Kaş’ın En İyi Butik Otelleri 

0
77
Kaş’ın En İyi Butik Otelleri 

Kaş, masmavi denizi ve harika manzarası ile yaz aylarının en çok tercih edilen rotalarından biri. Deniz tatili yapmak isteyen kişilerin yanı sıra, tatillerini farklı yerler keşfederek geçirmek isteyen kişiler için de oldukça uygun. Antalya’dan ister otobüs, ister özel araç ister uçakla kolayca ulaşabileceğiniz Kaş’ın tadını çıkarmak için en önemli unsurlardan bir tanesi ise tabi ki konaklanacak otel. Kaş’ta bulunan pek çok butik otel ziyaretçilere kapılarını açıyor. 

Butik oteller, samimi ortamları ve pek çok kişiye hitap edecek hizmetleri her geçen gün daha çok kişi tarafından tercih ediliyor. Özellikle deniz kenarına yakın oteller olmaları ve güzel manzaraları ile öne çıkıyorlar.  

obilet.com’dan Kaş’ta istediğiniz butik oteli inceleyebilir ve rahatlıkla otel rezervasyonu yapabilirsiniz. 

1 – Su Butik Otel

Farklı oda seçenekleri ile Kaş’ın en güzel butik otellerinden olan Su Butik Otel, ziyaretçilerine en güzel deneyimi sunmayı amaçlıyor. Doğa ile içe içe olabileceğiniz bu butik otelde deniz manzarası ile uyanmak ve ufak bir yürüyüşle kolayca denize varmak mümkün. Akdeniz’in tertemiz sularının tadını çıkarırken aynı zamanda modern döşenmiş otelinizde keyifle dinlenebilirsiniz. Su Butik Otel’de kahvaltı hizmeti alabilirsiniz. Diğer yemek hizmetlerine ise otelin lobisinden ya da odaya servis hizmetini kullanarak yaralanabilirsiniz. 

Odaya yemek hizmetinin yanı sıra her odada, televizyon, klima, makyaj sehpası, Wi-fi, oturma grubu, ısıtma sistemi, dolap ve emanet kasası bulunuyor. Her odada bulunan özel banyolarında saç kurutma makinesi, havlu ve ücretsiz banyo malzemeleri bulunuyor. 

Pek çok turistik alana yakın olan Su Butik Otel, Kaş ve çevresindeki alanları rahatlıkla gezme olanağı da sağlıyor. 

2 – Rhapsody Boutique Hotel Kaş

Kaş’ın şehir merkezine oldukça yakın konumlanan Rhapsody Boutıque Hotel Kaş hem merkeze yakın olmak hem de denizin keyfini çıkarmak isteyen kişilerin tercih edebilecekleri bir otel. Deniz keyfinin yanı sıra sualtı sporları ve adrenalin içeren sporları denemek isteyen kişiler için Rhapsody Boutique Hotel’de pek çok seçenek bulunuyor. Sualtı dünyasını yakından görmek isteyen ziyertçiler sualtını keşfederken, rafting yapmak isteyen ziyaretçiler adrenalin dolu bir etkinlik yapabilirler. Rafting ve sualtı etkinliklerinin yanı sıra Rhapsody Boutique Hotel ziyaretçilerine farklı eğlenceli etkinlikleri deneyimlerini sağlıyor. Tatilini değişik etkinlikler deneyimleyerek yapmak isteyen kişiler, ATV safari, yamaç paraşütü ve tekne turu gibi etkinliklerini deneyimleyebilirler.

Rhapsody Boutique Hotel’in 3 farklı büyüklükte, farklı ölçülere sahip odalara sahip. Bu odalar 2 ve 3 kişinin konaklayabileceği şekilde ayarlanabilir. Odalarda klima, Wi-fi ve televizyon hizmetleri bulunuyor. Aynı zamanda bütün odalarda balkon bulunuyor. Böylece otelin ziyaretçileri manzaranın tadını çıkarırken aynı zamanda ev konforunu da yaşayabiliyor. Butik otelin restoranında Akdeniz ve Türk mutfağından pek çok farklı yemek seçeneği bulmak mümkün. Geniş menüye sahip otel, ziyaretçilerin yemekten sonra sakince dinlenerek içeceklerini içebilecekleri bir bar da bulunuyor. 

3 – Carruba Boutique Hotel

Tatilini doğa ile baş başa yapmak isteyen kişilerin rahatlıkla tercih edebilecekleri bir otel olan Carruba Boutique Hotel, tasarımını da doğadan aldığı ilham ile yapmış. Huzurlu ve sakin bir tatil için Kaş’ı tercih eden ziyertçiler otelin şık tasarımı ile hem samimi hem de modern bir otelde konaklamanın keyfini çıkarabilir. Carruba Hotel ziyaretçilerine her sabah açık büfe kahvaltı hizmeti verirken aynı zamanda meyve servisi sunuyor. Çocuklu aileler için ise çocuklara özel menüler de otel tarafından sağlanıyor. Öğünlerde ücret ödeyerek şarap veya şampanya alabilirsiniz.

Carruba Boutique Hotel, bünyesinde 13 farklı otel odası bulunduruyor. 13 farklı otel odası ile pek çok farklı ziyaretçiye hitap ediyor. Bazı odalarda deniz manzarası varken bazı odalarda SPA küvet bulunuyor. Ziyaretçiler istedikleri odayı seçerek kendilerine özel otel deneyimini yaşayabilirler. Farklı tercihlere uygun odalar 2,3 veya 4 kişiye uygun olarak düzenlenebilir. Odaların bazılarında deniz manzarası ve küvetin yanı sıra teras da bulunuyor. Manzara ve ek oda özelliklerinin yanı sıra bazı odalarda acil durum kablosu ve tutma raylı tuvalet de bulunuyor. Böylece odalar, otelde konaklayacak herkesin ihtiyacına karşılık verebiliyor. 

Otel Kaş’ın en popüler plajlarından olan Küçük Çakıl ve Büyük Çakıl plajına yakınlığından dolayı da sıkça tercih ediliyor. Deniz yerine havuz tercih eden kişiler ise hotelin sezonluk  açılan havuzundan faydalanabilir. Havuz saat sabah 9’dan akşam saat 9’a kadar açık olan havuza hem çocuklar için hem de yetişkinler için uygun. Pek çok turistik gezi alanına yakın olan otelden ziyaretçiler istedikleri yerlere kolayca ulaşabilirler. 

4 – Luff Boutique Hotel 

Luff boutique Hotel, Kaş’ta gidilebilecek en merkezi oteller arasında yer alıyor. Etrafta gezilecek yerlere ulaşım araba olmaksızın oldukça kolay olduğu için ziyertçiler sıklıkla Luff hoteli tercih ediyor. Şık tasarımı ile ziyaretçilerin aynı zamanda zevkine de hitap eden hotelde herkese hitap edebilecek tarza oda bulmak mümkün. Odalarında Wi-fi, klima ve televizyon bulunan otelde odalar 2 kişilik olarak düzenlenebilir.   

Ziyaretçiler için özenli bir şekilde hazırlanan kahvaltı hem göze hem de damağa hitap ediyor. Harika bir kahvaltının yanı sıra diğer öğünler için de oldukça güzel seçenekler bulunuyor.Otelin diğer bir artısı ise pek çok turistik merkeze yürüme mesafesinde olmasıdır. Kaş merkez ve Kral Mezarı’na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olan hotel denize yakın konumu ile de tercih nedeni olabilir. 

5 – UpperHouse Boutique Hotel 

Sakin bir tatil için en çok tercih edilen konumlardan biri olan Kaş’da huzurlu bir tatil yapmak için güzel bir hotel arıyorsanız bunlardan biri kesinlikle UpperHouse Hotel olabilir. Güler yüzlü personelleri ve modern iç tasarımı ile dikkat çekiyor. Ziyertçiler beş farklı oda tercihi yapabilirler. Odalarda en az 1 en fazla 4 kişi konaklanabilir. UpperHouse Hotel’in bütün odalarında Wi-fi, Fransız Balkon, LCD TV ve klima bulunmaktadır. Ek olarak ziyaretçiler ütü, saç kurutma makinesi ve havlu seti gibi ürünlerden de yararlanabiliyorlar. Talep eden ziyaretçiler için hotel, uyandırma servisi de veriyor. 

Otelde her sabah ziyaretçiler için 8.30-10.30 arası yöresel lezzetlerden oluşan kahvaltı servisi oluyor. Kahvaltının yanı sıra tesisin içinde bulunan restoranlardan ya da lokal restoranlardan hizmet alabilirler. Kaş’ın masmavi denizlerine otelin shuffle ile kolayca ulaşılabilen ziyaretçiler, yine halk plajında otele ayrılan bölümünde keyifli bir şekilde denize girebilirler. 

UpperHouse Boutique Hotel merkezi konumu ile Kaş’a gelen ziyaretçilerin konum ile ilgili sorun yaşamadan tatil yapmalarını sağlıyor. Kaş otogarına, Patara plajına ve Kaputaş Plajına  olan yakınlığı bölgeye tatil yapmaya gelen kişilerin etrafı kolayca keşfedebilmelerini sağlıyor. Ayrıca isteyen ziyaretçiler otelde ücretli olarak gerçekleştirilen at binme, dalış, motorlu su sporları, tekne turu, dalış ve yat turu gibi çeşitli etkinliklerden de yararlanabilirler.  

6 – Kaş Sun Glare Otel

Kaş Sun Glare Otel, Kaş’ta denize yakın konumlanmış modern ve lüks bir otelde kalmak isteyen ziyaretçiler için oldukça uygun bir seçenek. Yeşillikler içinde kurulmuş olan otel de standart ve aile odası olmak üzere iki çeşit oda bulunuyor. Bu odalarda maksimum dört kişi konaklayabiliyor. Özel banyosu olan her odada TV, bebek sandalyesi, klima ve Wi-Fi bulunuyor. Sun Glare Otel, içinde konaklayan ziyaretçilerin Kaş’ın en keyfini daha iyi çıkarabilmeleri için balkonlu odaları bulunuyor. Böylece ziyaretçiler denizi ve güzel manzarayı odalarında da rahatlıkla görebilirler. 

Kaş Sun Glare Otel misafirleri için hem yerli hem de yabancı tatlardan oluşan alakart restoranda çeşitli kahvaltı seçenekleri ücretsiz sunuyor. İsteyen ziyaretçiler oda servisi ile kahvaltılarını odalarında güzel manzara eşliğinde yapabiliyor. Ayrıca deniz yürüme mesafesinde olan otelde sezonluk açılan bir havuz da bulunuyor. Denizi direkt gören havuza ek olarak ücretsiz şezlong ve şemsiyeler de ziyaretçilerin kullanımına açık. Otelin misafirleri için sunduğu diğer bir ayrıcalık ise halka açık otopark alanının günün her saati ücretsiz bir şekilde ziyaretçilerin kullanabiliyor olması. 

Kaş merkeze 4 km uzaklıkta konumlanan otel, merkeze gitmek isteyen misafirlerine kolaylık sağlıyor. Kaş Sun Glare Otel aynı zamanda Kaputaş Plajı, Patara Plajı’na oldukça yakın olduğu için Kaş’a tatile gelmiş ziyaretçilerin rahatlıkla bölgeyi keşfetmelerine olanak sağlıyor. 

7 – Luvi Kaş Otel

Luvi Otel, denize oldukça yakın konumda bulunuyor. Misafirlerine 4 farklı oda seçeneği sunan otelin bütün odalarında, ücretsiz duş malzemeleri, klima, LCD TV, Wİ-Fİ, saç kurutma makinesi ve emanet kasası bulunuyor. Luvi Otel odalarının hepsinde ses yalıtımı bulunuyor. Ek olarak temizliğe oldukça önem veren otel, günlük kat temizliği servisini ücretsiz olarak sağlıyor. Luvi Otel misafirleri, otelin kahvaltı salonunda 08.00-11.00 saatlerı arasında köy ürünlerinden oluşan serpme kahvaltı da ücretsiz olarak faydalanabilirler. Ek olarak isteyen kişilere ücretli olarak odaya şarap, şampanya ve meyve servisi isteyebilirler. Ziyaretçiler, diğer öğünler için otelin çevresinde bulunan hem yerel hem de dünya mutfağından lezzet seçenekleri sunan restaurantları keşfedebilirler. 

Luvi Kaş Otel’de resepsiyon hizmetlerine belirli saatlerde ulaşılabiliyor. Otele,iş seyahati amacıyla otele gelenler için faks, fotokopi ve yazıcı makinesi bulunuyor. Luvi Otel, 16 yaşın altındaki çocukların otelde konaklamasına müsaade etmiyor. Araba ile gelen misafirler için halka açık otopark hizmetinden de yararlanabiliyorlar. Otelde bulunan ortak alanlarda kesintisiz Wi-Fi kullanabilirler. Böylece ortak alanlarda misafirler rahatlıkla dinlenebilir ve keyif yapabilirler. 

Luvi Kaş Otel, Kaş’ta bulunan pek çok ören yerine yakın konumda bulunuyor.  Atatürk Heykeline 100 metre, Kaş Likya Mezarlarına 250 metre, Likya Kaya mezarlarına ise 300 metre uzaklıkta bulunuyor.  Aynı zamanda Kaş Helenistik Tiyatroya, Megisti Arkeoloji Müzesine  ve Kekova Batık Şehrine de oldukça yakın konumda bulunuyor.

*obilet yazarları, en iyi otelleri arayan okuyuculara bazı seçenekler sunarak çözüm sağlamaya çalışmaktadır. Listede yer alan oteller, obilet yazarlarının okuyucular için derlediği bazı seçeneklerden oluşmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız