Dünyadaki En İlginç 6 Balon Otel (Bubble Hotel)

0
1144

Son yılların seyahat trendlerinden biri olan ‘Bubble Hotel’ yani balon otel konsepti sosyal izolasyonun bir hayli önemli olduğu şu günlerde popülerliğini daha da arttıracak gibi duruyor.

Balon şeklindeki şeffaf odaları ile beğeni toplayan bu konseptin bence en güzel yanı her moda ve her zevke göre şekillenebiliyor olması.

İster doğayla baş başa kalabileceğiniz huzurla dolu bir balon otel seçin isterseniz de gastronomik açıdan zengin bir bölgeyi seçerek her gün farklı bir yemek tadın.

Yıldızların aydınlattığı bir balonda hayal kurarak uykuya dalabileceğiniz, güneşin ilk ışıkları ve kuş cıvıltıları ile uyanabileceğiniz rüya gibi bir tatil yapmaya ne dersiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyim. O yüzden rüya gibi birkaç gün geçirebileceğiniz dünyanın sayılı bubble otellerinden bazılarını sizin için seçtim.

obilet.com’da otel rezervasyonu da yapabileceğinizi biliyor muydunuz? En iyi balon otelleri obilet.com’da bulabilir, hızlıca seyahat planınıza uygun otelde oda ayırtabilirsiniz.

İşte dünyanın en sevilen bubble otellerinden birkaçı:

Dünyadaki En İlginç Balon Oteller

Finn Lough’s Bubble Domes, Kuzey İrlanda

İrlanda’nın büyüleyici güzellikteki doğasında kendinizle ya da arkadaşınızla baş başa kalacağınız bir balon otel arıyorsanız Finn Lough’s Bubble Domes’a bir şans verebilirsiniz.

Yıldızlara bakarak uyuyabileceğiniz, göl kenarında keyifli yürüyüşler yapabileceğiniz, balık tutup, su sporları deneyimi yaşayabileceğiniz Finn Lough’s Bubble Domes sizi huzurun kalbine yolculuk yapmaya davet ediyor.

Web sitesi: www.finnlough.com

Campera Hotel Burbuja, Meksika

Etrafı üzüm bağlarıyla çevrili Campera Hotel özellikle gastronomi tutkunlarının favori destinasyonlarından biri.

Campera Hotel Burbuja’ya giderseniz hem bölgede üretilen şarapları tadabilir hem de çevredeki çok özel restoranlarda damak tadınıza pek çok yenilik katacak farklı lezzetler deneyebilirsiniz.

Web sitesi: www.camperahotel.com

The Million Star Hotel, İzlanda

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tag someone you would like to quarantine with here? Thanks once again @anthonykdo for great image

The 5 Million Star Hotel (@bubbleiceland)’in paylaştığı bir gönderi ()

The Million Star Hotel, özellikle kış aylarında konuklarına en unutulmaz tatillerinden birini yaşamayı vadediyor.

Malum, İzlanda gökyüzündeki renk cümbüşü diyebileceğim kuzey ışıklarını en iyi görebileceğiniz ülkelerden biri.

Eğer şanslıysanız The Millon Star Hotel’e gittiğinizde sıcacık yatağınızda yatarken gökyüzünü yeşile boyayan kuzey ışıklarını izleyebilirsiniz.

Kuzey ışıklarını yakalayamazsanız da üzülmeyin. Bakarsınız her daim karlı olan İzlanda size bir sürpriz yapar ve sabah uyandığınızda etraf bembeyaz olur, kim bilir…

Web sitesi: www.buubble.com

Hotel Aire de Bardenas, İspanya

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hotel Aire de Bardenas (@airedebardenas)’in paylaştığı bir gönderi ()

İnsana sonsuzluğun ortasında kalmış hissi veren Hotel Aire de Bardenas’ta kalırken kendinizi bir masalın içinde gibi hissedebilirsiniz.

Ay ışığında uykuya dalmak, güneşin yel değirmenlerinin ardından doğuşunu izleyerek uyanmak kısaca bambaşka bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Barcelona ve Madrid arasında bir noktada yer alan Hotel Aire de Bardenas’a bir şans verin derim.

Hatta seyahatinize Madrid’den başlayıp Barcelona’da sonlandırabilirsiniz bile. Böylelikle hem İspanya’yı biraz daha detaylı tanımış, hem de bolca yemekli çokça keyifli unutulmaz bir tatil yapmış olusunuz.

Web sitesi: www.airebardenas.com

Attrap Reves, Fransa

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Attrap’reves (@attraprevesattrapreves)’in paylaştığı bir gönderi ()

Fransa’nın güneyinde, Marsilya’nın Allauch Bölgesi’nde yer alan Attrap Reves Balon Otel, dünyanın sınırlı sayıdaki balon otellerinden biri.

Attrap Reves’de gündüz havuz başında suyun ve güneşin tadını çıkarabilir ya da ormanda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

Söylemeden de geçmek olmaz eğer şanslıysanız Attrap Reves Otel’de kalırken gökyüzünde kızılın binbir tonunun size eşlik edeceği muhteşem bir gün batımına da denk gelebilirsiniz.

Web sitesi: www.attrap-reves.com

SunCity Camp, Ürdün

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

SunCity Camp (@suncity_camp)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ürdün’deki Wadi Rum Çölü’nün ortasında yer alan SunCity Camp, sizi çöl hayatının büyüleyici manzarasında konaklamaya davet ediyor.

Güneşin uçsuz bucaksız kumların ardından doğuşunu ve batışını izlemek inanın bambaşka bir deneyim.

SunCity Camp’in odaları tamamen şeffaf olmasa da çöl manzarasını seyredebileceğiniz şekilde tasarlanmış.

Siz de kısa bir süreliğine de olsa çöl hayatını yaşamak, Bedevilerin yaşamını gözlemlemek, alışmışın dışında bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Suncity Camp’e bir şans verin derim.

Web sitesi: www.suncitycamp.com

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız