Sevgi Dolu Bir Kaçamak: En Romantik Oteller ve Destinasyonlar

0
194
Sevgi Dolu Bir Kaçamak: En Romantik Oteller ve Destinasyonlar
Sevgi Dolu Bir Kaçamak: En Romantik Oteller ve Destinasyonlar

Hangi mevsim olursa olsun küçük kaçamaklar yapmak, yaşadığımız yere yakın ama bizi şehir koşturmacasından uzaklaştıracak yerlere gitmek ve oralarda birkaç gün kalmak her zaman için harika bir seçenek. Bu kaçamaklar özellikle sevdiklerinizle yaptığınız minik tatillere dönüşünce çok daha keyifli oluyor. 

Siz de yakın zamanda bir kaçamak yapmayı ve bunu ufak bir romantik tatile dönüştürmeyi planlıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için romantik destinasyonlarda bulunan keyifli otelleri derledik. 

İster sevgililer gününü isterseniz yıl dönümü gibi özel günlerinizi kutlamak isterseniz de sıradan bir hafta sonunu çok daha keyifli hale getirmek için bu otellerden birini seçebilir ve otellerin bulunduğu bölgelerde hem eğleneceğiniz hem de keyifli vakit geçireceğiniz birkaç günlük bir tatil yapabilirsiniz. İstediğiniz otelde kolay ve güvenli bir şekilde rezervasyon yapmak için ise obilet’i ziyaret edebilirsiniz. 

İşte sevgi dolu bir kaçamak için en romantik otel ve destinasyonlar;

1) Wineport Lodge Ağva – İstanbul 

Wineport Lodge Ağva
Wineport Lodge Ağva

İstanbul’da bulunan Ağva, ziyaretçilerine şehirden uzak ve sakin bir ortam sunuyor. Doğanın içinde ve kalabalıktan sıyrıldığınız bir tatil hayal ediyorsanız, Ağva hayalinizdeKİ destinasyon olabilir. Özellikle İstanbul’da yaşıyorsanız ister kendi arabanızla ister araç kiralayarak Ağva’ya kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Ağva’da kalmak için tercih edebileceğiniz en güzel otellerden biri ise Wineport Lodge Ağva. Körfeze oldukça yakın bir konumda olduğu için sıklıkla tercih edilen Wineport Lodge Ağva, sizlere ayrıcalıklı bir otel deneyimi de vadediyor. Otelde seçebileceğiniz pek çok farklı türde oda, her sabah kahvaltı ve çeşitli etkinlikler gibi oldukça güzel artılar da var. 

Romantik tatillere de oldukça uygun bir atmosferi olan bu oteli sevgililer günü, yıl dönümü, hatta balayı için bile tercih edebilirsiniz. Wineport Lodge Ağva’da kalırken Ağva’nın her mevsim güzel olan doğasının keyfini çıkarAbilir, plajda romantik yürüyüşlere çıkabilir ve Ağva’nın gizli güzelliklerini keşfedebilirsiniz. 

2) Abant Villa Otel – Bolu

Abant Villa Otel
Abant Villa Otel

Hem Ankara’ya hem de İstanbul’a yakın olan konumu ile dikkat çeken Bolu, romantik tatil için tercih edebileceğiniz en güzel lokasyonlardan biri. Kışın ayrı yazın ayrı bir güzelliği olan Bolu, sizlere doğada dolu dolu vakit geçirme, yeni yerler keşfetme ve dinlenme imkanı sunuyor. Her iki şehre de birkaç saatlik sürüş uzaklığında olan bu güzel bölgeye kendi aracınızla ya da kiralık araç ile gidebilirsiniz. Özel aracın yanı sıra isterseniz Bolu’ya otobüs ile de ulaşım sağlayabiliyorsunuz. 

Bolu, aynı zamanda sizlere harika konaklama seçenekleri de sunuyor. Bu seçenekler arasında bulunan otellerden biri ise Abant Villa Otel. Otelde seçebileceğiniz farklı özelliklerde oda seçenekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra  Abant Villa Otel, doğal ve sıcak görünümü ile sizlere harika bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Kahvaltı dahil bir otel olan Abant Villa Otel, sizlere öğle ve akşam yemeğini de otel bünyesinde yiyebilme fırsatı sunuyor.

Otelde konaklarken Abant’ta bulunan Abant Gölü’ne gidebilir ve buranın etkileyici doğasını keşfedebilirsiniz. Bölgede bulunan çeşitli restoranlardan birinde romantik bir akşam yemeği yedikten sonra doğanın sizlere eşlik ettiği keyifli bir yürüyüşe çıkarak tamamen dinlendiğinizi hissedebilir ve çok keyifli bir tatil yapabilirsiniz. 

3) Kartepe Köşkü – Kocaeli

Kartepe Köşkü
Kartepe Köşkü

İstanbul, Sakarya ve Yalova gibi şehirlere oldukça yakın bir konumda bulunan ve özel araç ya da otobüs ile kolay bir şekilde varılabilen Kartepe, özellikle kış aylarının en popüler bölgeleri arasında yer alıyor. Romantik ve karla kaplı bir tatil hayal ediyorsanız Kocaeli’nde bulunan bu harika yer aradığınız lokasyon olabilir. 

Güzel bir lokasyonun yanı sıra, güzel bir otel bulmak da oldukça önemli. Kartepe’de tercih edebileceğiniz en güzel otellerden bir tanesi ise Kartepe Köşkü. Kartepe Köşkü’nde 5 tip konaklama birimi bulunuyor. Otelde müsaitliği olan odalardan istediğinizi seçerek keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Otelin özenle hazırlanan konaklama birimlerinde ihtiyaç duyabileceğiniz her eşyanın bulunmasına özen gösterilmiş. Böylece otelde geçirdiğiniz vakit boyunca kendinizi evinizde gibi rahat hissedebilirsiniz. Bunun yanında otel kahvaltı dahil konsepti ile güne otelde ve keyifli bir şekilde başlamanıza da yardımcı oluyor. 

Kartepe Köşkü’nde konaklarken hem Kartepe’nin hem de Sapanca’nın pek çok yerini gezebilirsiniz. İsterseniz keyifli yürüyüşlere çıkabilir isterseniz de Kartepe Kayak Merkezi’nde macera ve eğlence dolu saatler geçirebilirsiniz. 

4) Adesa Bungalow Hotel – Sakarya

Adesa Bungalow Hotel
Adesa Bungalow Hotel

Sapanca, sakinliği ve doğa ile iç içe bir bölge oluşuyla tam bir dinlenme lokasyonu. Siz de sevgiliniz ya da eşiniz ile sakin bir rotaya doğru yola çıkmak hem dinlenmek hem de romantik bir tatil yapmak istiyorsanız Sakarya’da bulunan Sapanca tam sizlik bir yer olabilir. İstanbul ve Kocaeli gibi lokasyonlardan kolay bir şekilde varabileceğiniz bu keyifli rota, her mevsim oldukça etkileyici.

Sapanca’da kalabileceğiniz romantik ve konforlu otellerden biri ise Adesa Bungalow Hotel. Özellikle bungalov otelde kalmayı seviyorsanız oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bu harika otel, farklı bungalov seçenekleri sunarak tam hayalinizdeki gibi bir tatil yaşayabilmenizi sağlıyor. Bu birimlerin bazılarında jakuzi de bulunuyor. Ormanın içerisinde bulunan bu bungalov otel lüks odaları ve sakin lokasyonu ile unutulmaz bir tatilin kapılarını sizler için aralıyor.   

Adesa Bungalow Hotel’de konaklarken gezebileceğiniz çok güzel yerler bulunuyor. Maşukiye ve Sapanca Gölü’ne oldukça yakın bir konumda bulunan otel aynı zamanda kayak pistine de sadece 19 km’lik bir uzaklıkta bulunuyor. Sapanca’da Adesa Bungalow Hotel’de konaklarken hem iyi bir konaklama deneyimini hem de romantik bir tatil deneyimini bir arada yaşayabilirsiniz. 

5) Karinna Orman Köşkleri – Bursa

Karinna Orman Köşkleri
Karinna Orman Köşkleri

Bursa, özellikle de Uludağ kışın hem kayak tatili hem de romantik bir tatil yapmak isteyenler tarafından seçilen en popüler rotalar arasında. Siz de her yerin bembeyaz olduğu keyifli ve romantik bir kar tatili yaptığınızı hayal ediyorsanız Uludağ’a gidebilir ve dolu dolu birkaç gün geçirebilirsiniz. 

Uludağ’da kalabileceğiniz en güzel tesislerden biri ise Karinna Orman Köşkleri. Sunduğu çeşitli orman evlerinden birini tercih ederek rahat ve tamamen kendinize ait bir orman evinde konaklamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Osmangazi bölgesinde bulunan otel sizlere, doğanın içerisinde sakin ve içinizi ısıtacak bir konaklama deneyimi fırsatı sunuyor. Evlerin içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü eşya bulunuyor. Buna ek olarak evlerin barbekü ve bahçe alanları da kullanımınıza açık. Bahçede keyifli vakit geçirebilir ve barbeküyü kullanabilirsiniz. Evlerin içerisinde bulunan mutfaklarda yemek yapmak ve de yemek için her türlü araç-gereç bulunuyor. 

Karinna Orman Köşkleri sizlere doğanın içinde dinlenme fırsatı sunarken aynı zamanda Uludağ’da kayak yapma ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunuyor. Karinna Orman Köşkleri ile Uludağ arasında sadece 9 km’lik bir yol olduğu için Uludağ’da kayak yapabilir ya da diğer aktivitelere katılarak hem romantik hem de eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz. 

6) Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa – Balıkesir

Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa
Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa

Ufak kaçamaklar için tercih edebileceğiniz romantik rotalardan bir tanesi ise Kazdağları. Balıkesir’de bulunan Kazdağları, yazın pek çok kişinin en sevdiği rotalardan biri. Her ne kadar Kazdağları, en az yaz mevsiminde olduğu kadar kış mevsiminde de güzel. Fakat yaza kıyasla daha sakin bir rota olduğu için sakin bir tatil yapma isteğiniz varsa ve İzmir ya da Balıkesir gibi şehirlerde yaşıyorsanız burası sizin için biçilmiş kaftan olabilir. 

Burada kalabileceğiniz oteller arasında ise Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa bulunuyor. Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa, Çanakkale-İzmir anayolunun oldukça yakınında bulunduğu için ulaşımı kolay olan otellerden biri. Özellikle termal bir otelde tatil yapma hayaliniz varsa tercih edebileceğiniz bu otel sizlere pek çok ayrıcalık sunarak keyifli ve lüks bir konaklama deneyimi yaşayabilmenizi sağlıyor. Otelde kahvaltı ve akşam yemeğinin yanı sıra ücretsiz 5 çayı ikramları da veriliyor. Otelin bünyesinde bulunan her bir oda özenle hazırlandığı için odanızda rahat ve keyifli vakit geçirmeniz de mümkün. Prestijli Spa Ödüllerinin sahibi olan otelin bünyesinde bulunan spa ve kaplıcalardan da yararlanabilirsiniz. 

Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa size keyifli ve dolu dolu bir otel deneyimi sunmasının yanı sıra Çanakkale ve İzmir gibi şehirlere de oldukça yakın bir konumda bulunduğu için çevreyi gezebilme imkanı da sunuyor. İsterseniz özel arabanız ile ya da araç kiralayarak yakında bulunan bu şehirleri de gezebilirsiniz.

7) Rox Cappadocia – Kapadokya

Rox Cappadocia
Rox Cappadocia

Her mevsim bambaşka bir etkileyiciliği olsa da Kapadokya, özellikle kışın sıklıkla tercih edilen bir lokasyon. Tarihi yapısı ve harika mimarisi ile sizi romantik bir masalın ana karakteri gibi hissettirmeye oldukça müsait bu topraklar keyifli ve romantik bir tatil için harika bir seçenek. 

Rox Cappadocia ise Göreme ve Güvercinlik Vadisi manzaraları ile Kapadokya’da kalabileceğiniz en etkileyici otellerden biri. Kapadokya’nın geleneksel yapısına oldukça uygun bir mimarisi olan otel, kendinizi tarihinde içinde yolculuk yapıyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. Bunun yanı sıra Rox Cappadocia geleneksel ürünlerin bulunduğu kahvaltı dahil bir hizmet veriyor. Otelde geleneksel Kapadokya ürünlerinden oluşan kahvaltınız ile güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Rox Cappadocia’da konaklarken Göreme Açık Hava Müzesi’ni ya da yerel mağazaları keyifli bir şekilde gezebilirsiniz. Kapadokya’yı keşfetmek ve romantik bir tatil yapmak için Kapadokya’ya gelebilir ve Rox Cappadocia’da konaklamayı tercih edebilirsiniz. 

8) Utopia Cave Cappadocia – Kapadokya

Utopia Cave Cappadocia
Utopia Cave Cappadocia

Nevşehir’in ne kadar büyülü bir yer olduğu ortada. Gezilecek ise pek çok yeri var. Bu güzel şehrin hangi konumda kalmak istediğiniz ise tamamen size bağlı. Bu etkileyici şehri gezdikten sonra Ürgüp’te kalmak, hatta Ürgüp’ün ara sokaklarını keşfe çıkmak istiyorum derseniz kalabileceğiniz çok güzel ve romantik bir otel önerimiz var. 

Utopia Cave Cappadocia, harika ve göz alıcı mimarisi ile sizi ilk görüşte mutlu edebilir. Romantik bir tatil için harika bir otel seçeneği olan Utopia Cave Cappadocia, size konaklama sırasında pek çok şey vadediyor. Konforlu yataklar ile rahat bir uyku çekebilmeniz sağlanıyor. Bunun yanı sıra otelin genelinde Kapadokya’nın rüstik havasına uyum sağlayan bir dekorasyon hakim. Hem romantik hem de macera dolu bir tatile çıkmak isteyen çiftlere oldukça hitap eden Utopia Cave Cappadocia, kahvaltı dahil hizmeti ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor. 

Utopia Cave Cappadocia’da konaklarken Ürgüp Nikola Manastırı gibi pek çok turistik gezi alanına kolayca gidebilir ve gezebilirsiniz. Ek olarak Ürgüp’ün romantik restoranlarında yemek yiyebilir ve bölgede keyifli yürüyüşlere çıkarak etrafı daha yakından tanıma şansı elde edebilirsiniz. 

9) Doors Urla Hotel – İzmir

Doors Urla Hotel
Doors Urla Hotel

Ege’nin en güzel yerlerinden biri olan Urla, özellikle yaz aylarında pek çok kişinin favori destinasyonu. Ama aynı zamanda Ege bölgesinde kışın da gidilebilecek romantik bir destinasyon arıyorsanız Urla’yı tercih edebilirsiniz. Güzel doğası ve Ege yemekleri ile sizi oldukça mutlu edecek bu rota, kışın çok soğuk yerlere seyahat etmeyi sevmeyenler için oldukça uygun. 

Bu harika destinasyonda ise kalabileceğiniz en güzel otellerden bir tanesi Doors Urla Hotel. Doors Urla Hotel, harika bir şekilde dizayn edilmiş bir bungalov oteli. O kadar özenle hazırlanmış bir otel ki burada çektiğiniz her fotoğraf kusursuz çıkabilir. Ayrıca doğanın içinde olmayı ve sakinliği sevenler için de harika bir seçenek. Farklı oda seçenekleri bulunan otelde restoran da bulunduğu için burada konaklamanın yanı sıra yemek de yiyebilecekseniz.

Doors Urla Hotel’in konumu ise Urla’yı keşfetmeye çok müsait. Sanatçılar Çarşısı’na sadece 1.5 km uzaklıkta bulunan otel, sahile de sadece 7 km uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca araç ile Alaçatı ve Çeşme gibi diğer popüler Ege destinasyonlarını da ziyaret edebilirsiniz. Romantik bir Ege kaçamağı için güzel otel seçeneği olan Doors Urla Hotel, sizlere unutulmaz bir tatilin kapılarını açıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız