İnternet Sitesi Kullanım Kuralları ve Gizlilik Sözleşmesi

İnternet Sitesi Kullanım Kuralları 

Siteye erişiminizden veya siteyi kullanımınızdan önce lütfen bu sözleşmeyi dikkatle okuyunuz. Siteye erişmekle veya siteyi kullanmakla, aşağıda belirtilen şartlar ve hükümlerle bağlı olmayı kabul etmektesiniz. Eğer bu şartlar ve hükümlerle bağlı olmak istemezseniz, siteye erişmeyebilir veya siteyi kullanmayabilirsiniz ve böyle bir kullanıma başladıysanız kullanımı derhal durdurmalısınız.

“blog.obilet.com” bu sözleşmede her zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikler değiştirilmiş sözleşmenin siteye konulmasıyla derhal yürürlük kazanır. Siz bu değişikliklerden haberdar olmak amacıyla periyodik olarak sözleşmeyi gözden geçirmeyi kabul etmektesiniz ve siteye devam eden erişiminiz veya devam eden siteyi kullanımınız değiştirilmiş sözleşmeyi kesin olarak kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

1. Ticari markalar, fikri mülkiyet, telif hakları

Bu websitesinde yer alan içerikler yazarlarına ve obilet.com’a aittir ve her hakkı saklıdır. İlgili içeriklerin iznimiz dışında kullanılması, kopyalanması, çoğatılması, umuma iletilmesi veya dağıtılması mevzuat kapsamında suç teşkil etmekte olup; öncelikle bizlerle [email protected] adresinden iletişime geçmeniz ve onayımızı almanız gerekmektedir. Aksi hallerde, kanuna aykırı olarak kullanılan, kopyalanan, çoğaltılan, umuma iletilen veya dağıtılan içeriklere ilişkin olarak her türlü yasal hakkımız saklıdır.

Buna karşın, bizlerin sizin telif haklarınızı ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız lütfen [email protected] adresine bildiriniz. Bildirimleriniz, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Ek madde:4/3 hükmü uyarınca 3 gün içerisinde değerlendirilerek geri dönüş yapılacak; ihlalin varlığı halinde mevzuat hükümleri doğrultusunda ihlale konu eserler içerikten çıkartılacak veya içerik tamamen kaldırılacaktır.

Bu web sayfalarında yayımlanan içerikler (örneğin yazılım, ürünler, logolar, v.s. gibi ticari markalar, bilgiler, raporlar, resimler ve grafikler), ulusal ve uluslararası kanunlar ve uluslararası sözleşmeler ile korunmaktadır.

Sitede yer alan her türlü bilgi ve materyal; sitenin tamamı ya da bir bölümü revize edilerek, ekleme yapılarak ya da bir kısmı değiştirilerek farklı bir biçimde kullanılamaz. Sitede yer alan ifadeler içerisindeki 3. kişi ya da kurumlara ait tescilli marka, hizmet, logo vb. uyarılar ve ayraçlar, siteden alıntı yapıldığında kaldırılamaz.

Kod ve yazılım da dahil olmak üzere bu sitedeki hiçbir malzeme değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayımlanamaz, başka bir bilgisayara yüklenemez, postalanamaz, iletilemez yada dağıtılamaz.

2. Kullanım koşullarının değiştirilmesi

obilet, işbu gizlilik bildiriminde geçen hükümleri gerekli gördüğü anlarda sitede “Gizlilik Sözleşmesi” sayfasında yayınlamak şartıyla değiştirebilir. obilet’in değişiklik yaptığı gizlilik bildirimi hükümleri, ilgili sayfada yayınlandığı tarihte yürürlüğe girmiş kabul edilir.

3. Üçüncü Parti Sitelere Verilen Bağlantılara (Linklere) Dair

 

oBilet, sunmuş olduğu hizmetlerin ve servislerin daha efektif kullanılabilmesi amacıyla birçok üçüncü parti kurum ve kuruluşlarla çeşitli şekillerde işbirliği yapabilir. Bu işbirliği; reklam, sponsorluk, izinli pazarlama, veri paylaşımı ve yasal diğer ticari yöntemlerle olabilir. oBilet, iletişim faaliyetlerinde, kanunların öngördüğü şekilde izinli iletişim / pazarlama yapacağını, kullanıcının isteği dışında iletişim yapmamayı, kullanıcının sistemden ücretsiz ve kolayca çıkabilmesini sağlayacak araçlar sunmayı beyan ve taahhüt eder. Herhangi bir zamanda günlük email gönderim listemizden çıkmak isterseniz, gönderdiğimiz emaillerin alt kısmında bulunan “E-bulten listemizden çıkmak için lütfen tıklayınız” linkine tıklayarak e-bulten üyeliğinden tek tıkla , kolayca çıkabilirsiniz.

4. Kullanıcı Bilgileri Hakkında

obilet.com ve blog.obilet.com aracılığı ile vermiş olduğunuz ad, soyad, T.C. kimlik numarası, adres gibi kişisel bilgilerinizin obilet.com ile bağlantılı şirketler, ortaklar ve acenteler ile paylaşılmasını ve kullanılmasını kabul etmiş olmaktasınız. Yukarıda sayılan bilgiler haricinde istemiş olduğunuz, hizmetimize göre değişebilen başkaca kişisel bilgilerinizi de vermeniz zorunludur. Bahsedilen bilgiler doğrudan ya da dolaylı ilgili bulunan bir durum söz konusu olduğunda, uygulamadaki kural ve düzenlemelere uygun olarak, obilet.com’un ve/veya sitenin diğer kullanıcılarının hak, ve kazancı gözetilerek veri üçüncü kişilere aktarılabilir.

oBilet tarafından site içerisinde düzenlenebilecek periyodik veya periyodik olmayan anketlere cevap veren kullanıcılardan talep edilebilecek bilgiler de, oBilet ve işbirliği içindeki kişi ya da kurumlar tarafından bu kullanıcılara doğrudan pazarlama yapmak, istatistiki analizler yapmak ve özel bir veri tabanı oluşturmak amacıyla da kullanılabilmektedir.

oBilet, kendisine verilen gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır olarak saklamayı yükümlülük olarak kabul ettiğini ve gizliliğin sağlanıp sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir parçasının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye açıklanmasını önleme önleme gereği olan gerekli tüm tedbirleri almayı ve üzerine düşen tüm özeni tam olarak göstermeyi işbu bildirimle taahhüt etmektedir.

5. Hak ve Sorumluluklar

obilet.com ve blog.obilet.com kendi web sitesine veya herhangi bir web site bilgisine girilmesi veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan, dolaylı, özel, sonuç niteliğindeki ya da diğer tür kayıp veya zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bu web sitesinde yer alan bilgiler ışığında vereceğiniz kararlar ile ilgili tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır. obilet.com ve blog.obilet.com Web Sitesi’ne girmeden önce “Site Kullanım Şartları”nı okuduğunuz kabul edilmektedir.

www.ucuzabilet.com, sitede bilgileri yer alan 3. kuruluşların, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, kesinti, kayıp işlemin veya iletişimin gecikmesi, bilgisayar virüsü, iletişim hatası, hırsızlık, imha veya izinsiz kayıtlara girilmesi değiştirilmesi veya kullanılması hususunda hiçbir sorumluluk kabul etmez, garanti veremez.

6. Kullanıcı Güvenliği

oBilet, ziyaretçileri ya da kullanıcıları tarafından www.obilet.com adlı web sitesi üzerinden kendisine elektronik ortamdan iletilen her türden kişisel bilgileri ve verileri üçüncü kişilere hiçbir şekilde açıklamayacaktır. Bu bilgiler; kimlik doğrulama ve kayıt oluşturulması, rezervasyon ve satış işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve bazı istatistiklerin yapılması amacı ile kullanılacaktır ve iletme esnasında şifrelenerek SSL teknolojisi ile korunacaktır. SSL’den faydalanabilmek için tarayıcınızın SSL’i destekliyor olması ve SSL seçeneğinizin aktif hale getirilmiş olması gerekmektedir. Veri, elimize ulaştıktan sonra da bizim için her zaman esas olan sıkı güvenlik ve gizlilik standartlarında korunmaktadır. Girmiş olduğunuz veriler, işlemleriniz ve hukuki gereklilikler süresince tarafımızca saklanmaktadır.

oBilet, kullanıcılarının diğer kullanıcıların erişimine açık platformlarda kişisel bilgilerini paylaşmaları durumunda, bahsi geçen bilgilerin gizliliğinden sorumlu tutulamaz. Kullanıcılar bu platformlarda açıkladıkları her kişisel bilgiden kendileri sorumludurlar ve bu bilgilerin açıklanması sebebiyle doğan zararlardan oBilet sorumlu değildir.

oBilet, kendisine verilen gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır olarak saklamayı yükümlülük olarak kabul ettiğini ve gizliliğin sağlanıp sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir parçasının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye açıklanmasını önleme önleme gereği olan gerekli tüm tedbirleri almayı ve üzerine düşen tüm özeni tam olarak göstermeyi işbu bildirimle taahhüt etmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

 

 

 

 

obilet İletişim Bilgileri

Kullanıcı, obilet ile iletişime geçmek istediğinde aşağıda belirtilen yolları kullanabilecektir.

E-Posta: [email protected]
Adres: oBilet Bilişim Sistemleri A.Ş.
Sultan Selim Mah. Yunus Emre Cad. Topçu İş Merk. No:1/11 Kat:3 Kağıthane/İstanbul
Ticaret Sicil No: 14285-5 Maslak Vergi Dairesi: 632 048 1434
Mersis No: 0632048143400049