Evden Çalışanların İstanbul’da Gidebileceği En Keyifli Mekanlar

0
1646
İstanbul'da Çalışılacak Kafeler
Evden Çalışanların İstanbul’da Gidebileceği En Keyifli Mekanlar

Evden çalışmanın rahatlığı bir başka olsa da insan arada giyinip dışarı çıkmak, farklı bir ortamda çalışmak istiyor. Siz de hızlı ve kaliteli bir internet bağlantısı olan, mutfağından lezzetli atıştırmalıkların ve yemeklerin çıktığı, taze çekilmiş kahve kokusunun etrafı sardığı ve son olarak da çok fazla gürültüsü olmayan bir çalışma mekânı arıyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

İstanbul’da laptopunuzu alıp gidebileceğiniz en keyifli çalışma mekanlarından birkaçını sizin için yazdık.

İstanbul’un en keyifli çalıma mekanları:

1) Parodia Coffee House & Bistro, Beşiktaş

Parodia Coffee House & Bistro, Beşiktaş
Parodia Coffee House & Bistro, Beşiktaş

Genellikle dolu olmasına rağmen sessiz ve sakin bir ortam bulabileceğiniz Parodia Coffee House & Bistro açıldığı günden beri home office çalışanların Avrupa Yakası’ndaki favori mekanlarından biri. Her daim taze çekilmiş mis gibi kahvelerin ve lezzetli atıştırmalıkların da Parodia Coffee House & Bistro’da sizi beklediğini söylemeden geçmek olmaz.

Adres: Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, No: 106/A, Beşiktaş

Telefon: 0542 242 62 88

2) Minoa, Pera

Minoa, Pera
Minoa, Pera

Birkaç farklı şubesi bulunan Minoa’nın en yeni şubesi Pera’ya açıldı. Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak, ardında da bilgisayarınızı açıp kitaplarla dolu bir mekânda keyifle çalışmak isterseniz, istikametiniz Minoa’nın Pera şubesi olsun. Çalışamanız bittikten sonra da Pera’nın Avrupai sokaklarında dolaşmak oldukça keyifli oluyor. Bizden söylemesi.

Adres: Evliya Çelebi Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi, No: 99, Beyoğlu

Telefon: 0212 236 63 93

3) Petra Roasting Co., Gayrettepe

 Petra Roasting Co., Gayrettepe
Petra Roasting Co., Gayrettepe

İyi kahve denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Petra’nın Gayrettepe’deki şubesi evden çalışanlara çok keyifli bir ortam sunuyor. Petra Roasting’in menüsü de oldukça lezzetli. Bir şeyler atıştırmadan çalışamayanlara duyurulur!

Adres: Gayrettepe Mahallesi, Hoşsohbet Sokağı, Selenium Residence, Mağaza 1

Telefon: 0212 356 10 57

4) Salt, Galata

Salt, Galata
Salt, Galata

Kütüphanesi ile araştırma yapmayı sevenlerin gözdesi, sergi alanı ile sanatseverlerin uğramadan geçmediği mekanlardan biri olan Salt Galata’nın aynı zamanda keyifli bir ortak çalışma alanı var. Siz de eskiden bir banka olan hem tarihi hem de keyifli bir ortamda çalışmak isterseniz Salt Galata’dan en iyi alternatiflerden biri.

Adres: Azapkapı Mahallesi, Bankalar Caddesi, No: 11, Beyoğlu

Telefon: 0212 334 22 00

5) Mikel Coffee, Akaretler

İş yerlerinin çokça olduğu bir muhitte bilgisayarınızı alıp bir kafede çalışmak isterseniz Mikel Coffee’ye bir uğrayın deriz. Herkesin damak zevkine göre soğuk ya da sıcak bir kahve bulabileceği Mikel Coffee’de uzun saatler keyifle çalışabilirsiniz. Aklınızda bulunsun!

Adres: Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, No: 1, Beşiktaş

Telefon: 0212 213 24 24

6) Fern Cafe & Eatery, Feneryolu

Çalıştığınız mekân dekorasyonu ile içinizi açsın, müzikleri ile keyif versin menüsü ile de lezzet fırtınası estirsin derseniz Fern Cafe mükemmel bir alternatif olacaktır. Samimi ortamı ile kendi müdavim kitlesini oluşturan Fern Cafe & Eatery’de her seferinde tanıdık yüzlere denk gelebilirsiniz. Bizden söylemesi.

Adres: Fenerbahçe Mahallesi, Lalezar Sokak, No: 14, Kadıköy

Telefon: 0535 348 68 10

7) Kronotrop, Suadiye

Kronotrop, Suadiye
Kronotrop, Suadiye

Kahveleri ile beğeni toplayan Kronotrop’un birçok şubesi var. Suadiye’deki şubesi ise civarda oturup evden çalışanlar için harika bir alternatif. Önce tazecik demlenmiş bir fincan kahve içip ayıldıktan sonra çalışmaya başlamak isterseniz Kronotrop güzel bir alternatif olacaktır.

Adres: Suadiye Mahallesi, Ayşeçavuş Caddesi, No: 40-42 / A, Kadıköy

Telefon: 0216 970 41 21

8) Nevmekan Selimiye

III. Selim Dönemi’nde Selimiye Kışlası ile aynı anda yaptırılan Nevmekan’ın iç kısmı tarihi bir hamamdan dönüştürülerek tasarlanmış. İçinde binlerce kitap olan Nevmekan Selimiye, online çalışmaya müsait bir mekândan çok daha fazlası. Nevmekan Selimiye’nin bahçesinde açık havanın tadını çıkarabileceğiniz gibi içeride kitaplarla dolu bir ortamda çalışmanın keyfini de sürebilirsiniz.

Adres: Selimiye Mahallesi, Şerif Kuyusu Sokak, No: 57

Telefon: 0216 531 30 00

9) Moda İskele Kütüphanesi, Moda

Moda İskele Kütüphanesi, Moda
Moda İskele Kütüphanesi, Moda

Deniz manzarası eşliğinde çalışmayı sevenlerin Anadolu Yakası’ndaki favori mekanlarından biri de Moda İskelesi. 1917 yılında inşa edilen iskele, Moda’nın en simgesel yapılarından biri. Hatta Atatürk’ün 1930’lu yıllarda burada Modalılarla buluştuğu söyleniyor. Bu tarihi iskelenin üst katında bulunan alan ise hem kütüphane hem de ortak çalışma alanı olarak kullanılıyor. Çalışırken sessizlik arayanlardansanız Moda İskelesi’ne mutlaka bir şans verin derim.

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, No: 175, Kadıköy

10) İşçilik ve Derslik, İ.D.E.A, Moda

Kadıköy Belediyesi tarafından işletilen İ.D.E.A için etkileşime, öğrenmeye ve deneyime odaklanan bir çalışma alanı diyebiliriz. İşçilik ve Derslik olmak üzere iki farklı konseptin yer aldığı İ.D.E.A’da paylaşımlı, erişilebilir ve yarı sessiz olmak üzere üç farklı çalışma alanı var.

Adres: Caferağa Mahallesi, Küçükmoda Burnu Sokak, No: 2, Kadıköy

Telefon: 0216 330 79 73

11) Tasarım Bookshop, Kadıköy

Tasarım Bookshop, Kadıköy
Tasarım Bookshop, Kadıköy

Güzel bir kahvaltı, keyifli bir öğle yemeği ya da sadece kahve ve tatlı ile zaman geçirebileceğiniz Tasarım Bookshop aynı zamanda Kadıköy’ün en sevilen çalışma mekanlarından biri. Tasarım Bookshop’a giderseniz benim önerim önce ekmek üstü lezzetlerinden biriyle kahvaltı keyfi yapıp sonrasında çalışmaya başlamanızdan yana.

Adres: Caferağa Mahallesi, Nevzemin Sokak, No: 6/A, Kadıköy

12) Nail Kitabevi, Kuzguncuk

19. Yüzyıldan kalma binası ile caddeye adımınızı atar atmaz dikkatleri üzerine çeken Nail Kitabevi uzaktan çalışanlar için de bulunmaz bir cennet. Anadolu Yakası’nda oturuyorsanız ve evden çalışıyorsanız güzel kahveleri, sessiz ve keyifli ortamı ile beğeni toplayan Nail Kitabevi’ne bir şans verebilirsiniz.

Adres: Kuzguncuk Mahallesi, İcadiye Caddesi, No: 32, Üsküdar

Telefon: 0216 391 10 70

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız