THY ve AnadoluJet’ten Yeni Bilet Türleri

0
1180

Türk Hava Yolları (THY) ve AnadoluJet, yolcuları için yeni uçuş programını açıkladı.

Sadece iç hat tarifeli seferlerdeki yolcular için geçerli olacak yeni paketlere göre, THY’de yolculara 4, AnadoluJet’te ise 3 farklı seçenekte bilet hizmeti sunulacak.

Yeni uçuş paketleri, yolculara farklı ayrıcalıklar ve hizmetler sunacak.

THY’nin Yeni Ekonomik Bilet Paketleri

Türkiye’de 50 havalimanına uçuÅŸ gerçekleÅŸtiren Türk Hava Yolları, tüm bilet tiplerinde çok takdir edilen ücretsiz ikramlarını ise sunmaya devam edecek.

Yeni avantajlı paketler EcoFly, ExtraFly ve PrimeFly seçeneklerinden oluÅŸuyor. Bu durumda eskiden “ekonomik” sınıf olarak adlandırılan tek tip bilet seçeneÄŸi üçe bölünmüş oluyor.

EcoFly paketinde, 15 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretli bilet değişikliği ve kesintili iade hakkı tanınıyor.

“ExtraFly” seçeneÄŸinde ise, 20 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, 250 ekstra bonus mil, ücretli bilet deÄŸiÅŸikliÄŸi ve kesintili iade hakkı sunuluyor.
Son olarak “PrimeFly”da ise 25 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, 500 ekstra bonus mil, ücretsiz bilet deÄŸiÅŸikliÄŸi ve 12 saate kadar kesintisiz iade hakkı veriliyor.
Tek tipi olan Business seçeneğinde ise, 30 kilogram bagaj, 2 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, özel yemek servisi, business lounge kullanımı, ücretsiz bilet değişikliği ve 12 saate kadar kesintisiz iade hakkı tanınıyor.

AnadoluJet’in Yeni Ekonomik Bilet Paketleri

AnadoluJet de daha önce promosyon ve esnek olmak üzere iki farklı seçenekle sunduğu biletleri, yeni dönemde üç farklı uçuş paketine bölmüş durumda.
AnadoluJet’in uçuÅŸ paketleri, “Standart”, “EkstraJet” ve “KonforJet” seçeneklerinden oluÅŸuyor.

“Standart” seçeneÄŸinde yolcular, 15 kilogram, bagaj, 8 kilogram kabin bagajı ve ücretsiz ikram hakkında sahip iken, “EkstraJet” seçeneÄŸinde yolculara 20 kilogram bagaj, 8 kilogram kabin bagajı, standart koltuk seçimi ve ücretli bilet deÄŸiÅŸikliÄŸi ve ücretsiz ikram hakkı tanınıyor.

“KonforJet” 20 kilogram bagaj, 8 kilogram kabin bagajı, standart koltuk seçimi, ücretsiz bilet deÄŸiÅŸiklik, kesintisiz iade ve ücret ikram hakkı sunuluyor.

Kaynak

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız