Kategoriler Konaklama

Bayram Tatili İçin En İyi Oteller

Türkiye’de bayramın gelişi ile birçok işletme başta olmak üzere, okullar da tatile giriyor. Üstelik birçok çalışan sınıf için, bayramlar tatil açısından en iyi fırsatlardan biridir. Kimi çalışanlar yıllık izinleri ile birleştirdiği zaman geniş bir zaman diliminde tatillerini geçirirler. Kısacası, bayram tatili fırsatları herkes için bir nefes alma sağlıyor. 

Bayram tatilleri sırasında iş yorgunluğunu ve hayatın verdiği monotonluğu üzerinizden atmak adına sizlere oldukça iyi fırsat sunar. Bu nedenle bayram tatillerinizin boşa gitmesini istemiyorsanız uygun bir gezi rotası oluşturmanızı öneriyoruz. Özellikle tatil tercihi noktasında dikkatli olmanız gerekir. 

Gidecek olduğunuz yerlerin bu tatil süresi için fazla mı yoksa kısa mı olduğuna sizler karar verebilirsiniz. Yoğun bir dönemden sonra tamamen dinlenmeye ihtiyacınız varsa dinlendirici bir bayrama özel tatil yapmak oldukça iyi gelecektir.

Son zamanlarda ultra her şey dahil bayram otelleri fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda bunların dışında daha birçok konaklama seçeneği de sizlere sunulur. Bu noktada tesisler misafirler için yılın tüm yorgunluğunu atması adına eşsiz anlar yaşatır. 

Bayramlarda farklı deneyimler yaşamak isteyenler için birbirinden güzel konaklama yerleri tercih etmek mümkündür. Özellikle bayram tatili otelleri arasında Türkiye’de birçok alternatif lokasyon yer alır. Sizler için uygun seçenekleri site üzerinden filtreleme seçeneklerini kullanarak en uygun olanı bulmanız mümkündür. 

Bayram tatilinizin süresine göre aynı zamanda tatil rotanızı belirlemeniz mümkündür. Konaklama için rezervasyon yaptırdığınız acenteniz üzerinden aynı zamanda otobüs bileti, uçak bileti gibi tercihler de yapabilirsiniz. 

Eğer tatil süreniz kısa ise yakın bölgelerde bulunan konaklamaları tercih ederek konforlu bir tatilin kapılarını aralamanız mümkündür. Özellikle şehir merkezlerine yakın konumlarda yer alan bazı oteller bayram tatili yapmanız açısından sizlere kısa süreli ideal bir seçim sunabilir. 

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ile iki adet bayramın kutlandığı ülkemizde bu iki bayram arasında da 2 ay 10 gün vardır. Bu bayramlarda tatiliniz için uygun otel seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda farklı yerleri görmek isterseniz de merkezi noktalardan konaklama alanlarınızı tercih etmeniz mümkündür. 

Bayram tatilinize özel otel rezervasyonu için obilet‘i ziyaret edin.

Bayram Tatili Otelleri

Bayram Tatili Fırsatları

Bayramlar kendisi ile birlikte her yıl büyük bir heyecanla karşılanır. Büyüklerin ziyaret edildiği, küçüklerinse sevindirildiği bu özel günler gelenekleri de bir yandan yaşatmaya devam eder. Bayram tatilleri ailelerin bir araya geldiği ve keyifli zamanların geçirildiği özel bir zaman dilimidir.  

Özellikle bayram zamanlarında çalışan kişiler için izinlerinin değerlendirilmesi açısından avantajlı bir tercih olur. Eğer uzun bir bayram tatili fırsatına sahipseniz tüm yılın yorgunluğu üzerinizde kalkacaktır. Çalışan kesimler için son derece değerli olan bir tatil seçeneğidir. Bu nedenle de oldukça önceden tatil planlamaları başlar. 

Erken rezervasyon fırsatlarından faydalanmak isterseniz bayramın denk geldiği günden birkaç ay öncesinde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yıl boyu durmadan çalışmak durumunda olan kişiler için her ne kadar tatil yapmak önemli olsa da bu tatili erken planlamak daha ekonomik bir şekilde geri dönüşe imkan veriyor. 

Bu nedenle de erken rezervasyon gibi fırsat ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Bunun için de web sitemizi düzenli olarak takip etmeniz yeterli olacaktır. Böylece kendiniz için favorilere eklediğiniz tatil otel seçeneklerini değerlendirmiş olursunuz. 

Uzun zamandır hayali kurulan ve her ayrıntısı bir bir düşünülen bayram tatillerinde ekonomik arayışlar son derece önemlidir. Bayram en iyi hizmeti veren oteller sizler için uygun bir şekilde listelenir. Böylece hangi mevsimde giderseniz gidin doyasıya keyif alacağınız bir yer seçiminde bulunursunuz. 

Yaz tatiline denk gelen bayram tatilleri genellikle kendilerini serin sulara bırakmak isteyenler, ve kumsalda güneşin tadını çıkarmak isteyenler için idealdir. Eğer kış mevsimine denk geliyorsa bu konuda üzülmeyin. Türkiye kış turizminde oldukça başarılıdır. Kar manzarası eşliğinde sıcacık şömineli odalarda keyifli anlar sizleri bekliyor olacaktır. 

Tatil fırsatı için bayrama özel otelleri değerlendirerek keyfinize ve zevkinize uygun oteller bulabilirsiniz. Aynı zamanda erken rezervasyon imkanları sayesinde oldukça uygun fiyatlarla da bu imkanlardan faydalanmanız mümkündür. 

Bunlara ek olarak rezervasyon yaptıracağınız obilet.com üzerinden araç kiralama seçeneğini de ihtiyaç durumuna göre değerlendirebilirsiniz. Eğer sevdiklerinizle daha rahat bir tatil geçirmek isterseniz buna uygun olarak araba kiralama seçeneklerini de göz önünde bulundurabilirsiniz. 

Bayram Tatili Rezervasyonları

Bayram otel kampanyalarından faydalanmak isteyen kesimler genellikle çalışan sınıf oluyor. Aynı zamanda birçok tatilsever için de sevindirici fırsatlara yer verilmektedir. Türkiye’de ise tatil noktasında fırsatlar, özel kampanyalar oldukça fazladır. Bu sayede tatilinizi daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Bu sayede birçok bütçe dostu konaklama fırsatları gibi imkanlardan da faydalanmanız mümkün olacaktır. 

Otellerin sunmuş olduğu bayram kampanyaları ile hayalinizdeki tatili gerçekleştirmek imkânsız olmayacaktır. Ayrıca tercih ettiğiniz hizmet noktasında hem kaliteli hem de uygun fiyat seçeneklerinden faydalanmış olursunuz. 

Bayram tatillerinin birinin veya ikisinin de yaz aylarına rastlaması tatil planlarınızın da hareketlenmesine neden olabilir.  Örneğin konforlu tatil yapmak isterseniz tüm yıl içerisinde tatilinizi planlayacağınız uzun bir zaman dilimi olacaktır. 

Tüm sene boyunca hayaliniz kurmuş olduğunuz bayram tatilleri sayesinde mükemmel bir zaman sizleri bekleyecektir. Ancak unutmayın ki bu özel zaman dilimlerinde işlerinizi son dakikaya bırakmamaya özen gösteriniz. Özellikle bu zamanlarda doluluk oranları da beklenmeyenin üzerinde olur. 

Erken rezervasyon tatil seçenekleri sayesinde bayram tatiliniz için tercih ettiğiniz otelleri de oldukça uygun fiyatlara denk getirebilirsiniz. Aynı zamanda Türkiye’de yer alan otellerde bu zaman diliminde doluluk oranı arttıkça fiyatlarda artacaktır. Bu nedenle erken rezervasyon her zaman önemlidir. 

Kurban Bayramı Tatil Fırsatları

Kurban Bayramı tatilleri genellikle Ramazan bayramlarına göre daha uzun olur. Bu nedenle de tatil seçenekleri arasında en doluluk gösteren zaman dilimlerinden biridir. Eğer yurt içinde bir tatil istemiyorsanız yurt dışı imkanlarını da değerlendirebilirsiniz. 

Özellikle Türkiye’nin de Yavru Vatan olarak andığı Kuzey Kıbrıs’ta mükemmel bir tatil geçirmeniz mümkün olacaktır. Kıbrıs sayesinde Akdeniz’in sahip olduğu bütün güzel tatil atmosferine de sahip olacaksınız. Tüm bunlar kapsamında Kurban Bayramı’na özel avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz. 

Tam olarak turizm cennetlerinden biri olan Kıbrıs’ta bulunan saray konforundaki oteller sayesinde mükemmel yaz tatili sizleri bekliyor olacaktır. Eğer Kurban Bayramı kışa denk geliyorsa yine de sorun olmaz. Kıbrıs dört mevsim ziyaret edilmesi uygun ülkelerden biridir. 

Üstün hizmet anlayışı sayesinde Kurban Bayramı sırasında edindiğiniz uzun tatilinizi mükemmel imkanlarla değerlendirmiş olursunuz. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte oldukça eğlenceli bir şekilde tatilinizi sürdürmenize imkân tanır. 

Kıbrıs’ın kalbi olan Lefkoşa’da eşi benzeri olmayan deneyimleri tadabilirsiniz. Aynı zamanda tüm dünya için de önemli olan şehirlerden biridir. Kıbrıs’ın en fazla turistik misafiri ağırladığı yerlerden biri olan Lefkoşa’da muhteşem plajları ve otelleri ile keyifli zamanlar geçirmek mümkündür.

Aynı zamanda Kıbrıs Girne’de tam anlamıyla rüya tatili geçirmeniz mümkün olacaktır. Kurban Bayramı’nda istediğiniz standartlara uygun otel seçenekleri, araç kiralama, uçak bileti gibi avantajlı imkanları da değerlendirmeniz mümkün olacaktır. 

Kurban Bayramları genellikle ailenizle, sevdiklerinizle eşsiz ve doyasıya vakit geçirebileceğiniz bir tatil imkanıdır. Ziyaret edeceğiniz farklı mekanlar sayesinde yeni kültürel kazanımlar elde etmiş olursunuz. Aynı zamanda bulunduğunuz konumun eşsiz atmosferinden de etkilenerek sizlerde iz bırakabilir. Kısacası bir tatil sizlere onlarca şey kazandırabilir. 

Ramazan Bayramı Tatili İçin Otel Avantajları

Ramazan Bayramı oruç tutanlar için oldukça manevi değeri yüksek olan bir zamandır. Keyifli geçen bir ayın sonunda her kesimden birey için uzun süreli tatil müjdesi verilir. Ayrıca son birkaç yıldır Ramazan Bayramı, Haziran aylarından geriye doğru gelmeye başlamıştır.

Özellikle yaz tatili yapmayı planlıyorsanız Ramazan Bayramı’nı bu noktada değerlendirmeniz mümkündür. Bu sayede sizlere büyük bir fırsat sunulmuş olacaktır. Öncelikle yapmanız gereken tatil gününden önce rezervasyonlarınızı gerçekleştirmenizdir. Ne kadar çok erken rezervasyon döneminden faydalanırsanız sizler için o kadar uygun olacaktır. 

Ayrıca hem yurt içi hem de yurt dışında geziler yapmak isteyenler için de oldukça uygun avantajlar vardır. Unutulmaz anlar yaşamak için farklı kültürleri deneyimleyebilirsiniz. Gurme lezzetleri tadarak, sevdiklerinizle birlikte keyifli ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz. 

Bayramlar genellikle her zaman aileleri ve birbirini seven kişileri bir araya getirir. Bu yönüyle de oldukça keyifli geçen bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Şeker Bayramı olarak da anılan bu özel gün için hazırlanan mükemmel ev baklavalarını, su böreklerini de yemeyi ihmal etmeyiniz. Aynı zamanda gelenek ve göreneklerin de önemli olduğu bu bayram büyüklerin eli öpülmeden, küçüklere harçlık verilmeden yola çıkmak olmayacaktır. 

Bayram seremonilerinizi gerçekleştirdikten sonra ister yurt dışında isterseniz de yurt içinde uygun tatil avantajlarından faydalanmanız mümkündür. Böylece hiç deneyimlemediğiniz mükemmel bir tatili tadabilirsiniz.

Ramazan Bayramı Otel Fiyatları

Bütün bir yıl çalıştıktan sonra herkes mükemmel bir tatili hak eder. Ancak unutulmamalı ki izin günleri sayılıdır. Bu nedenle de olabildiğince fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekir. 

Ramazan Bayramı diliminden önce erken rezervasyon dönemleri sayesinde oldukça uygun, cazip fiyatlara mükemmel fırsatlardan faydalanabilirsiniz. İsterseniz ailenizle isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte birbirinden zengin lokasyon ve tema çeşitlerini değerlendirerek zevkinize uygun seçenekler bulabilirsiniz. 

Ramazan Bayramı Fırsatları

Tercihiniz ne olursa olsun filtreleme seçeneklerini kullanmanız ile obilet.com üzerinden en uygun imkanlar karşınıza çıkacaktır. Yurt içi ve yurt dışı tatilleriniz için gerekli aramaları yaparak kendiniz için avantajlı imkanlardan faydalanmanız mümkündür. 

Yüzlerce farklı otel seçeneği arasından en ucuz ve uygun fiyatlara olan otellerden yararlanabilirsiniz. Genellikle erken rezervasyon imkanları sayesinde unutulmaz bir tatilin kapısını aralamış olursunuz. Ayrıca Ramazan Bayramı fırsatları içerisinde bayrama özel kampanyalar ve indirimler de gerçekleşir.

Örneğin 1 gece bizden kampanyası, her şey dahil paketleri olmak üzere birçok alternatif indirim seçenekleri de beraberinde sunulacaktır. Böylece kendiniz için uygun olan alternatifi tercih ederek tatilinizi en uygun şekilde geçirmeniz mümkün olacaktır. 

Ramazan Bayramı’nda Gidilebilecek Yerler

Bayram tatili dendiği zaman planlamalar anında başlar. Ancak nereye gidileceği noktasında emin olunamaz. Bu nedenle tercih edeceğiniz gezi rotasını belirlerken oldukça dikkatli olmalısınız. Öncelikle Ramazan Bayramı ne zamana denk geliyor? Buna dikkat etmelisiniz. Her yıl değişiklik gösteren Ramazan Bayramı son zamanlarda yaz mevsimine ve ilkbahara denk gelmektedir.

Related Post

Tercih edeceğiniz lokasyon Ege ve Akdeniz bölgelerinden olabilir. Daha çok bu bölgeler yaz tatili ve ilkbahar için tercih edilmektedir. Aynı zamanda Abant, Bursa, Sapanca, Şile, Ağva gibi alternatif mekanlarda da ilkbaharın mükemmel havasını soluyabilirsiniz.

Eğer isterseniz bayramı güney sahil kesimlerinde yaza merhaba diyerek de karşılamanız mümkündür. Antalya’da Akdeniz’in doğasını yakından görebilirsiniz. Denizi, otelleri, güneşi ile sizlere inanılmaz bir deneyim sunar. Aynı zamanda mayıs ayında tatil yapmak için de oldukça uygundur. Alanya, Manavgat, Side, Kaş Antalya için en önemli tatil destinasyonlarından bazılarıdır. 

İzmir ise Ege’nin incisidir. Eğer Ege bölgesinden İzmir’i tercih etmek isterseniz bu dönemde denizi bir miktar soğuk olacaktır. Yine de soğuk bir deniz sizler için önemli değilse Çeşme, Alaçatı lokasyonlarında kaçırmamanız gereken tatil beldelerinin olduğunu söylemek mümkündür. 

Ramazan Bayramı sırasında Yavru Vatan Kıbrıs için de oldukça yüksek bir talep oranı vardır. Genellikle dört mevsim farklı tatillere açık olan Kıbrıs’ta Ramazan Bayramı dönemi de oldukça keyifli anlar sizleri bekliyor olacaktır. Özellikle Girne ve Magosa en meşhur tatil beldelerinden bazılarıdır. 

Ucuz Fiyatlarla Yurt Dışı Bayram Otelleri

Bayram tatillerinizde yalnızca yurt içi ile sınırlı kalmak zorunda değilsiniz. Aynı zamanda büyük yat gemileri ile Roma, Barselona, Norveç’e kadar giden ucuz Ramazan Bayramı turlarından faydalanmanız mümkündür. Eğer denizi seviyorsanız bu gibi tekne turları sizler için keyifli olacaktır. 

Tekne turları sayesinde denize, güneşe de doyabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabildiğiniz gibi aynı zamanda yeni kültürlerde tanımış olursunuz. Avrupa’da birçok liman şehrini de görüp keşfetme olanağı sizlerle olur. 

Ucuz Fiyat Seçenekleriyle Yurt İçi Bayram Otelleri

Ramazan ve Kurban Bayramlarında genellikle en uygun tatil için yurt içi avantajlarından faydalanılmaktadır. Eğer güzel bir tatil istiyorsanız yurt içinde de mükemmel tercihler sizleri bekliyor olacaktır. Türkiye’nin dört bir yanındaki muhteşem kültürel zenginlikleri keşfetmeye başlayabilirsiniz. 

Ege ve Akdeniz’in masmavi denizin ve berrak koylarında enfes bir deniz tadı çıkarmanız mümkündür. Aynı zamanda gemi turlarını da değerlendirerek mavi bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ayrıca farklı aktiviteler ile tatilinizi daha renkli hale getirebilirsiniz.

Ege ve Akdeniz yurt içi tatil seçenekleri arasında hemen hemen her kesimden gelen bireyler tarafından tercih ediliyor. Kuşadası’nda, İzmir’de, Muğla’da aklınıza gelecek bütün tatil beldelerinde harika bir zaman geçirme imkanı sizlerle olacaktır. Marmaris’in birbirinden harika koylarında keşifler dahi yapabilirsiniz. 

Eğer şifa dolu bir tatil isterseniz Afyon’un şifalı termal sularında rahatlayacağınız bir tatil de sizleri bekliyor olacaktır. Bir yandan tatilin verdiği dinlikle tadını çıkarırken bir yandan da kültürel turlara katılabilirsiniz. Böylece ziyaret ettiğiniz noktalardaki tarihi yapıları yakından görmeniz mümkün olacaktır. 

Erken rezervasyon seçeneklerinden de faydalanarak yurt içinde gitmek istediğiniz yerlere en ucuz fırsat seçenekleriyle ulaşabilirsiniz. 

Bayram Tatili Otelleri Uçak, Otobüs ve Araç Kiralama Rezervasyonları

Bayram tatiliniz için otel seçeneklerini hallettikten sonra ulaşım imkanlarınız da önemlidir. Gidecek olduğunuz lokasyonu kararlaştırdıktan sonra ne ile bu noktaya ulaşmak istediğinize karar vermeniz gerekir. 

Eğer kısa bir sürede hızlıca ulaşım sağlamak isterseniz uçakları tercih edebilirsiniz. Bunun için satın aldığınız site üzerinden kontrollerini yapmak mümkündür. Böylece çok daha ucuz fırsatlarla tatilinizi tamamlamış olursunuz. 

Bir diğer seçenek ise otobüstür. Zaman noktasında endişeniz yoksa ve çok daha ucuz olmasını isterseniz otobüsleri tercih edebilirsiniz. Otel rezervasyonu gerçekleştirdiğiniz sırada otobüs biletlerinizi de satın almanıza olanak sağlanır. 

Son olarak bir diğer alternatif ise araç kiralamadır. Eğer kalabalık bir aile iseniz veya arkadaşlarınızla birlikte gidecekseniz bunun için oldukça keyifli olacaktır. Özellikle istediğiniz zaman yolda duracaksınız ve daha rahat bir şekilde hareket edeceksiniz. 

Kısacası tüm bu alternatifler içerisinden en uygun fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Böylece kendiniz için en doğru olanı tercih ederek tatilinizi en doruk noktaya çıkarmanız mümkün olacaktır. 

Seyahatiniz ile aradığınız her türlü hizmete obilet.com‘dan ulaşabilirsiniz.

Bayram Tatili Otelleri

Bayram tatilinde kendiniz veya tatile birlikte çıkacağınız kişiler için otel seçimi yapmayı düşünüyorsan özel olarak seçtiğimiz bazı otellere göz atabilir, sana ve sevdiklerine iyi gelecek otel için rezervasyon yaptırabilirsin. 

Seven Seas Hotel Life, Kemer

Antalya, yaz tatillerinin uğrak noktalarının başında geliyor. Eşsiz sahilleri ve eğlence mekanları ile öne çıkan bu şehir, birçok yazlık beldeye de sahip.

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Seven Seas Hotel Life, konuklarına konforlu bir yaz tatili imkanı sunuyor. Otel, geniş ve içinde tüm konfor ekipmanlarının bulunduğu odalara sahip.

Havuz ve plaj seçeneklerinin yanı sıra spa ve wellness seçenekleri ile konforlu bir bayram tatili geçirebilirsiniz. 

Myndos Residence, Bodrum

Yaz tatili için Bodrum’u tercih eden birçok insan bulunuyor. Muğla’nın bu güzel ilçesi Bodrum’da bulunan Myndos Residence, merkezi bir noktada yer alıyor.

Hem deniz, kum ve güneşe doyabilir hem de otelin sahip olduğu spa seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca otelin odalarının büyük çoğunluğu deniz manzarasına sahiptir. 

Dreams Cave Cappadocia, Kapadokya

Bayram tatilinizde Türkiye’nin zengin ve tarihi köşelerinden birini ziyaret etmek için tercih edebileceğiniz Kapadokya, peri bacaları başta olmak üzere birçok tarihi yapıya ve doğal güzelliğe ev sahipliği yapıyor.

Bir Kapadokya klasiği olan mağara otel deneyimini yaşamak için Dreams Cave Cappadocia’da konaklayabilirsin. Yazın serin kışın ise sıcacık olan odalarında bir konaklamada aranacak tüm ekipmanlar bulunuyor. 

Shmayaa Hotel, Mardin

Uzun bayram tatillerinde farklı bir şehir görmek iyi bir seçenek olabilir. Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Mardin, tarihi evleri ve eşsiz mimarisi ile dikkat çekiyor.

Shmayaa Hotel, Mardin’in eşsiz binalarından birinde konumlanıyor. Otel, eski bir Süryani Konağı’nın restorasyonu neticesinde kullanıma açılmıştır. Shmayaa Hotel’de konuklar tarihi odalarda konaklamanın keyfini çıkartabilir. 

Ephesia Holiday Beach Club, Kuşadası

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Ephesia Holiday Beach Club, içinde birçok özelliği barındıran bir oteldir.

Açık büfe menüleri, farklı havuz seçenekleri ve sahip olduğu çeşitli otel içi aktiviteleri ile öne çıkan otel, konuklarına bayram boyunca hem dinlenmeyi hem de eğlenmeyi bir arada sunuyor.

Maxx Royal Belek Golf Resort, Antalya

Bayram tatili için Maxx Royal Belek Golf Resort‘u tercih edenler lüks ve eğlenceli bir tatil imkanına sahip oluyor.

Türkiye’nin ödüllü otel kategorisinde olan Maxx Royal Belek, Antalya’nın gözde tatil ilçesi Belek’te yer alıyor.

Otel, farklı konaklama birimleri ile dikkat çekiyor. Zengin mutfağı sayesinde Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti açık büfe veya alakart menülerinde bulabilirsiniz. Otel içi aktivitelerle gününüzü dolu bir şekilde geçirebilir, spa olanakları ile dinlenebilirsiniz. 

Elexus Hotel Resort, Kıbrıs

Bayram tatili için Kıbrıs iyi bir rota olabilir. Türkiye’nin güneyinde yer alan Kıbrıs lüks otelleri ile biliniyor.

Elexus Hotel Resort, Kıbrıs’ın Girne şehrinde yer alıyor. 822 oda ve geniş bir alana konumlanan Elexus Hotel, lüksü ve konforu bir arada sunuyor.

Profesyonel kadrosu ile konuklarının konforunun bir an olsun kaybolmasını önleyen otel, mutfağı ile de konuklarına zengin menüler sunuyor. Otel denize sıfır bir noktada bulunuyor. 

Swandor Hotels Resorts-Topkapı Palace, Antalya

Antalya’nın Lara ilçesinde bulunan Swandor Hotels Resorts, özel kuma sahip plajı ve otel içi imkanları ile lüks bir bayram tatili geçirmek isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Tarihi Topkapı Sarayı’ndan replikalar sunan otelde, Adalet Kulesi’nin replikası dikkat çekiyor.

Otelde yiyecek ve içecek hizmetleri açık büfe veya alakart şekilde veriliyor. Otelin içinde 9 farklı bar bulunuyor. Bu barlardan alkollü veya alkolsüz içecek alabiliyorsunuz.

Swandor Hotels, plajının yanı sıra açık ve kapalı havuz seçenekleri de bulunuyor. Otelde konuklar için animasyon gösterisi, disko ve temalı akşam yemeği eğlenceleri bulunuyor. 

*obilet yazarları, en iyi otelleri arayan okuyuculara bazı seçenekler sunarak çözüm sağlamaya çalışmaktadır. Listede yer alan oteller, obilet yazarlarının okuyucular için derlediği bazı seçeneklerden oluşmaktadır.

Paylaş
Ebrar Büyükkapucu