Konforlu Bir Konaklama Deneyimi Yaşatan Şehir Merkezi Otelleri

0
144

81 ili olan Türkiye, birbirinden özel şehirlere sahip bir ülke. İş, eğitim veya seyahat için ziyaret edeceğiniz şehirlerde konaklamak için en iyi konaklama seçeneklerinden biri de otel. Otel seçiminde dikkat edebileceğiniz noktalardan biri de merkezi olup olmaması. Özellikle toplantı veya eğitim için kısa süreli zaman geçireceğiniz bir şehirde merkezi konumda olan bir otel zaman açısından size büyük kolaylık sağlıyor.  

Görükle Oruç Hotel & Spa – Bursa, Nilüfer

Marmara Bölgesi’nin yoğun nüfusa sahip şehirlerinden biri olan Bursa, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. İstanbul’a birkaç saatlik uzaklıkta konumlanan Bursa, birçok seyahatseverin tercih ettiği şehirlerin başında geliyor.

 Bursa’nın güzide ilçesi Nilüfer’de konumlanan Görükle Oruç Hotel& Spa, Bursa’da merkezi bir noktada konaklamak isteyenler için ideal bir seçenek. Standart, Superior ve Family oda seçenekleri bulunan otelde açık büfe kahvaltı seçeneği mevcut. Ayrıca otel bünyesinde SPA ve açık havuz bulunuyor. Bursa merkeze araç ile birkaç dakikalık mesafede bulunan Görükle Oruç Hotel, Uludağ Üniversitesi’ne ise 6 dakikalık yürüme mesafesinde.

Ramada By Wyndham Erzurum – Erzurum, Merkez

 Doğu Anadolu’nun Paris’i olarak bilinen Erzurum, Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer alıyor. Ramada by Wyndham Erzurum ise şehrin tam merkezinde konumlanan lüks bir otel. Otelde konaklama boyunca açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği servisi bulunuyor.

 Otelde konaklamanız boyunca yararlanabileceğiniz sauna ve spor salonu bulunuyor. Ayrıca otelde bir kafe mevcut. Dileyen konuklar toplantılarını gerçekleştirebilecekleri özel toplantı odalarını tercih edebilir. Ayrıca büyük katılımlı etkinlikler için konferans salonu da mevcut. Otel merkezdeki tüm turistik noktalara kısa bir sürüş veya yürüme mesafesinde bulunuyor.

Ramada Plaza By Wyhdham İstanbul City Center – İstanbul, Şişli

 Dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’un tam kalbi olan Şişli’de yer alan Ramada Plaza By Wyhdham İstanbul City Center, merkeziliği ve lüksü bir arada sunuyor. Deneyimli kadrosu, ferah odaları ve doyurucu menüsü ile konaklayanların konforlu ve huzurlu vakit geçirdiği otelde açık ve kapalı havuza ek olarak Türk hamamı ve SPA hizmeti bulunuyor.

İstanbul’un merkezi noktalarına araç ile kısa sürede ulaşabileceğiniz bu otel, ayrıca birçok metro istasyonuna ve otobüs durağına yürüme mesafesinde yer alıyor. Otel, İstanbul Havalimanı’na 45 dakikalık bir sürüş mesafesinde yer alıyor.

The Green Park Ankara – Ankara, Çankaya

Türkiye’nin başkenti Ankara, sayısız diplomatik ve siyasi trafiğin yaşandığı bir şehir. Çankaya’da yer alan The Green Park Hotel, Ankara seyahatlerinizde size konforlu ve kaliteli bir konaklamanın kapılarını aralıyor. Standart ve Deluxe oda seçenekleri sunan The Green Park Hotel, konuklarına açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti sunuyor.

 Otelde konuklar için SPA ve havuz seçenekleri de bulunuyor. Ayrıca toplantı odaları ve konferans salonu da mevcut. Çankaya’da konumlanan otel Ankara’daki gezilecek yerlere yakın olmakla beraber birçok bakanlığa ve kuruluşa da sürüş mesafesinde yer alıyor. Otel ve havalimanı arasındaki mesafe ise 35 km.

 The Green Park Gaziantep – Gaziantep, Şehitkamil

 Güneydoğu Anadolu’nun gastronomi ve kültür başkenti olan Gaziantep, her geçen yıl ziyaretçi sayısının arttığı iller arasında yer alıyor. Kendine has mimari dokusu, eşsiz tarihi noktaları ve leziz mutfağı ile bilinen Gaziantep’te konaklamak için tercih edebileceğiniz The Green Park, merkezde yer alıyor.

 Standart ve Suit oda seçenekleri sunan otel, şehir manzarasına sahip ve ferah oda seçenekleri ile konuklarına konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Her sabah açık büfe kahvaltı sunan otelde ayrıca alakart şekilde hizmet sunan bir restoran bölümü de sizi bekliyor.

 Otel, Gaziantep’in birçok turistik noktasına yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca araç ile birçok noktaya sadece birkaç dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz.

 The Green Park Pendik – İstanbul, Pendik

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan The Green Park Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı’na oldukça yakın bir mesafede bulunuyor. Lüks bir hizmet anlayışına sahip olan otel, deniz manzaralı oda seçenekleriyle dikkat çekiyor.

 Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini açık büfe olarak tüketebilir, ayrıca otelde yer alan kafe ve lounge bar kısmını da değerlendirebilirsiniz. Otel içinde yer alan havuzu kullanabilir, ayrıca gece kulübüne giriş yapabilirsiniz. Otelde Türk hamamı, SPA hizmeti ve fitness merkezi de mevcut.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na çok kısa bir sürüş mesafesinde bulunan The Green Park Pendik, Tarihi Yarımada’ya ise 40 dakikalık bir sürüş mesafesinde yer alıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız