İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

0
460
İstanbul'a Yakın Bungalov Evler
İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Şehirden çok uzaklaşmadan, keyifli bir tatil yapmak istiyorsanız ama nerede kalacağınıza karar veremiyorsanız İstanbul’un çevresinde, ulaşımı kolay ve keyifli bungalovlarda kalabilirsiniz. Sizin için İstanbul’a yakın bungalov evlerin listesini hazırladık. 

Listedeki bungalov evleri obilet.com’dan inceleyebilir ve rezervasyon yapabilirsiniz.

İşte İstanbul’a yakın bungalov evler:

1 – Antik Vadi

Antik Vadi, İstanbul’a hem yakın hem de biraz uzak bir konumda olan Edremit, Balıkesir’de bulunuyor. Araba ile yaklaşık 5 saat süren bir yolculuktan sonra rahatlıkla buraya ulaşabilirsiniz. Şehirden biraz uzaklaşmak, kafanızı dinlemek ve doğaya daha yakın olmak için en iyi bölgelerden biri olan Edremit, İstanbul’dan gelen misafirleri için güzel bir seçenek oluşturuyor. Antik Vadi ise doğanın içinde, misafirlerine temiz hava ve konforlu tatil için fırsat tanıyor. 

Üç farklı bungalov seçeneği olan Antik Vadi’de, size en uygun bungalovu seçebilirsiniz. Bungalovların, tek odalı, iki odalı ve dubleks seçenekleri bulunuyor ve bu bungalovlarda iki kişiden beş kişiye kadar konaklamak mümkün. Bungalovların hepsi farklı manzaralara ve hoş bir dekorasyona sahip. Ek olarak burada, ağaçların gölgesinde dinlenebilir ve dereden gelen huzurlu sesin tadını çıkarırken gerçekten dinlendiğinizi hissedebilirsiniz.

Antik Vadi bungalov kompleksine girişler saat 14.00’de çıkışlar ise saat 12.00’de yapılabiliyor. Kahvaltı hizmetinin dahil olduğu otelde ücretsiz yoga derslerine katılabilir ve yine ücretsiz olan tırmanış aktivitelerine katılabilirsiniz. Otele eğer arabayla gideceksiniz arabanızı, otelin otoparkına ya da otele oldukça yakın bir konumda olan ücretsiz halk otoparkına bırakabilirsiniz. Ayrıca, eğer kedi ya da köpeğiniz varsa bu Antik Vadi otele gelirken onu da yanınızda getirebilirsiniz. Çünkü Antik Vadi otel, evcil hayvan ile konaklamaya izin veriyor.  

İstanbul’dan çok uzaklaşmadan, doğanın içinde sakin bir tatil yapmak isterseniz, kesinlikle bu bungalov tesisini değerlendirmelisiniz.

2 – Tranquilla River Lodge

Konum olarak İstanbul’a en yakın yerlerden biri olan Tranquilla River Lodge, İstanbul’dan çok da uzaklaşmadan tatil imkanı sunuyor. Ağva’da yer alan Tranquilla River Lodge, İstanbul’da yaşayan kişiler için özellikle hafta sonu ufak bir tatil yapmak isteyenlere muhteşem bir tatil keyfi imkanı veriyor. Doğanın içinde, temiz havası ve muhteşem dekorasyonu ile tatilinizin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Odaların hepsinde Tv, Wifi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunuyor. Tamamı ahşap ve tahta görünümlü olan bu otelde sabah 09.00 -12.00 saatleri arasında kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz. 24 saat açık resepsiyonu ve lobide kahve servisi gibi ekstra hizmetlerin de olduğu Tranquilla River Lodge, bohem konaklama alanlarını, doğa yakın olmayı ve sakinliği seviyorsanız beklentilerinizi karşılayabilecek bir bungalov otel.

4 – Babil Bungalov Hotel 

Babil Bungalov Hotel, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde konumlanıyor. İstanbul’a oldukça yakın bir konumda bulunması dolayısıyla İstanbul’da yaşayan ve kısa bir tatil yapmak isteyen kişilerin sıklıkla gittiği yerlerden biri Kartepe. Hem yaz hem kış en güzel tatil seçenekleri arasında bulunan Kartepe her mevsim ziyaretçileri için oldukça güzel imkanlar sağlıyor. Şehrin sağladığı imkanların yanı sıra Babil Bungalov Hotel de ziyaretçiler için en güzel seçeneklerden. 

Eğer İstanbul’a yakın bir konumda bungalov tatili yapmak istiyorsanız, Babil Bungalov tam size göre olabilir. Minimal tasarımlı bungalovlar, hem misafirlerin göz zevkine hitap ediyor hem de ihtiyaçlarını karşılıyor. Standart oda tasarımın yanı sıra bungalovların içine sizlerin isteklerine göre de düzenledikleri bir sistemleri var. 10 adet odası olan hotelin bütün odalarında saç kurutma makinesi, televizyon, internet ve buklet malzemeler bulunuyor. 

Babil Bungalov Hotel’de tam olarak ev rahatlığı yaşamanız mümkün. Bungalovların içinde bulunan küçük mutfaklarda yemekler hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra dışarıdan paket servis ile yemek siparişi de verebilirsiniz. Bahçelerin içinde bulunan bungalovlarda konaklarken, bahçe içerisinde bulunan barbekü ve hamak gibi eşyaları kullanarak tatil keyfi yapabilirsiniz. Tüm gün resepsiyon hizmeti alabileceğiniz hotelde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz otopark hizmeti de mevcut. Babil Bungalov Hotel, bahçe içerisinde, otantik ve minimal tasarımı ile kısa ama çok keyifli bir tatil yapmak için oldukça uygun bir otel

5 – Habitat Mesire

İstanbul’a yakın olan konumlardan bir tanesi de Bolu. Hem yazın hem kışın bolca ziyaretçisi olan Bolu özellikle İstanbul’da yaşayan ve minik bir kaçamak yapmak isteyen kişiler için oldukça ideal bir yer. Bungalov tatili yapmak isteyenler için ise en güzel seçeneklerden biri Habitat Mesire. Mükemmel bir Bolu manzarası bulunan otelde hem yeşili hem de maviyi bir arada görmeniz mümkün. Huzurlu bir tatil için en güzel bileşenlerden olan bu iki maddenin yanında bir de otelin doğal bir şekilde döşenmiş bungalov evleri de katılınca gerçekten en iyi seçeneklerden biri, bu bungalov otel oluyor. 

21 bungalov eve sahip olan Habitat Mesire’nin her bir bungalovunda 4 kişi konaklayabilirsiniz. Fakat bazı odalarında ekstra kanepe olduğu için 4 kişinin üzerine çıkabilme ihtimaliniz de var. Mutfağı da olan bu bungalovların neredeyse tümü aynı şekilde dizayn edilmiş ve ziyaretçilerine aynı üst düzey konforu sunuyor. Bungalovların tümünde banyo, banyo havlusu, saç kurutma makinesi ve giysi dolabı bulunuyor. Yatakların yanına konumlandırılmış prizler ise burada konakladığınız sürece odayı çok daha konforlu bir şekilde kullanabilmenize olanak sağlıyor.

İster uzun bir tatil isterseniz ise ufak bir kaçamak için Habitat Mesire bir bungalov tatili yapmak isteyenler için muhteşem seçeneklerden bir tanesi.

6 – Bisanthe Panorama Dağ Oteli 

Tekirdağ’da bulunan Bisanthe Panorama Dağ Oteli, İstanbul’a yakın konumu ile kolay ulaşımı olan otellerden. Ulaşımı kolay ama lüks bir bungalov tatili istiyorsanız size en uygun seçeneklerden biri kesinlikle Bisanthe Panorama Dağ Oteli olabilir. Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatil imkanı sunan otelin dört farklı seçenek sunuyor. İngiliz evleri, Norveç evleri, Norveç evleri suit ve Tiny house seçenekleri arasından size en uygun olanı seçebilirsiniz. Ayrı ayrı bütün odalarında harika vakit geçirmenin mümkün olduğu Bisanthe Panoroma Dağ Oteli’nde harika bir manzara ve muhteşem lezzetler sizi bekliyor.

Sabah kahvaltıları taze ve otelin bahçesinde yetişen ürünlerden oluşan seçeneklerle yapma imkanın yanı sıra seçtiğiniz bungalovda, kendi öğünlerinizi hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra otelde bulunan havuzu da kullanabilirsiniz. Dekorasyonu ile de dikkat çeken otelde çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

7- Ağva Masal Evi

Ağva, İstanbul’da yaşayan kişilerin küçük kaçamaklar için en çok tercih ettiği yerlerden bir tanesi. Burada konumlanmış olan Ağva Masal Evi ise gerçekten sizi gerçek dünyanın koşuşturmacasında alacak ve huzurlu bir diyarda gibi hissettirecek. Nehir kenarında bulunan bu bungalov tesisi hem çocuklu aileler hem arkadaş grupları hem de tek başına tatil yapmak isteyenler için uygun. Konumu dolayısıyla hem ulaşımı kolay hem de  oldukça güzel bir yer. 

Ağva Masal Evi, farklı olanaklara sahip çeşitli odalara sahip. Siz de bu odalardan beklentilerinizi en çok karşılayan odayı seçebilirsiniz. Odaların yanı sıra oldukça geniş bir yemek menüsüne sahip olan otelde ister Türk mutfağından ister dünya mutfağından çeşitli yemekleri deneyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla konaklama imkanı da sunan otele her mevsim gelebilir ve nehir kenarında sakin bir tatil yapabilirsiniz. 

8 – Ağva Teras Garden Hotel 

Oldukça nezih bir konumda bulunan Ağva Teras Garden Hotel, ziyaretçilerine iki farklı oda seçeneği sunuyor. Hangi odada kalmayı tercih ederseniz edin sizleri dağ manzarası ve şömine bekliyor olacak. Keyifli bir tatil için gerekli olan en önemli şey tabi ki odaların donanımlı olması. Bu konuda Ağva Teras Garden Hotel ziyaretçilerine gerekli imkanları sunuyor.

Hotelde konaklarken Türk ve dünya mutfağından istediğiniz yemeği seçebilirsiniz. Dağ manzarası ve havası eşliğinde keyifli bir şekilde yemeğinizi yiyebilirsiniz.İşletmenin bazı odalarında jakuzi bulunmasının yanı sıra yetişkinler için dizayn edilmiş bir adet havuzu da bulunuyor. Ağva Teras Garden Hotel’e ulaşım da oldukça kolay. Tatil için, yakın konumlu ve konforlu bir otel arıyorsanız Ağva Teras Garden Hotel’i değerlendirebilirsiniz. 

9 – Garden Termal Hotel

Bolu’da bulunan garden Termal Hotel, hem bireysel tatil için hem de aile ile yapılacak tatil için oldukça uygun bir seçenek. Garden Termal Hotel’de tatil yaparken bungalov evlerin tadını çıkarırken aynı zamanda termal havuzda arındırıcı bir deneyim de yaşayabilirsiniz. Hotelin bazı odalarında termal suyun geldiği jSPA küvetler de bulunmasının yanı sıra sadece buraya gelen  yetişkinler değil çocuklarda oldukça güzel vakit geçirebilir. Çocukların eğlenmesi için de özel alanlar otel tarafından düşünülmüş. 

Garden Termal Hotel, konakladığınız süre boyunca saat 8.00 ve 10.00 aralığında kahvaltı servisi veriyor. Bunun yanı sıra konumu dolayısıyla otelin etrafında gezebileceğiniz yerler de mevcut. Keyifli bir şekilde dinlediğiniz ve gezdiğiniz bir tatil yapmayı planlıyorsanız konaklama seçenekleriniz arasına Garden Termal Hotel’i de ekleyebilirsiniz. 

10 – Tree Tops Park

Doğa ile çevrili bir konumda yer alan Tree Tops Park, şehirden uzak doğaya yakın bir bungalov tatili yapmak isteyenlere güzel bir seçenek. On yedi odası ile hizmet veren otelde hem yeşili hem maviyi görmek mümkün. Şömine ve jakuzili odaların yanı sıra her biri özenle döşenmiş odalardan istediğinizi seçerek burada konaklayabilirsiniz. Tesiste çeşitli yemekleri bulabileceğiniz geniş bir menü mevcut. Ayrıca hem yerli hem de yabancı içecekleri deneyebilirsiniz. 

Tree Tops Park, bungalovların yanında tesisinde olan açık yüzme havuzu ile de ön plana çıkıyor. Tatiliniz boyunca havuzun keyfini çıkarabilir aynı zamanda otelde verilen canlı müzik etkinliklerine katılabilirsiniz. Hem eğlenmek hem de dinlenmek için doğayla iç içe bir otel arayışı içindeyseniz Tree Tops Park’ı seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız