Müzik Tutkunlarına Özel: Ağustos Ayı Konser Takvimi

0
453
Ağustos ayı konserleri
Ağustos Ayı Konserleri

Ağustos ayı demek müzik dünyasının coşku dolu atmosferi ile renklenmek demek. Yaz aylarının eşsiz enerjisini heyecan dolu konserler ile birleştirmek harika olacak. Her sene olduğu gibi bu ağustos ayı müzik tutkunları için unutulmaz anlar barındıracak. Ünlü grup ve sanatçılar sahne performansları ile büyüleyecek. Bu ünlü sanatçılar farklı türdeki müzik zevklerine ve yaşa hitap ediyor. Bu blog yazımızda ağustos ayında düzenlenecek heyecan verici konserleri keşfedecek ve müziğin büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkacağız.

1) Karsu, İstanbul

Karsu Dönmez, Hollandalı Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve piyanist. Türk ezgileri ile harmanladığı müzik tarzını caz-pop olarak tanımlıyor. Karsu Dönmez, 4 Ağustos Cuma günü sevenlerine güzel bir akşam yaşatacak.

Tarih: 4 Ağustos Cuma/  Saat: 21.00/ Yer: YBY Woods Kemerburgaz Kent Ormanı

2) Yıldız Tilbe, İstanbul

1990 yılından itibaren hayatımızda olan Yıldız Tilbe, o yıllardan itibaren şarkılarında aşkı, hüznü ve ayrılık konularını işliyor. Yıldız Tilbe, seslendirdiği kendisine ait besteleri haricinde, birçok sanatçıya verdiği onlarca bestesi ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Tarih: 11 Ağustos Cuma / Saat: 21.00 / Yer: YBY Woods Kemerburgaz Kent Ormanı

3) Sertap Erener, İstanbul

1992 yılında “Sakin ol” albümü ile hayatlarımıza giren Sertap Erener, ilk günden itibaren yerini korumayı başardı. Eurovision şarkı yarışmasında “Everyway That I Can” şarkısı ile ülkemize birincilik getiren Sertap Erener, adından Avrupa’da da sıkça söz ettirdi.

Tarih: 12 Ağustos Cumartesi / Saat: 21:00 / Yer: YBY Woods Kemerburgaz Kent Ormanı

4) An Epic Symphony & Fatma Turgut, Antalya

Ülkemizin en önemli isimlerinden biri olan Fatma Turgut, Night Flight Symphony Orchestra & Chair eşliğinde yeniden bir araya geliyor ve dinleyicilere benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatmayı hedefliyor.

Tarih: 12 Ağustos Cumartesi / Saat: 21.00 / Yer: Aktüel Açıkhava Sahnesi (Kepez Açıkhava)

5) Zeynep Bastık, İstanbul

17 yaşından itibaren çeşitli müzik gruplarında sahne alan Zeynep Bastık, ilk stüdyo albümünü 2021 yılında yayınladı. Spotify’ın en çok dinlenen kadın şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık, kariyerine Türkiye’nin en büyük arenalarında kalabalık konserler vererek devam ediyor.

Tarih: 18 Ağustos Cuma / Saat: 21.00 / Yer: YBY Woods Kemerburgaz Kent Ormanı

6) An Epic Symphony & Madrigal, İstanbul

Türkiye’nin kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, ülkemizin en iyi çıkış yapan gruplarından Madrigal ile ilk kez Night Flight Symphony Orchestra & Chair eşliğinde ağırlanıyor. 6 yaşından küçüklerin giremeyeceği etkinlik, ortalama 90 – 110 dakika aralığında sürecek.

Tarih: 20 Ağustos Pazar / Saat: 21.00 / Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

7) Ajda Pekkan, İstanbul

Sahne kostümleri, imza attığı projeleri, dillerden düşmeyen şarkıları ve muhteşem sahne performansı ile o bir süperstar. Harbiye’nin muhteşem atmosferi ile birlikte bu büyük usta sanatçı size eşsiz bir gece yaşatacak.

Tarih: 9 Ağustos Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

8) Robbie Williams, Bodrum

Ünlü hotel Luja Bodrum, dünyaca ünlü yıldızı Türkiye’de vereceği ilk konser için 17 Ağustos’ta Bodrum’a getiriyor. Robbie Williams’ın ilk Türkiye konserini Lujo’da verecek olması heyecan verici. Tüm zamanların en popüler gruplarından biri olan “Take That”den ayrılıp başarılı bir solo kariyerine imza atan ve ülkemizde de çok sevilen bir isim olan Robbie Williams, bu yazın en çok konuşulan konserlerinden biri olacak.

Tarih: 17 Ağustos Perşembe / Saat: 22.30 / Yer: Lujo Hotel Bodrum

9) Christina Aguilera, Antalya

Dünyaca ünlü yıldız Christina Aguilera Ragnum Carya’nın görkemli sahnesinde harika bir konser vermek için Türkiye’ye geliyor. Daha önce birçok ünlü starı ağırlayan sahnede, dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşayacak.

Tarih: 8 Ağustos Salı / Saat: 21.00 / Yer: Regnum Carya, Pearly Event Arena

10) Yaşar, Mersin

Unutulmaz şarkıları ile müzik piyasasının en sevilen isimlerinden olan Yaşar, 90’lara damga vuran şarkıları ile adından sıkça söz ettirdi. Arkasında birçok albüm, sayısız ödül ve sevenlerinden aldığı güç ile Mersin’de harika bir rüzgâr estirecek.

Tarih: 25 Ağustos Cuma / Saat: 21.00 / Yer: Jolly Joker Mersin

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız