Küba’dan Alınabilecek Hediyeler

0
703

Dünyanın pek çok yerinden farklı olarak komünizm ile idare edilen Küba’da halk aşırı tüketime ve lüks ürünleri karşı olan duruşuyla biliniyor. Bu yüzden Küba seyahatinizin bir alışverişten çok kültür odaklı olacağı kesin.

Küba’dan Alınabilecek Hediyeler Pazar Yeri

Bu ülkeden evinize dönerken bavulunuzu pahalı markaların ürünleriyle doldurmayacağınızı belirtmemiz gerek. Ülke idare biçimi nedeniyle daha çok üretim üzerine kurulu bir politikaya sahip.

Küba’dan Alınabilecek Hediyeler

1) Puro

Yine de buradan eliniz boş dönmemek için Küba denilince akla ilk gelenlerden biri olan purodan satın alabilirsiniz. Dünyanın en kaliteli puroları bu ülkede üretiliyor. Cohiba, Partagas, Vegas Rosina ile Montecristo ülkenin en popüler puro markaları arasında yer alıyor. Dilerseniz Havana kentindeki La Casa del Habano isimli puro fabrikasındaki satış mağazasından da alışveriş yapabilirsiniz.

Küba’dan Alınabilecek Hediyeler Puro

2) Kahve

Ayrıca Küba’da dünyanın en lezzetli kahve çekirdeklerinin yetiştiği biliniyor. Buradan evinize dönerken sevdikleriniz ve sigara içmeyen yakınlarınız için dönüş bavulunuzda kutu kutu kahve taşıyabilirsiniz.

Küba’dan Alınabilecek Hediyeler Tablolar

3) Gitar

Latin müziğinin en güzel yerlerinden biri olan Küba’da küçük dükkanlarda satılan gitarları görebilirsiniz. Gitar çalmayı bilmiyorsanız bile evinize götürerek duvarınıza asarak dekorunuzu renklendirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız