Kategoriler Seyahat İpuçları

Bebeğiniz için Gönül Rahatlığı ile Kullanabileceğiniz Güneş Kremleri

Çocukların ve özellikle de yeni doğan bebeklerin ciltlerinin güneşin zararlı ışınlarının olumsuz etkilerinden korunması için uygulanması gereken bazı yöntemler bulunuyor. Şapka, güneş gözlüğü ve siperlik gibi aksesuarlar veya güneşten koruyucu kıyafetler genellikle işe yarar görülse de bazı durumlarda yeterli gelmiyor. 

Bebeklerin hassas ciltlerine özel olarak üretilen ve bebeklerin ciltlerini güneşin zararlı etkilerinden profesyonel olarak koruma sağlayan güneş kremleri bu anlarda imdadınıza yetişir. Ancak ebeveynler kimi zamanlarda bu ürünleri kullanmak konusunda tereddüt yaşayabiliyor. 

İçeriklerinin temiz ve sağlıklı olup olmadığı ya da koruyuculuk etkisi gibi hususlar karar verme sürecine etki eden faktörler arasında yer alıyor. Yine koruma faktörleri, su veya yağ bazlı ürün çeşitlerinin yanı sıra çok fazla sayıda çeşit olması karar vermeyi zorlaştırıyor. 

Peki bebekleriniz için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bebek için güneş kremi çeşitleri hangileri? Sıcak yaz günlerinde çocuklarınız için hangi marka güneş losyonlarını tercih etmeniz gerekiyor? Tüm bu merak edilen soruların yanıtlarını ve en beğenilen bebek ve çocuk güneş kremi markalarını sizler için bir araya getirdik.  

Bebeğiniz için Gönül Rahatlığı ile Kullanabileceğiniz Güneş Kremleri

1) La Roche Posay

Kaliteli ve doğal içerikleri ile dikkat çeken La Roche Posay, bebekler ve çocuklar için ürettiği yüksek koruma faktörüne sahip ve dermatolog onaylı güneş kremleri ile tercih sebebi oluyor. Özellikle atopik veya atopiğe eğilim gösteren cilt tipine sahip bebekler için özel olarak üretilen Anthelios Derma – Pediatrics Baby Lotion, markanın öne çıkan kremleri arasında yer alıyor. 

6 aydan büyük bebeklerin kullanımına uygun olarak tasarlanan güneş kremi, yüksek koruma özelliğine sahip. Göz çevresi hariç vücudun güneşe maruz kalan her bölgesine uygulanabilen La Roche Posay Anthelios Derma güneş kreminin içeriğinde shea yağı özleri bulunuyor. İçinde A vitamini barındıran shea yağının cildi nemlendirip beslediği biliniyor. 

Dermatolojik ve pediatrik testleri başarı ile geçen ürünün yumuşak dokusu pratik bir kullanım sağlıyor. Cilt bakımının önde gelen markalarından olan La Roche Posay’in Anthelios Derma serisine ait çocuk dostu güneş kremlerini bebekleriniz terledikçe veya her denize ve havuza girişlerinin ardından yeniden sürmeniz gerekiyor.

2) Sebamed

Hassas ciltlere yönelik özel olarak geliştirdiği ürünlerle bilinen Sebamed, bebekleri ve çocukları da unutmuyor. Bebeğinizle çıkacağınız bir seyahat öncesi doğru güneş kremini seçmekte zorlanıyorsanız Sebamed’in 50 faktörlü bebek güneş kremi çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Hem sprey hem krem formunda geliştirilen ürün, bebeklerin ve çocukların hassas ciltleri için üç aşamalı bir koruma sağlıyor. Güneşin zararlı ışınlarını emen ve süzen bir yapıya sahip olan Sebamed bebek güneş kremi, güneş nedenli cilt lekelerini de önleyen bir formül barındırıyor. 

Yalnızca yaz tatillerinde ve deniz kenarında değil gündelik hayatınızda da güneş ışınlarının yakıcı etkisini gösterdiği yaz günlerinde bu ürünü gönül rahatlığı ile bebeklerinize ve çocuklarınıza uygulayabilirsiniz.

Yumuşak bir dokuya sahip olan yüksek faktörlü Sebamed güneş kremi, hem kuma hem de deniz ve havuz suyuna karşı ekstra dayanıklı yapısı ile göz dolduruyor. Bu sayede ürünü sık sık yeniden sürmenize gerek kalmıyor. 

Cilt yapısı oldukça narin olan bebeklere özel olarak geliştirilen Sebamed 50 faktör bebek güneş kremi, provitamin B5 ve E vitamini içeriyor. Zararlı maddeler içermeyen ve cildin pH derecesini dengelemeye yardım eden doğal içerikli ürün, aynı zamanda kolay sürülen bir yapıya da sahip.

3) Babe Pediatric

Bahar ve yaz aylarında bebeklerinizin cildini korumak için kullanabileceğiniz güneş kremlerinden bir diğeri de Babe Pediatric Sunscreen SPF50 ürünüdür. İspanya’da üretilen ve pediatrik olarak tüm testlerden geçen güneş kremi UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma faktörü içeriyor.

Günlük kullanıma uygun olarak geliştirilen ürün, içerisinde barındırdığı aloe vera ve E vitamini ile etkisini daha da güçlendiriyor. Tüm vücutta kullanılabilen Babe Pediatric 50 faktör güneş kremi, çabuk emilen bir yapı ile ciltte kolayca dağılıyor. Parfüm, boya, mineral yağ, alkol ve katkı maddesi içermeyen ürün, hipoalerjenik özelliğe sahip. 

Babe güneş kremini bebeğinize veya çocuğunuza güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulamanız gerekiyor. Deniz, su ve ter gibi faktörlere karşı dayanıklı bir yapısı bulunsa da ürünü belirli zaman aralıkları ile yeniden sürmeniz tavsiye ediliyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan Babe Pediatric Sunscreen SPF50 ürününü göz çevresine temas ettirmeden uygulamanız oldukça önemli.

4) Mustela

Zengin içeriğe sahip anne, bebek ve çocuk bakım ürünleri ile bilinen Mustela, bebek güneş kremi ile de adından söz ettiriyor. Özellikle Mustela Very High Protection Güneş Losyonu SPF50+ ürünü yüksek koruma özelliği ile göze çarpıyor. 

Güneşe karşı aşırı hassas ve duyarlı bir cilde sahip olan bebekler için kullanabileceğiniz ürün, yenidoğanlara uygun içeriği ile de dikkat çekiyor. Ürünü belirtilen ölçülerde kullanarak etkili koruma özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Çok yönlü bir kullanım sunan Mustela 50 faktör bebek güneş kremini, yenidoğan bebeklerin yanı sıra çocuklar, hamileler ve atopik cilde sahip kişiler de kullanabiliyor.

Kolay sürülebilen ve yapışkan bir his bırakmayan ürün, terlemelere ve ıslanmaya karşı da dayanıklı. Her cilt tipine uygun olarak geliştirilen Mustela güneş kremi, içerisinde barındırdığı arıtılmış avokado yağları ve antioksidan özelliğe sahip E vitamini ile tende yumuşak ve nemli bir etki bırakıyor. 

Ürünü bebeğinizin kuru cildine güneşe çıkmadan önce bol miktarda uygulayarak üstün özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Her iki saatte bir uygulamayı tekrarlayarak Mustela çok yüksek korumalı güneş kreminin etkisinin devam etmesini sağlamanız gerekiyor.

5) Nivea Sun Kids

Güneş kremi markaları arasında en çok tercih edilenlerden olan Nivea Sun, güçlü etkilerini bebek ve çocuk güneş kremlerinde de gösteriyor. Bebeklerinizi gönül rahatlığıyla güneşe çıkarmak için mutlaka tercih etmeniz gereken güneş bakım kremleri ve losyonları Nivea’nın koruyucu özellikleri ile birleşiyor. 

50 faktör ve üzeri koruma etkisine sahip Nivea Sun Kids koruma ve bakım güneş kremleri farklı formları ve ebatları ile geniş bir kullanım yelpazesi sunuyor. Sprey, losyon, süt ve krem özelliklerine sahip 50 faktör Nivea çocuk güneş kremleri arasından dilediğinizi seçerek miniklerin ciltlerinin güneşten zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

Ekstra suya dayanıklı formüle sahip bu ürünleri, hareketli bebekler ve çocuklar için tercih edebilirsiniz. Böylece deniz veya havuz kenarında bebekleriniz eğlenceli oyunlarının krem sürme nedeniyle bölünmesini de önlemiş olursunuz. Nivea Sun koruma ve bakım bebek güneş kremleri 5 etkiyi bir arada sunan üstün özellikleri ile dikkat çekiyor. Zararlı UVB ve UVA ışınlarından koruyan krem, hızlı emilen formülüyle de kullanım rahatlığı sağlıyor.

Hassas ciltlere özel geliştirilen ve 50 faktörlü yüksek koruma özelliğine sahip ürün aynı zamanda cilt kuruluklarını da önlüyor. Uygulandığı anda etkisini göstermeye başlayan Nivea Sun Kids 50 faktör bakım kremi vücudun her bölgesine eşit dağılıyor.

6) Hipp Babysanft

Bebeklere ve çocuklara yönelik doğal içerikli ürünleri ile bilinen Hipp, yüksek faktörlü güneş kremi ile de bebeğinizin cilt hassasiyetini korumaya özen gösteriyor. Hipp Babysanft sprey güneş kremi 50+ faktör ürünü organik içeriği ile tercih sebebi oluyor. 

İçerdiği organik badem yağı ile ciltte doğal bir nemlendirici etki bırakan ürün, su geçirmez özelliği ile deniz ve havuz kenarında kolay kullanım olanağı sunuyor. Öte yandan Hipp yüksek faktörlü güneş kremi, bebeğinizin cildini sadece güneşten korumakla kalmıyor, aynı zamanda yenileyerek besleyip bakım da yapıyor. 

Related Post

Parfüm, paraben, renklendirici ve koruyucu içermeyen ürün, ciltte aşırı yağlanmaya sebep olan mineral ve esansiyel yağları da barındırmıyor. Dermatolojik olarak gerekli tüm testlerden başarı ile geçen ürün, yüz bölgesine de uygulanabilir özelliğe sahip. 

Cilde sürüldükten sonra beyaz tabaka bırakmayan ve kolay emilen Hipp Babysanft 50 faktör bebek güneş kremi, vücutta güneş ışınlarının yol açtığı nem kaybını da gideriyor.

7) Garnier Ambre Solaire Kids

Zengin güneş kremi çeşitleri ile bilinen Garnier Ambre Solaire, bebeklere ve çocuklara özel geliştirdiği ürünleri ile öne çıkıyor. Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced çocuk güneş koruyucu GKF50+ krem, ebeveynler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. 

Güneşe karşı aşırı hassas cilt yapısına sahip bebekleriniz için kullanabileceğiniz ürün, çocuklarınızı güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda ciltlerini de nemlendiriyor. Güneş ışınlarını filtreleyen özel bir sisteme sahip olan Garnier çocuk güneş kremi, kızılötesi ışınlara karşı bebeğinizin cildinde kalkan görevi görüyor.

Oldukça hafif bir dokusu bulunan ürün bitkisel içeriği ile doğal bir koruma sağlıyor. Hipoalerjenik formüle sahip yüksek korumalı Garnier Kids güneş kremi; tuz, klor, ter, kum ve ıslaklığa karşı ekstra dayanıklılık sağlıyor.

