obilet.com Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Listesinde

0
784

obilet.com hızla büyümeye devam ediyor… 2015-2017 iki yıllık ciro artışı ve büyüme performansı dikkate alınarak hesaplanan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışmasının Samsun’da açıklanan sonuçlarına göre obilet.com en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında olmaya hak kazandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık mücadelesi için Samsun’a çıkışının 100. yılı dolayısıyla Samsun’da düzenlenen etkinlikler kapsamında yarışma sonuçları da Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen toplantıda kamuoyuyla paylaşıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TEPAV işbirliği ile düzenlenen yarışmada Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 100 şirketin temsilcilerini de sahneye davet ederek plaket takdim etti.

Açıklanan bilgilere göre söz konusu 100 şirket 2015-2017 döneminde cirosunu yüzde 605 arttırdı ve ortalama ciro büyüklükleri ise 59.8 milyon lira olarak açıklandı. Şirketlerin aynı dönemde istihdam oranları ise yüzde 70 arttı.

obilet.com Hakkında 

2012 yılında Ali Yılmaz ve Yiğit Gürocak tarafından kurulan obilet.com, 2015 yılında Aslanoba Capital ve Earlybird Venture Capital şirketleri tarafından yatırım alarak, grup şirketleri bünyesine katıldı. Her geçen yıl gelişmeye ve büyümeye devam eden obilet.com kullanıcı dostu ve hızlı web sitesi ve uygulamalarıyla kullanıcılarına güvenli alışveriş imkanı sunmaktadır.

obilet.com seyahat platformu ve mobil uygulamasının sunduğu hizmetlerle güvenle ve hızlı bir şekilde otobüs ve uçak biletlerinizi satın alabilir, değişim yapabilir ve müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. obilet.com aracılığıyla yaptığınız tüm işlemlerde obilet.com müşteri hizmetleri 7/24 yanınızda.

En uygun otobüs biletinizi bulmak için obilet.com üzerinden Türkiye’nin en seçkin otobüs firmalarından birini seçebilirsiniz. Türkiye’nin 81 iline, ayrıca Azerbaycan ve Gürcistan’ın önemli şehirlerine sefer düzenleyen 100’den fazla otobüs firmasının biletlerini obilet.com’dan satın alabilirsiniz. Üstelik bilet satın alırken yolculuğunuz sırasında güneşin hangi yönden vuracağını görebilir ve seçeceğiniz koltuğu ona göre belirleyebilirsiniz.

Satın aldığınız biletler için ek komisyon bedeli ödemezsiniz. Güvenli ödeme ile kredi kartı bilgileriniz ve kişisel bilgileriniz güvence altına alınır.

Eğer satın aldığınız otobüs biletini iade etmek isterseniz, obilet.com sayesinde “kesintisiz iade” seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

En uygun uçak biletinizi bulmak için obilet.com ideal bir seyahat platformudur. Türk Hava Yolları, Pegasus, Anadolu Jet, Atlas Global, Onur Air, Lufthansa, Emirates, Qatar Airways gibi havayolu şirketlerinin biletlerini karşılaştırarak istediğiniz rotadaki en uygun bileti kolayca satın alabilirsiniz.

Yurt içi ve yurt dışı uçak biletleriniz için seyahat tarihinizi ve gidiş-dönüş yönünüzü belirtmeniz yeterli. Daha sonrasında 83 farklı havayolu şirketi arasından bütçenize ve planınıza uygun uçak biletini sorunsuz bir şekilde seçebilirsiniz. Dünyanın birçok noktasına uçuş düzenleyen 500’den fazla havayolu firmasının biletlerini obilet.com üzerinden satın alabilirsiniz.

Hızlı ve güvenli bir şekilde otobüs ve uçak biletlerinizi obilet.com ve obilet.com’un mobil uygulamaları üzerinden satın alabilirsiniz. Biletlerinizin değişimi, sorularınız, dilek ve her türlü şikayetleriniz için obilet.com çağrı merkezine 7/24 ulaşabilir; obilet.com’un çeşitli sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

İnternet platformunun yanı sıra 2 milyondan fazla kullanıcısı olan obilet.com mobil uygulaması ile 3 adımda hızlıca biletinizi alabilirsiniz.

Yenilikçi ve kullanıcı dostu çalışmalarıyla obilet.com hızla büyümeye ve takdir toplamaya gururla devam etmektedir.

obilet.com Ödülleri 

  • Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan obilet.com 2017 yılında da Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2017 Programı’nda %1041 büyüme oranı ile Türkiye’nin En Çok Büyüyen 8. Teknoloji Şirketi seçilmişti.
  • Uzakrota’nın 2018 yılında gerçekleştirdiği Seyahat Teknoloji Ödülleri halk oylamasında “Yılın Otobüs Rezervasyon Sitesi” ödülünü kazanan obilet.com, 2016 yılında da 5. Hayalimi Paylaş Yeditepe Dilek Ödülleri gecesinde “En İyi Web Sitesi” ödülünü kazanmıştır.
  • Mastercard’ın 36 Avrupa ülkesinde en iyi mobil alışveriş uygulamalarını incelediği ve değerlendirdiği araştırmasına göre obilet Mobil Uygulamaları Mastercard®’ tarafından “Avrupa’nın En İyi Seyahat Uygulaması” seçilmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız