Fethiye’de Kahvaltı Dahil Oteller

0
402
Fethiye’de Kahvaltı Dahil Oteller

Tatil yaparken, kaldığınız otelin konforlu olması, temiz olması ve konumunun güzel olması gibi özellikler oldukça önemlidir. Genelde birkaç gün sürecek olan tatilin keyifli geçmesi herkes için ortak paydadır. Otel seçerken dikkat edilen bir diğer özellik ise kahvaltının dahil olup olmamasıdır. Çünkü günün ilk öğünü olan kahvaltının otelinizden uzaklaşmadan ya da mekan düşünmeden yapılması oldukça kolaylık sağlar. 

obilet.com’dan Fethiye’de istediğiniz  Kahvaltı Dahil oteli inceleyebilir ve rahatlıkla otel rezervasyonu yapabilirsiniz. 

Tatil için Fethiye’ye gidecek olan kişiler için kahvaltının dahil olduğu ve keyifli bir tatil yapmaya uygun otelleri sıraladık. 

1 – Ece Saray Marina & Resort

Muğla, Fethiye’de bulunan Ece Saray Marina & Resort otel, misafirlerine iki farklı oda seçeneği sunuyor. Deniz manzaralı standart oda ve deniz manzaralı suite oda seçenekleri ile kişiler isteklerine karşılık verecek odayı seçebilirler. Odaların hepsinde, TV, kablosuz internet, emanet kasası, banyo, saç kurutma makinesi, bornoz ve havlu seti bulunuyor. 

Kahvaltı dahil oda seçen misafirler, otelde kahvaltılarını 07.00-10.00 arasında yapabilirler. Kahvaltı haricinde alakart restaurant ve havuz bar hizmeti veriyor. Ece Saray Marina & Resort, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği gibi ana öğünlerin yanı sıra, atıştırmalık ve çeşitli yiyecek, içecek seçeneklerine sahip.  

Plaja 4 km uzaklıkta olan otel misafirlerine sezonluk olarak açık olan havuz seçeneği de sunuyor. Bunun yanında Spa seçeneği, cilt bakımı, buhar odası, fitness merkezi, masaj, sauna ve Türk hamamı seçeneği de sunuyor. Ece Saray Marina & Resort misafirlerine verdiği ütü, kuru temizleme, günlük temizleme ve çamaşırhane hizmetleri ile müşterilerine tatil boyunca kolaylık sağlıyor.

Dalaman Havalimanı’na 45 dakikalık mesafede olan otel, evcil hayvan ile konaklamaya izin vermiyor. Plaja yakın ve konforlu bir otelde tatil hayalin varsa Ece Saray Marina & Resort beklentilerinizi karşılayacak olan otel olabilir.

2 – Hotel Letoon

Fethiye Çalış’da bulunan Hotel Letoon, Çalış plajı olmak üzere Fethiye’deki pek çok plaja yakın bir konumda. 32 adet klimalı odası ile Hotel Letoon kişilerin odalarında keyifli vakit geçirebilmeleri için masa ve ayrı oturma alanları sunuyor. Ek olarak odaların hepsinde kablosuz internet, kablolu yayını olan TV, banyo, saç kurutma makinesi ve ücretsiz kozmetik/dul ürünleri bulunuyor. Aynı zamanda otelde konaklarken oda servisi, günlük oda/kat temizliği imkanlarından da faydalanabilirsiniz.

Hotel Letoon, misafirlerine her gün 08.00-10.30 arasında kahvaltı hizmeti veriyor. Kahvaltının yanı sıra, misafirler otelde hizmet veren 2 adet restorandan da yararlanabilirler. Otelde kahvaltı ve yemeğin yanı sıra kafelerde kahve içebilir hafif yemekler deneyebilirsiniz. 

Dalaman Havalimanı’na 49,9 km uzaklıkta olan Hotel Letoon’a kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Konakladığın otelde farklı öğünleri yiyebilmek ve aynı zamanda sahile yakın olmak senin için önemliyse bu oteli değerlendirebilirsin.

3 – Villa Daffodil

Villa Daffodil, Fethiye merkez de konaklamak isteyen kişiler için en uygun seçeneklerden. Denize yakın konumu, bahçesindeki meyve ağaçları ile keyifli bir tatil yaşamanıza yardımcı oluyor. Doğanın içinde olan Villa Daffodil, otelin genel dekorasyonlarında da ahşap görünümü ön plana çıkararak doğal görünümü destekliyor. 

Kahvaltı dahil olan otelde çocuklu aileler de rahatlıkla konaklayabiliyor. Geniş menüleri ile herkese hitap eden otelde, misafirler deniz manzarası eşliğinde yemek yemenin keyfini çıkarabiliyorlar. Misafirler aynı zamanda plajdan faydalanabiliyorlar. Otelin misafirleri, plajında masmavi denizin keyfini çıkarırken aynı zamanda plaja servis imkanı ile plajda daha da keyifli vakit geçirebilirler. Plaj keyfinin yanı sıra isteyen kişiler otelin kütüphanesinden de yararlanabilirler. 

Fethiye’nin pek çok gezi alanına yakın olan otelde konaklarken misafirler rahatlıkla Fethiye’yi keşfedebilirler. Ücretli havalimanı servisi ile misafirlerinin her türlü rahatlığını düşünen Villa Daffodil, arabayla gelen misafirleri içinde otel dışında bulunan bir otopark hizmeti sunuyor. Tesise giriş saati 14.00  ve çıkış saati 12.00 olmakla birlikte çıkış saatini ekstra ücret ödeyerek erteleyebilirler.

4 – Yacht Classic Hotel

Yacht Classic Hotel, merkezi konumu ile Fethiye’nin tadını çıkarmanıza yardımcı olacak. Yacht Classic Hotel’de, Fethiye’nin muhteşem plajlarının yanı sıra iki tane havuzu ve bir adet saunası bulunuyor. Bunun yanında danışma hizmetleri ve ortak alanda Tv bulunuyor. Otelde ücretsiz kablosuz internet hizmeti ve ek olarak ücretsiz bölge servisi ile otelin çevresinde bulunan gezilmesi gereken yerlere kolay ulaşım vardır.  

Kahvaltı dahil hizmeti ile Yacht Classic Hotel, ayrıca havuz kenarı içecek servisi için havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Öğle ve akşam yemeği servisi de otel tarafından veriliyor. Otelde misafirler için 40 minibarlı oda bulunuyor. Odalarda ücretsiz internet, duşakabin, ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Yacht Classic Hotel hem otelin içinde hem de dışında oldukça keyifli bir tatil geçirmen için oldukça iyi seçeneklerden biri.

Dalaman Havalimanı’na 57.6 km uzaklıkta olan Yacht Classic Hotel’de misafirler için ücretli transfer hizmeti bulunuyor. 

5 – Ece Butik Otel

Ece Butik Otel, Fethiye’nin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Şovalye Adasında bulunuyor. Muhteşem manzara ve doğanın içindeki otelde huzurlu, keyifli bir tatil yapılabilir. Otelde 11 oda bulunuyor. Odalar, standart, aile odası ve çatı katı olarak üçe ayrılıyor. Tüm odalarda banyo, duş, havlu setleri, saç kurutma makinesi, TV, kablosuz internet, minibar, klima ve ücretsiz kozmetik ürünleri bulunuyor. 

Ece Butik Hotel’de konaklayan misafirler için her gün kahvaltı servisi yapılıyor. Kahvaltının yanı sıra otelde kapalı ve açık restoranlar da bulunuyor. Belirli saatlerde ise oda servisi hizmeti veriliyor. Zengin menüleri ile herkese hitap eden yemekler tatmak mümkün. Ek olarak Ece Butik Hotel, misafirlerine cafe bar, snack bar ve bar hizmet gibi hizmetlerde veriyor. 

Ece Butik Hotel misafirlerine lobide emanet kasası, hızlı check-in ve check out hizmeti, çamaşır ve ütü hizmeti veriyor. Plaja oldukça yakın olan otelde ücretsiz plaj havlusu, şezlong ve şemsiye hizmeti de bulunuyor. 

Dalaman Havalimanı’na 57 dakikalık bir mesafede olan otelin ulaşımı da oldukça kolay. İsteyen misafirler gidiş-dönüş havalimanı transferinden ücretli olarak yararlanabilirler.  

Fethiye’nin daha değişik bir bölgesinde  konaklamak istiyorsanız ve manzara sizin için önemliyse Ece Butik Otel size uygun olan otel olabilir.

6 – Cam Hotel 

Fethiye’de bulunan Cam Hotel minimal tarzda döşenmiş rahat bir hotel. Sadece yazın değil yaz boyunca hizmet veren hotel, plaja da çok yakın. Cam Hotel, ailecek konaklama yapacak kişilere de uygun. Standart odalarının yanı sıra aile odaları da bulunuyor. Aile odaları 1+1 olmakla birlikte, odaların içinde mutfak da oluyor. Odalarda tatilde ihtiyaç duyabileceğiniz herşey mevcut. Banyo ve tuvalet gibi temel bölümlerin yanı sıra tüm odalarda, saç kurutma makinesi, klima, nevresim, televizyon ve terlik bulunuyor. Odalar aynı zamanda balkonlu ve balkonsuz olarak ayrılıyor. Eğer otele döndükten sonra de kendinize ait ferah bir alanınız olsun isterseniz balkonlu odaları tercih edebilirsiniz. 

Cam Hotel’de kahvaltı dahil fakat aile odalarında kalan kişiler eğer isterlerse mutfaklarında kendi öğünlerini hazırlayabilirler. Cam Hotel, misafirlerine bar ve hafif yemek büfesi ile hizmet veriyor. Gününüzü buralarda keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Aynı zamanda hotelde gün boyu sıcak ve soğuk içecek servisi sunuluyor. 

Plaja yakın olan Cam Hotel’de aynı zamanda havuz da bulunuyor. İsteyen misafirler havuzu kullanabilirler. Otelde bulunan bahçe de ise keyiflice vakit geçirebilirler. Otelin içindeki fırsatların yanı sıra Ölüdeniz Plajı, Telmessos Kaya Mezarları ve Telmessos Tiyatrosu gibi gezilecek yerlere çok yakın olması da misafirlerin tatil boyunca çeşitli yerleri gezmesi için avantaj oluşturuyor.  Dinlenmek ve gezmek için muhteşem fırsatları olan otelde keyiflice tatil yapabilirsiniz

7 – Ada Dreams History

Fethiye’de bulunan Ada Dreams History, konforlu ve şık dizaynı ile tatilini güzel bir otelde yapmak isteyen tatilciler için mükemmel bir seçenek. Fethiye Körfezi’ne bakan otelde mükemmel anılar biriktirebilir ve manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Ada Dream History otelde 5 adet suit oda bulunuyor. Bu odalar. misafir sayısına göre düzenleniyor. Suit odaların hepsinde oturma alanı, Wİ-Fİ, TV ve klima bulunuyor. Odalarda özel tuvalet ve banyoların yanı sıra 24 saat sıcak su da bulunuyor. Odalarda konaklarken hem ev sıcaklığını hem de otel rahatlığını bi arad yaşabileceksiniz.  

Kahvaltı dahil olan otelde aynı zamanda suite odalarda bulunan mutfakları kullanarak misafirler kendi diledikleri yemeği de yapabiliyorlar. Hazırladığınız yemekleri dışarıda bulunan konforlu masalarda da yiyebilirsiniz. Bebeği olan aileler için bu masalarda ekstra bebek sandalyesi bulunuyor.

Fethiye’de deniz manzaralı ev rahatlığında, konforlu kahvaltı dahil bir otelde tatil yapmak istiyorsanız Ada Dream History size uygun bir otel seçeneği olabilir.

8 – Harbour Suite

Harbour Suite, Fethiye Körfezi ve Fethiye Limanı manzaralı bir otel. Hem lüks hem de samimi dekoru ile yeni nesil bir otel anlayışı ile misafirlerini karşılıyor. Mükemmel manzarası ve hizmeti ile unutulmayacak bir tatil için güzel seçeneklerden bir tanesi. 

Harbour Suite otelde odalar Deluxe Private ve Teraslı Suite olarak ikiye ayrılıyor. Bu odalardan kendinize uygun olan odayı seçerek, etkileyici deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Hangi odayı seçerseniz seçin Harbour Suite oteldeki odanızda klima, TV, Wİ-Fİ, oturma grubu ve saç kurutma makinesi gibi ürünler odanızda kullanım hazır oluyor.  Odaların bazılarında ise özel dinlenme havuzları oluyor. Tatilde vakitlice kalkıp planlarınızın aksamamasını istiyorsanız, otelin uyandırma servisinden de yararlanabilirsiniz. 

Kahvaltı dahil bir otel olan Harbour Suite’te aynı zamanda restoran, kafe ve bar gibi gününüz geçirip farklı öğünler yiyebileceğiniz mekanlar da mevcut. Kahvaltı her gün saat 08.30-10.00 arasında veriliyor. Harbour Suite otelde konaklarken bu saatler arasında açık büfe ve oldukça lezzetli kahvaltı servisinden yararlanabilirsiniz. 

Otel fethiye’deki pek gezi ve plaj alanına yakın. Aynı zamanda otele ait iki adet özel plajda bulunuyor. Siz de deniz manzarasının eşlik ettiği keyifli bir Fethiye tatili için otel bakıyorsanız kesinlikle Harbour Suite oteli değerlendirebilirsiniz.

9 – Yacht Boheme Hotel

Yacht Boheme Hotel, Fethiye’nin neredeyse merkezinde bulunuyor. Hem pek çok gezi rotasına hem de plajlara olan yakınlığı sayesinde tatilcilerin keyifli bir tatil yapmasına yardımcı oluyor. 

Fethiye tatiliniz için Yacht Boheme Hotel’de konaklamayı planlıyorsanız seçebileceğiniz 7 farklı oda bulunuyor. Bunlar kara manzaralı klasik, comfort, premium, deluxe, penthouse loft suit, penthouse XXL süit ve secret garden king suit olarak ayrılıyor. Hotelin bütün odalarında TV, saç kurutma makinesi, ütü, klima ve kahve makinesi bulunuyor. Ayrıca suit ya da loft odalarda kalmayı tercih eden kişilerin odalarında jakuzi de bulunuyor. Aileler için veya sigaraya karşı hassasiyetleri olan kişiler için sigara içilmeyen odalarda hotelde mevcut. Oldukça çeşitli ve herkesin beklentilerini karşılayabilecek bu odalardan size en çok uyanını seçebilirsiniz.

Yacht Boheme Hotel’de her sabah saat 08.00-10.00 saatleri arasında, hotelin teras katında açık büfe kahvaltı servisi hizmeti veriliyor. Kahvaltının yanı sıra hotelde alakart restoran ve bar da mevcut.

Yacht Boheme Hotel’in plajlara yakın olmasının yanı sıra içinde misafirlerine özel havuzu da bulunuyor. Yacht Boheme  Hotel’de keyifli bir tatil yapabilir ve tatilin keyfini istediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.

10 – Nevada Hotel

Nevada Hotel, Fethiye Çalış’ta bulunan oldukça samimi bir otel. Otelde sadece standart tipte ve 18 metrekare genişliğinde odalar bulunuyor. Odaların hepsinde Tv, Wİ-Fİ, klima, duş ve banyo, havlu seti, ücretsiz duş malzemeleri ve tek kullanımlık terlikler bulunuyor. 

Kahvaltı dahil bir otel olan Nevada Hotel, saat 7.30-10.00 saatleri arasında alakart ve açık büfe kahvaltı hizmeti alınabiliyor. Aynı zamanda eğer isterseniz öğle yemeği ve akşam yemeği öğünlerini de otel de yiyebilir ve çeşitli içecekler içebileceğiniz barda keyif yapabilirsiniz. Otelde bulunan havuz keyfinizi ikiye katlamak için ise snack bar ve havuz bardan yararlanabilirsiniz. Oldukça konforlu bir otel olan Nevada Hotel aynı zamanda misafirlerinin dolu dolu bir tatil yapması içinde fırsatlar sunuyor. 

Fethiye tatiliniz için Nevada Hotel’i tercih ederseniz oteldeki çeşitli masaj hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Tatile gelmişken biraz da macera arayan kişilerdenseniz, ATV safari, ata binme ve dalış gibi otelin sağladığı çeşitli etkinliklerden de yararlanabilirsiniz. Plajlarda vakit geçirdiğiniz ve yeni şeyler deneyimlerken dinlendiğiniz bir tatil hayal ediyorsanız Nevada Hotel’i konaklama için tercih edebilirsiniz. 

11 – Kilim Apart Hotel

Fethiye’nin en sevilen plajlarına sadece yürüme mesafesinde bulunan Kilim Apart Hotel, tatil için hem dinlenmek hem de eğlenmek istiyorsanız kesinlikle incelemeniz gereken bir otel.  

Standart ve apart daire olmak üzere ikiye ayrılan odalardan size en çok uyan odayı seçebilirsiniz. Standart odada 1-3 kişi arasında misafir kalabiliyor iken apart odalarda 4 kişi rahatlıkla konaklayabiliyor. Bütün odalarda klima, TV ve Wİ-Fİ bulunuyor.

Kilim Apart Hotel’de kalırken, çeşitli kahvaltı lezzetleirnden oluşan açık büfe kahvaltı hizmeti alabilirsiniz. Günün diğer öğünlerini de otelde yemek isterseniz Avrupa ve Türk Mutfağı’ndan oluşan alakart menülü restaurantları deneyebilirsiniz. Hatta otelin havuzun serinlerken havuz bardan aldığın içecekler ile serinleyebilirsiniz. 

Kilim Apart Hotel’de sadece büyükler değil çocuklarda oldukça eğlenebiliyor. Eğer tatile küçük çocuğunuz ile çıkmayı planlıyorsanız Kilim Apart Hotel size uyan otel seçenekleri arasında yer alabilir.  Büyükler ise tatilde ATV safari ve teke turu gibi farklı etkinliklerden yararlanabiliyor. Fethiye’ye tatile gitmeyi ve doyasıta eğlenmeyi planlıyorsanız Kilim Apart Hotel tam sizlik olabilir.

Önceki İçerikKaş’ın En İyi Butik Otelleri 
Sonraki İçerikİstanbul’a Yakın Bungalov Evler
Dehan Fulya Türeler
İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı mezunu. Yazmayı, araştırmayı ve okumayı çok seviyor. Kariyerine içerik uzmanı olarak devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız