Kategoriler Konaklama

Erken Rezervasyon Yapabileceğiniz En İyi Oteller

Erken rezervasyon fırsatları her yıl belli aylarda başlayarak sizlere yıl içerisinde tercih edeceğiniz en güzel tesislerde uygun fiyat seçeneklerinde tatil yapmanıza olanak tanır. Erken rezervasyon döneminde tercih edeceğiniz yaz dönemi planlarınızı kış aylarında %50’ye varan indirimlerle satın alabilirsiniz. 

Erken rezervasyon seçenekleri içerisinde otellerin dahil olduğu kadar, kültür turları, yurtdışı turları da vardır. Bu gibi ekstra paketlerin de yer aldığı kampanya dönemlerinden faydalanabilirsiniz. Erken rezervasyon dönemi imkanlarından faydalanarak tüm dünyayı gezme fırsatı elinizde olacaktır. Aynı zamanda farklı etnik gruplarla tanışma fırsatınız ve kültürlerle iç olma sayesinde kendinize değer katarsınız. 

İlk dönem erken rezervasyon seçeneklerinde genel olarak en yüksek indirim oranları uygulanır. Oteller de bu indirim oranlarına bağlı olarak satışa sunulur. Bu sebepten ötürü erken rezervasyon indirimleri başladığı andan itibaren iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerekecektir. 

En popüler tatil beldelerinde yer alan lüks ve konforun yüksek olduğu otellerde konaklayabilirsiniz. Aynı zamanda erken rezervasyon sayesinde uygun fiyatların dışında istediğiniz odayı da tercih etmeniz mümkün olacaktır. Çoğu zaman geç kalınan tatillerde mecburen istenmeyen odalarda kalınır. Ancak erken rezervasyon seçenekleri sayesinde bu gibi durumlar söz konusu değildir.

Özellikle de yeni evlenecek olan çiftler için balayı otelleri, çocuklu aileler için aile dostu oteller, evcil hayvan sahibi olan bireyler için evcil hayvan kabul eden oteller olmak üzere birçok alternatif seçenek yer alır. Böylece her ziyaretçi tipine uygun otel seçenekleri de erken rezervasyon dönemi içerisinde yer alabilir. 

Erken Rezervasyon Otelleri

Erken Rezervasyon Otel Fiyatları

Erken rezervasyon döneminin ilk çeyreğinde ziyaretçiler için %50’ye varan indirimler bulunuyor. Aynı zamanda erken rezervasyon fırsatları sayesinde birbirinden keyifli, konforlu ve lüks otellerde çok daha uygun fiyat seçeneklerinden faydalanarak kalmanız mümkün olur. 

Aynı zamanda aylar öncesinden başlayan taksitli ödeme seçeneklerinden de faydalanmış olursunuz. Ucuz tatil yapmayı garantilemek isterseniz mutlaka değerlendirmeniz gerekir. Özellikle Antalya, Kıbrıs gibi meşhur tatil bölgelerine ait lüks otellerinde uygun fiyat seçenekleri ile kalabilirsiniz. Hatta balayı oteli arayan çiftler de yıl içerisinde çok fazladır. Onlara uygun önceden rezervasyon yapılabilecek otel seçeneği de bir hayli fazla olacaktır. 

Erken Rezervasyon Ne Zaman Yapılır?

Erken rezervasyon sürecinden faydalanmak için aylar öncesinden başlayan kampanyaları takip etmeniz gerekir. Aynı zamanda uygulanan şartların erken rezervasyon tipine uyması ve uygun fiyat seçeneklerine sahip tekliflerin sunulması için rezervasyonların 7 – 8 ay öncesinden yapılması uygundur. 

Erken rezervasyon tatil indirimleri başladığında hızlı davranmak önemlidir. Rezervasyonlarınızı dilediğiniz şekilde oluşturarak indirimlerden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca her ne kadar elinizi o kadar çabuk tutarsanız sizler için indirimler çok daha karlı olmaya başlayacaktır. 

Erken rezervasyon sürecinin son günlerinde iseniz indirim oranlarının azalmaya başladığını görebilirsiniz. Bu nedenle tercih ettiğiniz tarihler büyük önem taşır. 

Erken Rezervasyon Yaptırmanın Avantajları

Her yıl yorgun bir iş sürecinin ardından bireyler kendilerini tatil ihtiyacı içerisinde hisseder. Bu nedenle de yılın belli zamanlarında alınan izinlere uygun tatiller tercih edilmesi gerekir. Özellikle erken rezervasyon seçenekleri sayesinde istediğiniz zaman dilimine ait uygun fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

Erken rezervasyon yaptırmak her zaman ziyaretçiler için birçok avantajı da beraberinde getirecektir. Tatil tarihinizden aylar öncesinde rezervasyonlarınızı tamamlayarak fiyat avantajlarından da faydalanırsınız. Böylece istediğiniz otellerde kalma imkanı elde etmiş olursunuz. 

Her ne kadar rezervasyonlarınızı erkenden tamamlarsanız istediğiniz tarihlerde yeriniz anında hazır olacaktır. Çünkü sezonlar içerisinde otellerde büyük bir yoğunluk söz konusudur. Bu nedenle önceden yapılan rezervasyonlar son derece önem taşır. Böylece tatilinizde istediğiniz konaklama alanında kalır ve keyifli bir zaman geçirirsiniz. 

Tatil planlarının son ana bırakılması durumunda istediğiniz şartlara tam olarak uyum sağlayan oteller bulmakta zorlaşacaktır. Özellikle erken rezervasyon süreci sona erdiğinde otellerin büyük kısmı da çoktan dolu olacaktır. Bu gibi durumlarda ise boş otel odası bulsanız dahi şartları tam anlamıyla size uymayabilir. Aynı zamanda beklenen hizmetlerde sizleri tatmin etmeyebilir. Erken rezervasyon yapmanız durumunda tatilinizin de kontrolü sizlerde olacaktır. 

Erken rezervasyon otelleri arasında yer alan kampanyaların en büyük avantajlarından biri de uygun fiyatlarla sizlere seçenek sunuyor olmasıdır. Yaz sezonu içerisinde yapılan rezervasyonlara göre, erken rezervasyonların fiyatları yüzde 50’ye varan indirimlerle çok daha uygun imkanlar sunar. 

Odanızı yapılan anlaşmaya göre erkenden ayırtmanız durumunda belirttiğiniz tarih aralığında odanız sizler için önceden hazırlanmış olacaktır. Bu sayede pis oda ile karşılaşma korkusundan da arınabilirsiniz. Önceden yapılan rezervasyonlar ve planlar sayesinde daha kontrollü bir tatilin tadını çıkarmanız mümkündür. Hayalini kurduğunuz tatili yapmak sizler için hiç olmadığı kadar keyifli olacaktır. 

Ayrıca sezon içerisinde yükselen fiyatların sizlerin tatilini etkilemeyeceğinden emin olabilirsiniz. Erken rezervasyon işlemleriniz yapıldığı andan itibaren fiyatlarınız da sabitlenmiş olacaktır. Size belirtilen fiyatın üstünde herhangi bir ek ücret ödemenize gerek yoktur. 

Erken rezervasyon sayesinde hem zamanınızı hem de bütçenizi de elinizde tutmuş olursunuz. Tatil tarihinizden aylar öncesinde otel harcamalarınızın ne kadar olduğunu bilerek hareket edeceksiniz. Aynı zamanda tatil tarih aralığınız kesinleştiği için diğer planlarınızı da buna göre düzenlemeniz mümkün olacaktır. 

Sezon dönemi sırasında çok daha yüksek fiyat seçenekleri üzerinden konaklamanız ihtimali söz konusu iken otellerden erken rezervasyon yaparak olması gereken fiyatlardan kalırsınız. Hatta lüks otellerde dahi hiç tahmin etmeyeceğiniz fiyatlarda konaklamanız mümkün olacaktır. 

Tatil sezonlarında özellikle içerisinde her şey dahil olan paketler daha çok tercih edilmektedir. Erken rezervasyon seçeneklerinin yapılması durumunda tatil bütçesinden önemli miktarlarda tasarruflar edebilirsiniz. Artan bütçe ile tatil deneyiminiz çok daha farklı noktaya gelebilir. Örneğin tatile giderken çok daha konforlu bir ulaşım tercihi yapabilirsiniz. 

Erken Rezervasyon Otel Seçenekleri ile Unutulmaz Tatil Fırsatları

Yoğun bir şekilde geçen tüm yılın ardından tatil hayallerinizi istediğiniz gibi gerçekleştirmek isterseniz bunu son ana bırakmamanız gerekir. Erken rezervasyon tatil fırsatlarından yararlanarak tatilinizde beklenmedik indirimlerle daha da keyifli hale getirmeniz mümkün olacaktır. Bu sayede gidecek olduğunuz yerlerde de birbirinden eşsiz güzelliklerle, insanlarla, kültürlerle tanışabilirsiniz. 

Tatil için tercih yaparken bazı noktalarda dikkat etmeniz gerekir. Öncelikle kendinizi tanıyın. Nasıl bir tatil yapmak istediğinize karar verin. Sakin mi, eğlenceli mi, kültürel mi, sanatsal mı gibi soruların cevaplarını arayabilirsiniz. Böylece uygun zaman diliminde istediğiniz konseptlerde tatillerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Tüm bunlara karar verdikten sonra en önemli noktalardan biri de konaklama olacaktır. Otel tercihinize karar vermeniz son derece önemlidir. Burada yapmanız gereken en önemli nokta yapmak istediğiniz tatil turuna uygun bir otel tercihi yapılmasıdır. Örneğin; tarihi yerler, kültürel bir tatil olacaksa oteliniz merkeze ve kültürel alanlara yakın olmalıdır. 

Türkiye’de gerek tertemiz plajları, denizleri ve gerekse de mükemmel tarihi doğal güzellikleri ile ziyaretçilerine eşsiz tatil deneyimi sunar. Özellikle yaz tatili tercihiniz ön planda ise Ege ve Akdeniz bölgesinde yer alan şehirler en popüler destinasyonlardan bazılarıdır. 

Genel anlamda Türkiye’de yaz tatilleri denildiğinde lüks, alımlı oteller, tatil köyleri, yıl boyunca parlayan muazzam güneş, çılgın gece hayatı gibi anlar gelir. Tüm bu anlatımlara sahip olan Antalya ise en popüler tatil lokasyonlarından biridir. Turizmin kalbinin attığı şehirlerden biri olan Antalya’da Kemer, Side, Belek, Lara, Alanya ilçeleri oldukça keyifli seçimlerden bazılarıdır. 

Akdeniz kıyılarının vazgeçilmez eğlence ve gece hayatına sahip olan Yavru vatan Kıbrıs’ta her zaman ziyaret edilebilir bir ülkedir. Sizlere dört mevsim oldukça keyifli, özel imkanlar sunar. Kıbrıs’ın Lefkoşa, Girne ve Gazimağosa şehirlerinde hareketli bir gece hayatı söz konusudur. Özellikle de casinoları ile meşhur olan Kıbrıs’ta şans oyunlarında keyifli anlar yaşayabilirsiniz. 

Ege Bölgesi’nde ise tatil bambaşka geçer. Huzur kokan bir tatil merkezine sahiptir. Hem dinlenebileceğiniz hem de eğlenebileceğiniz birçok tatil imkânı sunar. Didim otelleri, Alaçatı otelleri, Çeşme otelleri olmak üzere birçok popüler beldesi vardır. En prestijli otel seçeneklerini ise uygun fiyatlar üzerinden değerlendirmeniz mümkündür. 

Erken Rezervasyon Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanırken aynı zamanda bazı noktalara dikkat etmeniz önem arz eder. Belirtilen kriterlere dikkat ettiğiniz sürece indirimli fiyatlardan olması gerektiği gibi yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda tam istediğiniz standartlarda tatil yapabilirsiniz. 

Doğru Tarih Seçiminin Önemi

Tatil planı yaparken en önemli noktalardan biri de avantajlı fiyatlardan yararlanmaktadır. Bu fiyatlardan yararlanmanın temel kurallarından biri de doğru tarih seçimi yaptığınızdan emin olmalısınız. Erken rezervasyon seçeneğinden ne kadar erken faydalanırsanız indirim oranı da bir o kadar yüksek olacaktır. 

Genel olarak erken rezervasyonların başladığı aylarda indirim oranları da yüksek olacaktır. İndirim sezonu ise sona ererken indirimlerde azalmalar görülecektir. Tatil tarihini önceden belirleyerek ve izinlerinizi de bu takvime uygun olarak alırsanız erken rezervasyon seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. 

Aynı zamanda tatil planlarınızı yapmadan önce resmî tatil günlerini de hesaba katmayı unutmayınız. Bu sayede çok daha uygun fiyat alternatiflerinden faydalanmanız mümkün olacaktır. Rezervasyonlarda tarihler her zaman fiyatlar üzerinde doğrudan etkili olur. 

Otellere ilginin yoğun olduğu yaz ayları, bayram tatilleri günlerinde fiyatlar yine de yükselmeye devam eder. Sakin dönemlerde ise fiyatların aşağı indiğini görebilirsiniz. Aynı şekilde hafta sonlarında yoğunluktan ötürü fiyatların yine artış gösterdiğine şahitlik edebilirsiniz. Bu gibi iniş çıkışlara maruz kalmamak adına önceden yapılan düzgün planlamalar sayesinde istediğiniz fiyat alternatiflerinden faydalanabilirsiniz. 

Tatil Yapacağınız Bölge

Tatil yapmak istediğiniz bölge de erken rezervasyon sürecinde önemli kriterlerden biridir. Öncelikle istediğiniz tatile göre bölge seçimi yapmanız son derece önem taşır. Erken rezervasyon seçeneklerinden faydalanarak hem yurt içi hem de yurt dışı olanaklarından faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda otellerde hiç beklenmeyen uygun fiyatlara konaklarsınız. 

Özellikle yurt dışı planlarınız varsa ve rezervasyonlarınızı buna uygun olarak yapmayı düşünüyorsanız söz konusu olan ülkedeki otelleri kıyaslayabilirsiniz. Ayrıca erken rezervasyon sayesinde bütçenize uygun seçenekleri de listelemiş olursunuz. Buna ek olarak yurt dışı rezervasyonlarında konaklamak için 15 günlük vize onay süreçlerini de göz önünde bulundurmayı unutmamalısınız. 

Her ne kadar erken rezervasyon dönemi içerisinde vize bir sorun teşkil etmese de geç dönem içerisinde vize işlemlerinizi yetiştirmek de zorlaşacaktır. Yurt içindeki tatil yerlerinde ise sadece bavulunuzu hazırlamak bunun için yeterli olacaktır. 

Tatilinize Uygun Otel Seçimi

Konaklama için otel tercihi yapmadan önce kesinlikle nasıl bir tatil planınız var önce buna karar vermelisiniz. Ardından farklı zevklere hitap eden birçok otelin karşınıza listelendiğini görebilirsiniz. İsterseniz doğa yürüyüşü yapın, isterseniz de kültürel aktiviteler gerçekleştirin. Tüm bunları yapabileceğiniz otel seçenekleri de mevcuttur. 

Eğer tam anlamıyla yaz tatili yapmak isterseniz ve sürekli denize, maviyle iç içe olmak ön planda ise sahil şeridinde yer alan otellerden rezervasyonlarınızı yapmanız daha sağlı olacaktır. Şehrin merkezindeki konaklama alanları ise daha çok müze, sanat galerisi gezilerinize kolaylık sağlayacaktır. 

Ulaşım İmkanları

Erken rezervasyonlarda her şeyi artık belirledikten sonra dikkat edilmesi gereken nokta ulaşım olacaktır. Bulunduğunuz şehirde ulaşımın aktif olarak nasıl gerçekleştiğinden emin olmanız gerekir. Eğer ulaşım aşamasını son zamanlarda çözmeye kalkarsanız yoğunluktan ötürü bilet bulmanız da zorlaşacaktır. 

Yurt içi veya yurt dışı üzerinde tatil yapma planlarınız varsa uçakla gitmek sizlere zamandan kazandıracaktır. Özellikle erken rezervasyon seçenekleri sırasında otellerinizi tercih ederken ulaşım olanaklarınızı da güvenle satın alabilirsiniz. 

Erken Rezervasyon Seçenekleri Ne Zaman Başlar?

Erken rezervasyon imkanları genellikle kış aylarında başlar. Bu süreç ekim, kasım ve aralık gibidir. Özellikle bu aylarda yoğunluk en azdır. Bu nedenle de erken rezervasyon seçenekleri sayesinde oldukça indirimli fırsatlardan yararlanmanız sağlanır.

Erken rezervasyon avantajları ise yaz aylarının başına kadar devam eder. Ancak her geçen zaman zarfında indirim oranlarında da azalma olacaktır. Bunları da göz önünde bulundurarak rezervasyonlarınızı yaptırmanız gerekir. 

Buna ek olarak erken rezervasyon tarihleri yıl içerisinde az da olsa değişkenlik gösterebilir. Rezervasyon süreçlerinizi erken yapmak isterseniz indirimli dönemleri takip edebilirsiniz. Böylece en iyi fiyat avantajını da beraberinizde getirmiş olursunuz. 

Kış ayları ile başlayan erken rezervasyon dönemi elinizi çabuk tutmanız gereken bir zaman dilimidir. Çünkü bu zamanlarda ilk aylarda genel anlamda fiyatlar son derece düşük seçeneklerde yer alır. İndirim dönemi ise sona ermeye başladıkça fiyatlarda standart ödemelerine dönmeye başlar. Aynı zamanda turlarda kontenjanlar dolar. Dolayısıyla erken rezervasyonlardan en iyi şekilde verim almak adına en kısa sürede tercihlerinizi yapmanız gerekecektir. 

Uygun Ödeme Koşulları ile Tatil Keyfinizi Doyasıya Yaşayın

Yılın her döneminde uygun kampanyalı seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Ancak önemli olan tam vaktinde bu kampanyalı fiyatlardan yararlanabiliyor olmanızdır. Rezervasyonlar sırasında sizlere en uygun koşullarda ödeme seçenekleri sunarlar. Örneğin taksit avantajı ile bir anda ödeme yapmak zorunda kalmazsınız. 

Aynı zamanda dönem içerisinde düzenlenen farklı indirim koşullarından ve uygun ödeme şartlarından bütçenizi zorlamadan faydalanabilirsiniz. Genel olarak otel rezervasyonlarınızı ise kolaylıkla istediğiniz standartlara uygun olarak gerçekleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken önemli nokta tatil bölgenizi tercih etmek olacaktır. 

Tarihlerinizi de belirledikten sonra istediğiniz yerde tatil yapmayı planladığınız zaman diliminde müsait olan oteller karşınıza listelenecektir. İsterseniz doğrudan otel türü belirleyerek de aramalarınıza devam edersiniz. Böylece istediğiniz niteliklere, özelliklere sahip otellere ulaşmak da hiç zor olmayacaktır. 

Otellerin sayfalarında yer alan açıklamaları da inceleyerek hizmetleri hakkında bilgi almanız mümkündür. Böylece otelinizi kendi standartlarınıza uygun olarak belirler ve rezervasyon işlemlerini de gerçekleştirmiş olursunuz. 

Erken Rezervasyon Sayesinde Bütçenizi Aşmadan Harika Bir Tatil Planı Yapın!

Erken rezervasyon sayesinde binlerde otelin yer aldığı listelerden bütçenize en uygun seçeneklerdeki konaklama alanlarını tercih etmeniz mümkündür. Aynı zamanda tatil keyfinizi de kendinizi zorlamadan çıkarmış olursunuz. Üstelik taksitli ödeme seçenekleri sayesinde bir anda nakit ödemeler yapmak zorunda değilsiniz. 

Tatil döneminizden önce erken rezervasyon seçeneklerinin %50’ye varan indirimlerinden yararlanarak istediğiniz fiyatları bulabilirsiniz. Erken rezervasyon döneminin başlamasını takip etmeniz önemlidir. Sezon içerisinde otellere çok yüksek miktarlarda ödeme yapmak yerine bütçenizi zorlamadan erken rezervasyon sayesinde daha avantajlı fırsatlardan faydalanmanız mümkündür. Tasarruf ve bütçe kontörlünü sağlamış olursunuz. 

Her Şey Dahil Erken Rezervasyon Otel Seçenekleri

Yaz tatili denildiği zaman akıllara gelen ilk nokta her şey dahil tatil konsepti paketleridir. Tercih edeceğiniz her şey dahil otellerde dinlenir, eğlenir, keyfinize göre yiyebilir, aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Kısacası zamanınızın tamamını kendiniz için ve sevdikleriniz için doyasıya verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. 

Özellikle çocuklu olan aileler için favori olan her şey dahil otel seçenekleri erken rezervasyon döneminde anında dolan fırsatlardır. İndirimli fiyatları sayesinde de ailecek gelen bireylere çok daha avantajlı ödeme seçeneği sunar. Ne kadar erken rezervasyon yaptırırsanız o kadar az ödersiniz. 

Antalya’da Erken Rezervasyon Otelleri

Yaz tatilinin başlıca şehirlerinden biri olan Antalya Kemer, Belek ve Side gibi beldeleri ile oldukça popülerdir. Turkuaz rengindeki temiz denizi, dünyaca ünlü plajları, eğlence dolu gece hayatı ile birçok tatil sever tarafından tercih edilmektedir.

Antalya’da yaz sezonu boyunca ciddi bir yoğunluk söz konusudur. Bu nedenle tatilinizi planladığınız belde içerisinde yer bulmanız da mümkün olmayabilir. Aynı zamanda içinize sinmeyen rezervasyonlar yapmak zorunda kalmanızda muhtemeldir. 

Related Post

Eğer tatil için özellikle Antalya bölgesini düşünüyorsanız mutlaka önceden erken rezervasyon yaptırmanız oldukça önemlidir. Böylece bütçenize uygum fiyat seçeneklerinden de faydalanmanız sağlanacaktır. 

Dilersen senin için seçtiğimiz Antalya erken rezervasyon otellerine bakabilirsin. 

Crystal Aura Beach Resort Spa

Antalya’nın sevilen tatil ilçesi Kemer’de yer alan Crystal Aura Beach, konuklarına konforlu bir tatil imkanı sunuyor. Otel, büyük bir alan üzerine kuruludur.

Konuklarına farklı oda seçenekleri ile hizmet veren otel, yeme içme olanakları ile de dikkat çekiyor. Alakart ve açık büfe menülere sahip bu otelde bar seçenekleri de bulunuyor.

Otelde havuz ve plaj seçenekleri bulunuyor. Otelin spa bölümünde ise konukların rahatlayabileceği birçok seçenek mevcut. Türk hamamı, masaj ve sauna gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. 

Kaya Palazzo Golf Resort

Antalya Belek’te bulunan Kaya Palazzo Golf Resort, konuklarına lüks bir tatilin kapıları aralıyor.

Ailelerden balayı çiftlerine kadar birçok farklı kesimden gelen konuğa sahip Kaya Palazzo, hem dinlenmek isteyenlere hem de eğlenmek isteyenlere çeşitli seçenekler sunuyor.

Otelin plajı rüzgar sörfü yapmaktan hoşlananlar için ideal bir ortam sunuyor.

Kaya Palazzo, otel içi eğlenceler ile de ön plana çıkıyor.

Bodrum’da Erken Rezervasyon Otelleri

Ege Bölgesi’nin en parlak incisi Bodrum’da yaz tam anlamıyla bir başkadır. Plajlarında yaşanan eğlenceler, renkli gece hayatı, muhteşem doğası, köklü kültürel mirası ile sizlere şahane bir tatil imkanı sunar. Bodrum, yerli ve yabancı konuklar için sıkça tercih edilen destinasyonların başında geliyor. 

Bodrum’da tatil yapabileceğiniz birçok mevkii bulunuyor. Gümbet, Güvercinlik, Turgutreis, Torba, Bitez gibi popüler destinasyonların her biri tatil için tercih edilen noktalardan. Erken rezervasyon ve cazip ödeme seçeneklerinden faydalanmanız mümkündür.

Delta Hotels By Marriott Bodrum

Bodrum’un gece hayatı ile ünlü ve lüks Yalıkavak mevkiinde bulunan Delta Hotels by Marriott, konforlu bir tatil arayanlar için uygun özelliklere sahip.

Otelin odaları ve odalarda bulunan eşyaların tamamı lüks bir şekildedir ve konukların konforunu sağlıyor.

Otelin konukları havuzun tadını çıkarabilir, veya spa olanaklarından yararlanabilir.

Yasmin Resort Bodrum

Bodrum’un tatil için sıkça tercih edilen mevkilerinden Turgut Reis’te konumlanan Yasmin Resort Bodrum, deniz manzaralı odaları, eşsiz açık havuzu ve plajı ile en sevilen erken rezervasyon otelleri arasında yer alıyor.

Otelin içinde konukların tatil boyunca değerlendirebileceği birçok aktivite bulunuyor. Plajda jet ski, dalış ve Bodrum’a özgü rüzgar sörfü seçenekleri bulunuyor. Otel içindeki spor alanlarında ise futbol, basketbol ve voleybol oynayabilirsiniz.

Tesis içinde sezonda hizmet sunan bir disko bulunuyor. 

Alanya Erken Rezervasyon Otel Seçenekleri

Alanya bir diğer popüler tatil yerleşkelerinden biridir. Erken rezervasyon döneminde de oldukça popülerdir. Akdeniz kıyılarında tatil yapmak isteyenler için iyi bir alternatif olan Alanya’da denize sıfır otellerde konaklamanız mümkündür. 

Hem çocuk dostu hem de hayvan dostu otellerde kalabilir ve oldukça eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz. Aynı zamanda balayı için de tercih edebileceğiniz birçok otel seçeneği mevcuttur. 

Green Garden Resort Hotel

Alanya’nın sevilen otellerinin başında gelen Green Garden Resort, misafirlerine konforlu bir tatil sunuyor.

Odalarının konforu ve yemeklerinin lezzetine ek olarak otelde birçok aktivite de bulunuyor.

Otel, eşsiz bir Akdeniz manzarasına sahip. Odalarının büyük çoğunluğu deniz manzarasına sahip. Otelde birden fazla açık havuz seçeneği de bulunuyor. 

