Kategoriler Seyahat İpuçları

Havalimanlarında Araç Kiralama Hakkında Her Şey

Araç kiralama hizmeti artık çok yaygın… Araç kiralama yoluyla dilediğiniz şehirde, toplu taşımaya veya taksilere mecbur kalmadan rahatça seyahat edebilirsiniz.

Araç kiralama yaparak, uçakla gittiğiniz şehirlerde, size özel bir araçla seyahatinizi gönlünüzce planlayabilirsiniz. 

İş veya tatil amacıyla uzak bir şehirde özel araç konforu ile gezmek mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken havalimanındaki araç kiralama firmalarından araç kiralama hizmeti almak.

Havalimanından çıkmadan aracınızı kiralamak, uygun fiyatlarla dilediğiniz aracı seçmek artık çok kolay. Ayrıca yalnızca havalimanından şehre değil, şehrin dilediğiniz yerinden havalimanına ulaşım için de araç kiralama alternatifini değerlendirebilirsiniz.

Yurt içinde veya yurt dışında araç kiralama hizmeti sayesinde dilediğiniz yerde özel araçla ulaşım konforunu yaşayabilirsiniz. 

Ayrıca lüks ve konfor sizin için ilk planda geliyorsa lüks segmentte araç kiralama hizmeti, aracı dilediğiniz noktadan teslim alma ve dilediğiniz noktaya bırakma gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz.

Prestij araç kiralama olarak anılan seçeneği değerlendirerek lüks sınıf, üst segment araçları kiralayabilirsiniz. Hatta bazı firmaların sağladığı şoförle araç kiralama seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Gittiğiniz şehirde özel şoförünüzle maksimum konforla seyahatin tadını çıkarabilirsiniz. 

Havalimanlarında Araç Kiralama Bilgileri

Havalimanında Yer Alan Acentelerden Araç Kiralama

Uçaktan iner inmez araç kiralama hizmetinden yararlanmanın en bilindik yolu, araç kiralama ofisleri.

Havalimanında yer alan araç kiralama ofislerine uğrayarak her konuda bilgi alabilir, araç kiralama sözleşmesi yapabilirsiniz.

Ofis yetkililerinden araç kiralama fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Hatta dilediğiniz gibi bir araç bulmak için önce araç kiralama firmasının çağrı merkezi ile irtibat kurabilirsiniz.

Böylelikle otomatik vitesli araç, manuel araç, lüks araç veya benzinli ya da dizel araç seçenekleri arasından seçim yapabilir, size uygun aracı uçuş öncesi rezerve edebilirsiniz. 

İstanbul Havalimanlarından Araç Kiralama

Uçuş için İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul Havalimanı’nı seçtiyseniz, şehir merkezine ulaşmak için araç kiralama seçeneği hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Şehir merkezine biraz uzak kalan İstanbul Havalimanı araç kiralama firmaları konusunda birçok farklı seçenek sunuyor.

Dilerseniz öncesinde kısa bir araştırma ile fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. İhtiyacınıza göre günlük, aylık ya da yıllık araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 

Related Post

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı, şehir merkezine daha kolay ulaşılan bir konumda yer alıyor. Ancak İstanbul seyahatiniz boyunca rahatça dilediğiniz saatte dilediğiniz yere kolayca ulaşmak için araç kiralama opsiyonu size her zaman vakit kazandıracaktır.

Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama şubelerinden ister aylık ister günlük araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. 

Antalya Araç Kiralama

Antalya seyahatlerinizde de Antalya Havalimanı araç kiralama şubelerinden araç kiralayarak şehri rahatça gezebilirsiniz. Yüz ölçümü olarak oldukça büyük olan Antalya’nın dört bir yanını rahatça gezebilirsiniz.

Antalya Havalimanı araç kiralama firmaları Antalya’da iş veya tatil için gelenlere konfor ve rahatlık sunuyor.

Yurt içi veya yurt dışı Antalya uçuşları ile şehre gelip konforlu bir ulaşım sağlamak isterseniz Antalya’da araç kiralama hizmeti sunan sayısız firma arasından seçim yapabilirsiniz. 

Antalya araç kiralama seçeneklerini kullanarak isterseniz şehrin her yerinden havalimanına gelip aracı burada bırakabilirsiniz. Araç teslim alma noktalarında aracı bırakarak uçağınıza kolayca yetişebilirsiniz.

24 saat ulaşım rahatlığı için aracı farklı yerde bırakma seçeneği sayesinde havalimanından kiraladığınız aracı acentenin belirlediği size en kolay noktaya bırakabilirsiniz. 

Online Araç Kiralama

Seyahatiniz için araç kiralama işini son güne bırakmak istemiyorsanız, online araç kiralama seçeneklerine göz atabilirsiniz. Manuel, otomatik vites ve sedan veya hatchback gibi tercihleriniz varsa size uygun aracı kiralayıp, ayırtabilirsiniz.

Birçok online araç kiralama firması, uzun dönem araç kiralama için cazip kampanyalar ve indirimler sunuyor. Haftalık araç kiralama veya aylık araç kiralama yapmayı düşünüyorsanız, kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Online araç kiralamanın bir diğer avantajı ise fiyat karşılaştırma olanağı sunması. Farklı firmaların kampanya ve fiyatlarını anlık olarak görüntüleyerek cazip fiyatlarla araç kiralayabilirsiniz. 

Online araç kiralama ile yurt dışı araç kiralama hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Ehliyetinizin uluslararası geçerliliği varsa, sadece yurt içinde değil gittiğiniz yabancı ülkelerde de özel araçla gezmenin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Online araç kiralama ile internet üzerinden 7 gün 24 saat, tam size uygun araçları bulabilir, size en yakın teslim alma noktalarını görebilirsiniz. Ek hizmetler ve güvenceler hakkında bilgi alabilir, kredi kartı ile ödemenizi kolayca yapabilirsiniz. 


obilet.com üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde ihtiyaçlarınıza uygun aracı kiralayabilirsiniz.

Paylaş
Nehir Yıldırım