Suda 80 dakikaya yakın süre dayanabilen güneş kremi, ciltte esneklik sağlayan saf E vitamini özleri içeriyor. Garnier Ambre Solaire markasının aynı içeriğe sahip 50+ faktörlü, çok yüksek koruma sağlayan güneş kremlerinin sprey ve süt formunda tasarlanan çeşitleri de bulunuyor. 

Güneşten çabuk etkilenen açık ten rengine sahip bebekleriniz ve çocuklarınızda Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced çocuk güneş koruyucu kremi ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

8) Badger Bebek Güneş Kremi

Bebeklerinin cildinde doğal içerikler kullanmaya özen gösteren ebeveynlerin ilk tercihlerinden birisi organik güneş kremleri ile bilinen Badger markası oluyor. %98 organik içeriğe sahip olan Badger bebek güneş kremi SPF 40, oldukça temiz bileşenleri ile öne çıkıyor. 

Tamamen doğada çözünebilen maddelerden üretilen krem, güneşin zararlı etkilerine karşı 40 faktör koruma gücüne sahip. %100 organik sertifikalı olan ürünün içeriğinde; ay çiçeği, jojoba, aynı safa ve papatya yağları bulunuyor. Öte yandan E vitamini ve bal mumu da barındıran Badger bebek güneş kremi, GDO içermiyor.

Ürün, bebeklerinizin cildine uygulandıktan sonra 40 dakika boyunca tere ve ıslaklığa karşı koruma sağlıyor. Badger bebek güneş kremi SPF 40; temiz, doğal ve organik bir içeriğe sahip olduğu için aynı zamanda deniz canlılarını da koruyor. 

Hayvanlar üzerinde test edilmeyen krem, zararlı ışınlar karşı üstün bir koruma sağlıyor. Güneşe çıkmadan 15 ila 20 dakika önce bir miktar Badger bebek güneş kremini avucunuzun içine alıp vücut ısınızla kıvam almasını sağladıktan sonra bebeğinizin cildine bol miktarda uygulamanız öneriliyor.

9) Incia Bebek Güneş Kremi

Doğal içeriği ile öne çıkan ve bebeğiniz için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz güneş kremlerinden bir diğeri de Incia markasına ait ürün oluyor. Güçlü etkilere sahip olan ve %100 doğal içeriği ile fark yaratan Incia güneş kremi cilt sağlığını da koruyor. 

Incia Sun Screen Baby Cream Bebek Güneş Koruyucu SPF 50+ ürünü, özel koruyucu filtresi ile bebeğinizin ve çocuğunuzun narin cildini, güneş ışınlarının zararlı bileşenlerden uzak tutuyor. Güneşten koruyucu etkisinin yanı sıra zengin ve güçlü içeriği ile ciltteki hasarları, tahriş, kızarıklık, kaşıntı ve güneş yanıkları gibi olumsuz durumları önlemede de üstün bir performans sergiliyor.

İçeriğinde aynısefa, hindistan cevizi ve tamanu yağları bulunan Incia bebek güneş kremi, E ve K vitaminlerini de barındırıyor. Üstün özellikleri ile bilinen tamanu yağı, güneşin tende bıraktığı hasarı önlemede etkin bir rol oynuyor.

Suya dayanıklı bir yapısı bulunan ürünün koruyucu özelliklerinden faydalanmak için bebeğinizin açıkta kalan bölgelerine, güneşe çıkmadan 20 dakika önce bol miktarda Incia Sun Screen Baby Cream Bebek Güneş Koruyucu, SPF 50+ ürününü uygulamanız yeterli.

10) Trukid

Bebekler ve çocuklar için geliştirilen güneş bakım ürünleri arasında doğal içeriği ile öne çıkan markalardan birisi de Trukid oluyor. Markanın Trubaby serisine ait 30 faktörlü güneş kremleri UVB ve UVA ışınlarına karşı tam bir koruma sağlıyor. 

%100 doğal bir formüle sahip ürün, ödüllü bir güneş kremi olmasıyla da dikkat çekiyor. Paraben, kimyasal, SLS içermeyen ürünün ambalajında BPA da bulunmuyor. Yenidoğan bebeklere de uygulanabilen Trukid Trubaby bebek güneş kremi, hassas ciltlere özel olarak geliştirilen özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Güneşe çıkmadan 15 dakika önce bolca uygulanması gereken kremi, 40 dakikada bir yeniden sürerek bebeğinizin cildine zarar gelmesini engelleyebilirsiniz. Zararlı ışınları ayrıştırıp güneşin faydalı etkilerinin bebeğinizin hassas tenine geçmesini sağlayan Trukid bebek güneş kremini kullanarak çocuğunuzu güvenle güneşe çıkartabilirsiniz. Hiçbir zararlı madde içermeyen ürünün formülünde gluten de bulunmuyor.

11) Bübchen Bebek Güneş Losyonu

Güneşe karşı hassasiyet gösteren bebek ve çocuk ciltleri için özel olarak geliştirilen Bübchen bebek güneş losyonu, 50+ faktörlü koruma gücüne sahip. Vegan özelliklere sahip ürün hiçbir renklendirici, parfüm ve katkı maddesi içermiyor. 

Suya karşı ekstra dayanıklılığı bulunan Bübchen bebek güneş kreminin koruması sürüldüğü andan itibaren hemen başlıyor. Çok yüksek koruma gücüne sahip ürün, bebekleriniz ve çocuklarınız için uygun güneş kremleri arasında ilk sıralarda geliyor. 

Pratik ve kolay bir kullanımı bulunan Bübchen bebek ve çocuk güneş losyonu 50+ SPF ürünü kolay emilime sahip olduğu için ciltte tortu ve beyazlık bırakmıyor. Yalnızca yaz tatillerinde değil güneşli havanın zararlı etkilerine karşı gündelik hayatta da bebeğinize uygulayabileceğiniz ürün, cilt yanıklarına karşı da koruma sağlıyor.

12) Siveno

Doğal içeriği ile en çok tercih edilen bebek güneş kremleri içerisinde yer alan Siveno, bebeklerinizin ve çocuklarınızın narin ciltlerini korumak için hassasiyetle geliştirilen bir formüle sahiptir. 

%100 doğal bir içeriğe sahip olan Siveno bebekler için güneş kremi 50+ faktör ürünü ile koruma gücünü ve etkisini gösteriyor. 

Aynısefa yağı barındıran formülü ile dikkat çeken ürün, bebeğinizin cildini doğal yollardan koruyup besliyor. Antioksidan özelliğe sahip tamanu yağı da barındıran Siveno güneş kremi yalnızca bebekler ve çocuklar değil yetişkinler tarafından da gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Sentetik madde içermeyen güneş koruyucu ürün, farklı kullanım özelliği ile de adından söz ettiriyor. Ciltte emilmeyen krem, sürüldüğü alanı tamamen kaplayarak güneş ışınlarını yansıtan bir bariyer görevi görüyor. 

Vegan içeriğe sahip olan Siveno bebek güneş kremi, hayvanlar üzerinde test yapmayarak da hassasiyetini sergiliyor. Ambalajı geri dönüştürülebilir ve doğada çözünebilir materyallerden üretilen güneş kremi, deniz canlılarına da zarar vermiyor. Tüm bu üstün özelliklere sahip tamamen doğal Siveno bebek güneş kremini, miniklerin ciltlerine bol miktarda uygulayarak güneşin zararlı etkilerine karşı tam bir koruma sağlayabilirsiniz.

Paylaş
Ebrar Büyükkapucu