Alaçatı’da Erken Rezervasyon Otelleri

Dinamik enerjisi, kendine has görünümü, eğlence dolu plajları, İzmir’in son yıllarda en popüler destinasyonlarından biri haline gelen Alaçatı’da yaz tatilinizi mükemmel geçirebilirsiniz. Eğer Ege Bölgesi’nin ışıltılı denizinde olmayı seviyorsanız oldukça iyi bir seçenek olacaktır. 

Erken rezervasyon avantajlarından faydalanarak keyifli otellerde konaklamanız mümkündür. Aynı zamanda Ege mutfağının birbirinden güzel ürünlerini de Alaçatı’da deneyimleyebilirsiniz. 

Galano Suites Alaçatı

Alaçatı’nın konsept otellerinden biri olan Galano Suites, otantik bir görünüme sahiptir.

Hem lüks hem de butik havası veren bu otel, Alaçatı’nın merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor.

Odalarında jakuzi hizmeti bulunuyor. Ayrıca sezonluk bir açık havuz bulunuyor. Havuzun etrafında bulunan şezlongları da gün boyu ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. 

Fethiye Erken Rezervasyon Otelleri

Fethiye daha çok yabancı turistler tarafından ilgi gören tatil lokasyonlarından biridir. Aynı zamanda Türkiye’nin de en güzel beldelerinden olan Fethiye yaz sezonu boyunca yoğun talep görür. Bu nedenle de Fethiye’de yer alan otellerin doluluk oranları da bir hayli yüksektir. 

Tatil takviminizde konaklama noktasında sıkıntı yaşamak istemezseniz eğer erken rezervasyon döneminden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Fethiye’nin erken rezervasyon otelleri arasında her şey dahil seçenekleri konaklama alanları da vardır.

Casa Margot Hotel

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Casa Margot, Fethiye’nin en lüks otelleri arasında yer alıyor.

Eşsiz deniz manzarası ve lüks oda hizmetleri ile öne çıkan otel, yalnızca yetişkinleri kabul ediyor. Otelin mobilyaları ve iç dizaynı otele tarihi bir görünüm sunuyor.

Otelin en çok sevilen özelliği ise manzaralı oda jakuzi seçeneğidir. 

Marmaris Erken Rezervasyon Otelleri

Hem Ege’nin hem de Akdeniz’in buluşma noktası olan Marmaris, sahip olduğu bahçeleri, yemyeşil doğası ile görenleri kendisine hayran bırakır niteliktedir. Şehirde her zaman gece gündüz demeden dinmeyen eğlenceler vardır. 

Yıllardan beri cazibesini koruyan Marmaris, Türkiye’de yaz tatili noktasında önemli mekanlardan biridir. Ancak popüler bir destinasyon olmasından ötürü erken rezervasyon dönemlerinden faydalanılması oldukça önemlidir. Aksi halde doluluk oranı neredeyse %100 olan bir bölgedir.

Mirage World Hotel

Marmaris İçmeler’de yer alan Mirage World Hotel, Marmaris’in en büyük otelleri arasında yer alıyor.

Otel, birbirinden farklı oda seçenekleri ile her kesime hitap ediyor. Mirage World bünyesinde bulunan restoranlar, açık büfe ve alakart şeklinde hizmet veriyor.

Otel, dağ ve deniz manzarasına sahiptir. 

Kıbrıs Erken Rezervasyon Otelleri

Dört mevsim tatil yapmayı sevenlerdenseniz Kıbrıs tam anlamıyla size göre bir ülkedir. Tatilin, eğlencenin vazgeçilmez duraklarından biridir. Eğer Kıbrıs’ta uygun fiyat seçeneklerinden faydalanarak tatil yapmak isterseniz erken rezervasyon takibi oldukça önemlidir.

Muhteşem konaklama imkanlarına sahip olan Kıbrıs otellerinden ucuz seçeneklerden yararlanmanız mümkün olacaktır. Denize sıfır olan tesisleri, çocuk dostu, evcil hayvan dostu, balayı için uygun olmak üzere çeşitli konseptlerde yerler vardır. 

Merit Crystal Cove Hotel & Casino

Kıbrıs Girne’de yer alan Merit Crystal Hotel, hem eğlenceyi hem de lüksü aynı anda hissedebileceğiniz bir yapıya sahip.

Akdeniz’in tüm güzelliğini konuklarına sunan otel, ayrıca birçok eğlenceyi de konuklarına sunuyor.

Bu eğlenceler arasında canlı müzik gösterileri, animasyon, temalı akşam yemekleri, yat turu ve casino yer alıyor. 

Erken Rezervasyon İçin Sıkça Sorulan Sorular

1) Erken Rezervasyon Nasıl Yaptırılır?

Erken rezervasyon yaptırmak için dönemleri takip etmeniz gerekir. Tatilinizi geçirmek istediğiniz bölgeye karar verdikten sonra otel araştırmasına girebilirsiniz. Erken rezervasyon sekmesinden uygun seçenekleri değerlendirmeniz mümkündür. 

2) Erken Rezervasyon Neden Önemli?

Tatil her birey için önemli bir yer teşkil eder. Farklı bütçelere uygun tatil seçenekleri vardır. Bu nedenle daha az ödemek isteyenler için ve istediği yerde tatil yapmak isteyenler için erken rezervasyon oldukça önemlidir. 

3) Erken Rezervasyon Fırsatları Ne Zaman Biter?

Sezon başlamadan yapılan rezervasyonlar erken rezervasyon kapsamına giriyor. Bu nedenle oldukça erken bir şekilde biletlerinizi almanız önemlidir. 

4) Erken Rezervasyon Yaptırdıktan Sonra Tatil Tarihi Değiştirilebilir Mi?

Erken rezervasyon yapmış olduğunuz tarihten farklı bir tarihe almak isterseniz burada netlik yoktur. Çünkü tamamen otelin uygunluk durumuna göre tatilinizin tarihinde değişiklik yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu yeni bir rezervasyon olacağı için de talep etmiş olduğunuz tarihteki güncel fiyat baz alınır. 

5) Erken Rezervasyon Tarihleri Bittikten Sonra Rezervasyon İptali Olur Mu?

Eğer iptal güvencesi yaptırdıysanız herhangi bir kesinti yaşamadan rezervasyonlarınızı otele girmeden 3 gün öncesinden iptal ettirebilirsiniz. Yalnızca iptal güvencesinden alınan cüzi miktarlar kesintiye uğrayacaktır. 

6) Erken Rezervasyon İptal Sigortası Nedir?

Zaman zaman istenmeyen sebeplerden ötürü tatil planları iptal olabilir. Bu gibi durumlarda ödediğiniz bedelin yanmaması için belli bir sigorta güvencesi yaptırılır. Tatil başlangıç tarihinizden 72 saat öncesine kadar koşulsuz olarak %100 kesinti iadesi alırsınız. 

Ayrıca son derece cüzi rakamlarda iptal sigortası yapabilirsiniz. Böylece tatilinizi hem de paranızı güvence altına almış olursunuz.

Erken Rezervasyon İptal Sigortası Koşulları:

  • Erken rezervasyon sigortasına sahip olan ziyaretçiler tesise girmeden 3 gün kala koşulsuz olarak kesinti yapılmadan rezervasyonlarını iptal edebilir.
  • Erken rezervasyon sonucu aldığınız paketin geri ödemesi ise ortalama olarak 4 hafta gibi sürelerde geri gönderilecektir. Ancak bu süre değişkenlik gösterebilir.
  • Erken rezervasyon sigortası almışsanız eğer bunu iptal edemezsiniz. Sigorta bedelinin geri iadesi olmaz.
  • Erken rezervasyon için kullandığınız sigorta yalnızca yurt içi tatilleriniz için geçerli olacaktır.
  • Erken rezervasyon sigortaları 3. Şahıs sorumluluk sigortası kapsamında yer alır.
  • Erken rezervasyon iptal sigortası satış sistemi üzerinden otel rezervasyonunuzla birlikte kolaylıkla alabileceğiniz bir işlemdir.
  • Aynı zamanda erken rezervasyon iptal sigortaları belli minimum gece kalma standartlarına göre verilen bir hizmettir.
  • Erken rezervasyon sigorta bedelleri ödeyecek olduğunuz otel rezervasyon fiyatınızın üzerine eklenir ve toplu alınır.

Tatilinizin güvenli bir şekilde sorunsuz geçmesini istiyorsanız mutlaka yapmanız gereken işlemlerden biridir. Aynı zamanda tercih ettiğiniz sigortanızın kapsam alanı dışında kalan özelliklerini de değerlendirmeniz gerekir. Buna uygun olarak tedbirli hareket etmeniz mümkün olur. 

Erken rezervasyon seçenekleri uygun fiyat koşulları sağlarken bir yandan sizlere sigortalı hizmet imkanları da sunar. Böylece bütçenize hiçbir zarar gelmeden keyifli anlar sizleri bekler. 

Paylaş
Ebrar Büyükkapucu