekilde satın almak maliyet bakımından da daha uyguna  geliyor.

Araç trafik seti öncelikle trafikte sizin başınıza gelebilecek acil durumlar için hayati önem arz ediyor. Bununla birlikte kitin içerisinde bulunan malzemeler trafikte herhangi bir sebepten ötürü mahsur kalmış insanlara da yardımcı olabilmeniz için önemli. Zaten artık aracınızın muayenelerden geçebilmesi için bu kitlerden bulundurmak yasal olarak da zorunlu. 

Chimsee Msee Şişme Araç Yatağı

Uzun seyahatler beklenmedik durumları beraberinde getirebilir. Örneğin mola vereceğiniz yerde kalacak bir otel bulamayabilirsiniz. Bunun yanı sıra gece yolculuklarında aracınızı bir kenara çekip biraz kestirmek de isteyebilirsiniz. Ancak aracınız ne kadar rahat ve konforlu olursa olsun içerisinde istediğiniz gibi uyuyabilmeniz çoğu zaman pek mümkün olmuyor. 

Bu gibi durumlarda yardımınıza koşan araç içi aksesuarın adı ise Chimsee Msee Şişme Araç Yatağı. Bu aksesuarı aracınızın arka koltuğuna kurarak rahat ve bir o kadar da keyifli bir şekilde uyuyabilirsiniz. Aksesuar, taşıma çantası, hava pompası ve yastıklarla birlikte geliyor. Kurulumu da son derece basit ve pratik. Uyuduktan sonra ise yatağın havasını söndürüp çantasına yerleştirerek bagajınıza geri koyabilirsiniz. 

Xiaomi Mi Taşınabilir Şarjlı Hava Pompası

Xiaomi’yi çoğumuz akıllı telefonlardan ve tabletlerden biliyoruz. Ancak Xiaomi aslında Çin’in en büyük teknoloji firmalarından birisi. Bu üründen de anlaşılacağı üzere firmanın üretim yelpazesi de bir hayli geniş. 

Trafikte lastiğin inmesi veya patlaması gibi durumlarla karşı karşıya kalmak son derece sinir bozucu ve bir o kadar da uğraştırıcı. Xiaomi Mi ise bu zorlu durumda aracınızın lastiğini en pratik ve hızlı şekilde şişirebilme olanağı sunuyor. 

Related Post

Cihazın küçük olduğuna aldanmayın. Bu küçük cihazın içerisinde 100 psi gibi yüksek basınç değerlerinde hava pompalayabilecek bir güç gizli. Dahası bu yüksek basınç değerlerine çok kısa sürelerde ulaşabiliyor. Boyutunun son derece küçük olması ise yer sorunu açısından büyük avantaj sağlıyor. 

Cihazın yalnızca araç lastiği şişirmeye yaradığını düşünmeyin. Pikniklerde ve doğa gezilerinde topunuza, bisiklet lastiğinize ve şişme yatağınıza da Xiaomi Mi ile saniyeler içerisinde hava basabilirsiniz. 

Ally Araç Süpürgesi

Hemen hemen her gün kullandığımız araçlarımız zaman içerisinde dışarıdan taşınan toz ve kirlerle hızla kirlenebiliyor. Çoğu sürücü bu gibi durumlarda araç temizliğini bu işi yapan profesyonellerin eline bırakmayı tercih ediyor. Ancak aracınızı acil olarak temizlemeniz gereken durumlar söz konusu olabiliyor. 

Ally araç süpürgesi ile aracınızı temiz tutma işlemini pratik bir şekilde gerçekleştirebilmenize olanak sağlıyor. Gücünü kısa sürede şarj olabilen bir dahili bataryadan alan Ally ,yer sorunu yaşayan araç sahiplerini kablo derdi ile uğraşmaktan kurtarıyor.

 Süpürge farklı başlıklarla birlikte geliyor. Böylece aracınızın en uç köşelerini bile kendi başınıza dakikalar içerisinde tertemiz hale getirebilirsiniz. 

+360 G300 Araç İçi Kamera

Araç içi kameralar günümüzde hemen hemen her otomobilde bulunan cihazlardan. Bu cihazların en önemli işlevleri ise trafikte meydana gelebilecek kazaları ve hırsızlık gibi olumsuz durumları kayda alabilmesidir.

 G300, bu anlamda sürücülere büyük avantaj sağlayan ekipmanlardan. Cihaz 160 derecelik bir görüş açısına sahip. Kamerada aynı zamanda GPS ve dahili Wi-Fi gibi kablosuz bağlantı özellikleri de bulunuyor. 

G300 yüksek çözünürlüğe sahip olmasına karşın piyasadaki muadillerine kıyasla oldukça da ucuz bir kamera. Cihazın lensi ve sensörü de son derece kaliteli. Kısacası tam bir fiyat performans ürünü olan +360 G300 piyasada bulabileceğiniz en iyi araç içi kameralardan birisi. 

Carneil Evcil Hayvan Taşıma Örtüsü

Evcil hayvanlarla seyahat hem sevimli dostlarımız hem de sürücüler için zaman zaman zorlayıcı bir deneyim olabiliyor. Çoğu evcil hayvan bu yolculuklarda ürküp strese girebiliyor. Onları taşıma kutusuna koymayı tercih etmediğiniz zamanlarda ise bu stresin etkisiyle aracınızın koltuklarına zarar verebiliyor. Ayrıca evcil hayvanınızın yoğun tüy dökme zamanı araç içi döşemeleri tüy ile dolabiliyor.  

Carneil evcil hayvan taşıma örtüsü tam olarak bu soruna çare olan bir araç içi aksesuar. Arka koltuğa yerleştirmesi oldukça pratik ve fiyatı da bir hayli uygun. Üstelik temizlemesi son derece kolay. Kısacası bir evcil hayvan sahibiyseniz bu örtüyü almamak için ortada hiçbir sebep yok diyebiliriz.

Ankaflex Araç Dolu Brandası

Özellikle büyük şehirlerde ikamet eden araç sahipleri araçlarını park edecek kapalı bir alan bulma konusunda büyük sıkıntılarla karşılaşıyor. Çoğu sürücü de genellikle araçlarını açık alana bırakmayı tercih ediyor.

 Ancak açık havada bırakılan araçlar özellikle bahar ve yaz aylarında son dönemlerde sıkça görülen dolu yağışlarına karşı  savunmasız kalıyor. Ankaflex bu ciddi soruna çözüm olarak üretilmiş bir aksesuar. Kolayca katlanabilir ve pratik bir şekilde araca uygulanabilir bir ürün olan Ankaflex, aracınızın beklenmeyen dolu yağışlarından etkilenmesini önlemeye yarıyor.

Anka Mastercar Araç Bagaj Çantası

Her araç sahibi arabasını korumak, sürüşü kolaylaştırmak ve güvenliği sağlamak gibi sebeplerden dolayı birçok malzemeye ihtiyaç duyar. Bu malzemeler genellikle arabanın bagajında saklanır. Ancak bagaja gelişigüzel bir şekilde bırakılan bu malzemeleri ihtiyaç anlarında bulabilmek de bir hayli zor olabiliyor.

 Anka Mastercar araç bagaj çantası da bu tür yardımcı aksesuarları organize edebilmenizi sağlıyor. Onun sayesinde hem ihtiyacınız olan malzemeleri pratik bir şekilde muhafaza edebilir hem de bagajınızı daha düzenli hale getirebilirsiniz.

 

Paylaş
Ebrar Büyükkapucu