Seyahat Alışkanlıklarına Göre Nasıl Bir Gezginsin?

0
750

Bir sonraki yolculuğun nereye olsun istersin?

Sence bir gezinin en güzel yönü nedir?

Hangi yolculuk aracı ile seyahat etmeyi tercih edersin?

Sence bir şehir en iyi nasıl keşfedilir?

En çok kiminle seyahate çıkmayı seversin?

Bu otellerden hangisinde konaklamak isterdin?

Bir seyahate çıkmadan önce bavuluna koyacağın ilk şey nedir?

Seyahat Alışkanlıklarına Göre Nasıl Bir Gezginsin?
Romantik

Senin için seyahat etmek demek hayal gücünü ve duygularını kullanarak bir şehri tüm ruhuyla keşfetmek demek. Seyahat ederken kalbinin sesini dinliyorsun ve yolun seni en muhteşem manzaralarla karşılaştıracağını biliyorsun. Yola çıkmak senin için kendini bulmak için atılmış önemli bir adım ve seyahatin her anının tadını çıkarmaya çalışıyorsun.
Doğa Aşığı

Senin için bir ülkeyi keşfetmenin en iyi yolu onun doğal güzelliklerini keşfe çıkmak. Doğa seni yeniliyor ve geliştiriyor. Ne yapıyor ne ediyor, bir şekilde her zaman kendini doğanın kucağına atıyorsun. Seyahatte kamp yapmak ve doğada uzun uzun yürüyüşlere çıkmak senin için olmazsa olmaz.
Adrenalin Tutkunu

Belli bir seyahat planı yapıp ona birebir uymak hiç sana göre değil. Sürpriz seyahatler yapmanın yanı sıra, bu seyahatlerde de en aksiyonlu aktiviteleri gerçekleştirmeye gayret ediyorsun. Tüm seyahatin amacı korkularının üzerinden gelmeye çalışmak.
Entelektüel

Yeni kültürler keşfetmek senin için bir tutku. Seyahate çıkmadan önce gezilmesi gereken bütün müzeleri ve tarihi yerleri not ediyor, hiç yorulmadan hepsini teker teker geziyorsun. Bir şehrin seni en çok etkileyen yönü tarihi ve kültürel zenginliği, edebiyattaki yeri ve sosyal hayatı. Seninle beraber gezenler ise çok şanslı, çünkü adeta bir şehir rehberisin!

Share your Results:

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız