obilet.com Güvenli mi?

obilet.com Güvenli Mi?

Çağımızın kaçınılmaz sonu olan internet alışverişleri hemen hemen her sektörün vazgeçilmezi.

Giyimden teknolojiye ev eşyalarından hediyelik ürünlere kadar geniş bir yelpaze sunan internet alışverişi aynı zamanda hızlı işlemlerin de mimarı. İnternetten rezervasyon ve bilet alımları ise artık seyahat sektörünün en temel yapı taşı.

Bu temel yapı taşını en güvenli şekilde sunan obilet müşterilerinin akıllarında soru işareti bırakmıyor. Türkiye’de otobüs firmalarının kullandığı güvenlik önlemlerinden daha yüksek seviyeli güvenlik sistemleri tercih eden obilet.com güven sorununu ortadan kaldırıyor. İnternet alışverişleri konusunda müşterilerinin hassasiyetini göz önüne alıp bu doğrultuda hareket etmeyi seçiyor.

obilet.com ve obilet.com mobil uygulamaları aracılığı ile yapılan tüm internet işlemlerinde müşterinin sunduğu bilgiler 128- bit SSL yöntemi ile şifreleniyor. Kişisel bilgilerinizi koruyan bu yöntemde bilgilerinizin daha sonra herhangi bir amaç için kullanılmasının önüne geçiliyor. 128 – bit SSL yöntemi ile şifrelenen işlemleriniz aynı zamanda COMODO firması tarafından sigortalanıyor. Müşterinin mağduriyet yaşamaması adına obilet.com’da her adım en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.

Tüm otobüs firmalarını tek çatı altına toplayan obilet.com bünyesinde hizmet veren firmalar ile de tam entegrasyon sağlıyor. Bilet alım ve sonrasındaki süreçte sahip olduğu tüm güvenlik duvarları ile içinizi rahatlatıyor.

Yerel ve küçük çaplı otobüs firmalarının sahip olmadığı güvenlik önlemlerine sahip olan obilet.com’dan internet alışverişlerinizi tereddüt etmeden yapmanız mümkün.

3 milyonu aşkın kişinin kullandığı obilet.com mobil uygulaması her geçen gün daha çok kullanıcıya ulaşıyor, obilet mobil uygulamaları Google Play ve App Store‘da seyahat kategorisinin en yüksek puanlı uygulamalarından.

Müşterisine bilet alım ve sonrasındaki süreçte 7/24 canlı destek sağlayan obilet.com’da her sorunuzun bir cevabı var. Sorunsuz ve güvenli bir bilet alımı yapmak size sadece bir tık kadar yakın.

Bilet iptali konusunda da müşterinin memnuniyetini ön planda tutan obilet.com iptaller için sefer saatinden 24 saat öncesine kadar bir süre tanıyor. İnternet alışverişlerinde bilet iptali söz konusu olduğunda bilet tutarınız kartınıza geri iade ediliyor. Şubelerden ve ya otogarlardan yapabileceğiniz bu işlemlerin sonucunda bilet ücreti iadesi hiçbir sorun teşkil etmiyor. Biletinizi iptal ettirmek istiyor ancak verdiğiniz ücretin size geri ödenmesi konusunda şüpheleriniz varsa oBilet tüm bu şüpheleri gideriyor. Bu durumda yapmanız gereken sefer saatinizden önce tanınan süreyi geçirmemek yalnızca.

Dijital platformda gösterdiği başarılar ile gün geçtikçe adından sıkça söz ettiren obilet.com çağın tüm gereklerini müşterilerine sunuyor.

Güvenli ödemeyi işlemlerinizi yaparken de fark etmeniz mümkün. Ödeme sayfasına ulaştığınızda tarayıcınızın adres çubuğu kilitli bir şekilde yeşil rengini alıyor. Bu renk değişimi obilet’in çeşitli internet kurumları tarafından onaylanmasından ve ödemenizin garanti altına alınmış olmasından kaynaklanıyor.

obilet.com, onaylı ve güvenli bir internet alışverişi seçeneğini müşterisi ile buluşturuyor. Hem internet sitesinden hem de obilet.com mobil uygulamaları üzerinden gönül rahatlığı ile bilet alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarını güven içinde size sunan obilet her geçen gün daha iyisi için çalışmaya devam ediyor.

2012’den bu yana 400 milyondan fazla kullanıcısına 20 milyondan fazla başarılı bilet satışı gerçekleştiren obilet.com, kullanıcıların güvenliğini ilk sıraya koymaktadır.