İzmir Kamp Alanları: İzmir’de Kamp İçin Nokta Atışı Yerler

0
9905
İzmir Kamp Alanları
İzmir Kamp Alanları

Ege’nin incisi diyebileceğimiz İzmir, deniz tatili denince Türkiye’de ilk akla gelen yerlerden. Üstelik bölgede yılın her mevsiminde kamp yapabileceğiniz her bütçeye uygun İzmir kamp alanları bulunuyor. Ege’nin yeşil doğası ve birbirinden güzel koyları kamp tatili sevenlerin en çok tercih ettiği destinasyonlardan biri haline getiriyor İzmir’i.

Kamp için tercihiniz ister ormanın orta yeri olsun ister denize yakın orman kampları veya bakir koylar… İzmir kamp alanları arasında gönlünüze göre tercih edebileceğiniz birçok yer bulunuyor. Sizler için ücretli ve ücretsiz en iyi İzmir kamp alanlarını listeledik.

İzmir Ücretsiz Kamp Alanları:

Pisa Koyu Kamp Alanı – Dikili

Pisa Koyu Kamp Alanı - Dikili
Pisa Koyu Kamp Alanı – Dikili

Dikili şehir merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Pisa Koyu’nda hem ücretli hem de ücretsiz kamp yapmak mümkün. Yaklaşık 10 dönümlük zeytinlik bir arazide kurulu özel kamp alanının yanı sıra uygun bir bölgeye ağaç altına çadır atabilirsiniz.

Özellikle gençler tarafından tercih edilen Pisa Koyu Kamp Alanı çadır kampı ve karavan kampına uygun bir yer. Tekne turlarının da durak noktalarından olan bölge, ince kumlara ve masmavi bir denize sahip.

Pisa Koyu Kamp Alanı’nda kamp yapacaklar ücret karşılığında özel kamp alanlarının tuvalet ve duş imkanlarından yararlanabilir. Yeme-içme alışverişinizi Dikili’deki marketlerden yapmanızı öneriyoruz.

Çanak Koyu Kamp Alanı – Foça

Çanak Koyu Kamp Alanı - Foça
Çanak Koyu Kamp Alanı – Foça

İzmir şehir merkezine 65 kilometre, Foça’ya 2,5 kilometre mesafede bulunan Çanak Koyu Kamp Alanı, gerçekten çanağı andıran bir koy. Çevresi sarp kayalıklarla çevrili; deniz orta sıcaklıkta ve temiz. Denizin bazı yerleri taşlık olsa da biraz ilerledikten sonrası kumlu.

Yeşilin ve mavinin kucaklaştığı Çanak Koyu Kamp Alanı hem çadır kampı hem de karavan kampı için uygun bir alan. Geceleri herhangi bir işletme veya yerleşim yerinden ışık gelmediği için buradan yıldızları izlemek mükemmel!

İzmir kamp alanları arasında ücretsiz kamp yapabileceğiniz Çanak Koyu Kamp Alanı’nda su, elektrik, tuvalet ve duş ihtiyacınızı karşılayacağınız bir işletme yok. Kamp için yeme-içme alışverişinizi önceden yapmanız lazım. Tuvalet ve duş için de civardaki işletmeler ile görüşebilirsiniz.

Yelken Kayalıkları Kamp Alanı – Foça

Yelken Kayalıkları Kamp Alanı - Foça
Yelken Kayalıkları Kamp Alanı – Foça

Eski Foça ve Yeni Foça arasındaki Yelken Kayalıkları, denize girmektense geceleri yıldızları doyasıya izleyeceğiniz ücretsiz kamp alanı arıyorsanız tercih edebileceğiniz bir yer. Yeni Foça yoluna girip 6 kilometre ilerledikten sonra aracınızı ormanlık alana bırakıp 500 metre kadar yürüyünce Yelken Kayalıkları’ndasınız!

İzmir kamp alanları arasında Yelken Kayalıkları, çadır kampına uygun olsa da, karavan kampına uygun değil; çünkü araçla deniz kenarına iniş yok buraya. Yelken Kayalıkları Kamp Alanı oldukça geniş. Herhangi bir tesis veya elektrik, su kaynağı yok fakat internet, telefon sıkıntısız çekiyor. En yakın yerleşim yaklaşık 5 kilometre; market alışverişi yapıp gelin. Bölgede çöp tenekesi olmadığı için alandan ayrılırken lütfen çöplerinizi toplamayı unutmayın!

Size biraz deniz hakkında da bilgi verelim. Yelken Kayalıkları Kamp Alanı akvaryum gibi berrak bir denize sahip. Kayalıklarda bolca deniz kestanesi olduğu için dikkatli olmanız gerek. Deniz ayakkabısı giymenizi tavsiye ederiz.

Yelken Kayalıkları Kamp Alanı’nda gün batımının oldukça etkileyici olduğunu söylemeden geçmeyelim. Burada orta balıkçılığı da yapabilirsiniz.

İngiliz Burnu – Foça

İngiliz Burnu - Foça
İngiliz Burnu – Foça

Eski Foça merkezine 2,5 kilometre mesafedeki İngiliz Burnu, hem çadır hem de karavan kampına uygun ücretsiz bir kamp alanı. Yat ve teknelerin uğrak noktalarından olan İngiliz Burnu, el değmemiş bakir bir koy.

İngiliz Burnu’nda kamp yapmak isteyenler bilmeli ki burada herhangi bir tesis yok. Bu sebeple buraya gelmeden önce yeme-içme ihtiyaçlarınız için alışveriş yapmanız gerekiyor ki Foça merkezi oldukça yakın bir konumda. Alanda elektrik, su ve tuvalet yok, bunu da unutmayalım.

İngiliz Burnu’nda deniz oldukça temiz, fakat bölge bölge deniz kestanesi bulunuyor. Şnorkelli dalış yaparak balık sürülerini izleyebilirsiniz. Deniz ayakkabısı giyerek denize girmenizi öneriyoruz. İngiliz Burnu’nda kamp yapmanın en güzel yanı ise, denize girmektense gün batımını izlemek ve kayalıklardan olta balıkçılığı yapmak.

Dolungaz Koyu Kamp Alanı – Karaburun

Dolungaz Koyu Kamp Alanı - Karaburun
Dolungaz Koyu Kamp Alanı – Karaburun

İzmir merkezine 100 kilometre uzaklıktaki Karaburun’un en güzel koylarından Dolungaz Koyu, ücretsiz kamp yapmak için uygun bir yer. Koyun ücretsiz alanına nasıl ulaşırım diyorsanız, ücretli kamp alanlarından 200 metre kala toprak bir yol göreceksiniz. Aracınız ile bu yola girdikten sonra istediğiniz yerde çadır atarak denize girebilirsiniz.

Dolungaz Koyu etrafı ormanlık alanla çevrili, denize sıfır nefis bir kamp alanı. Çadır kampı ve karavan kampı yapabileceğiniz Dolungaz Koyu’nda, kamp için gölgelik alanlar mevcut. Burada su, elektrik ve tuvalet imkanı yok; fakat yürüyüş mesafesinde işletme var. Yeme-içme için bölgeye gelmeden önce alışveriş yapıp ekipmanlarınızı tamamlamayı unutmayın. Koyda telefon çok iyi çekmiyor.

Dolungaz Koyu’nun denizinden bahsetmemiz gerekirse, turkuaz renkteki kristal denizin sizi büyüleyeceğinden eminiz! Çakıl taşlarıyla kaplı koyun etrafındaki kayalıklardan da denize girebilirsiniz. Her ihtimale karşı deniz ayakkabısı giymenizi öneriyoruz.

Demircili Koyu Kamp Alanı – Urla

Demircili Koyu Kamp Alanı - Urla
Demircili Koyu Kamp Alanı – Urla

İzmir şehir merkezine 50 kilometre, Urla’ya 15 kilometre mesafedeki Demircili Koyu, İzmir civarında ücretsiz kamp yapabileceğiniz alanlardan. Ulaşım için Urla’dan Yağcılar istikametine gidip çam ormanlarının arasından süzülerek koya varıyorsunuz.

Çadır ve karavan kampına uygun Demircili Koyu Kamp Alanı’nda halk açık tuvalet, duş, su veya elektrik yok. Yürüyüş mesafesindeki ücretli kamp alanlarına cüzi bir ücret ödeyerek tuvalet ve duş imkanlarından yararlanabilir; yeme-içme ihtiyaçlarınız için 3 kilometre mesafedeki Demircili Köyü’nden alışveriş yapabilirsiniz. Yemek yaparsanız, yemek artıklarınızı dışarıda bırakmamaya özen gösterin; gece domuz ve tilkileri çekmiş olursunuz.

Demircili Koyu Kamp Alanı, keyifle yüzebileceğiniz ve dalış yapabileceğiniz berrak sulara sahip. Suyun burada buz gibi soğuk olduğunu hatırlatalım. Eğer şezlong ve şemsiye istiyorsanız ücretli kamp alanlarından kiralama yapabilirsiniz.

Altınköy Plajı Kamp Alanı – Urla

Altınköy Plajı Kamp Alanı - Urla
Altınköy Plajı Kamp Alanı – Urla

İzmir şehir merkezine 50 kilometre, Urla’ya 15 kilometre mesafede bulunan Altınköy Plajı Kamp Alanı, Urla İzmir kamp alanları arasında en çok tercih edilenlerden. Ücretsiz çadır kampı ve karavan kampı yapabileceğiniz Altınköy Plajı Kamp Alanı, ücretsiz bir kamp alanı olsa da birçok olanağa sahip.

Altınköy Plajı Kamp Alanı’nda her ne kadar yeterli olmasa da belediye tarafından yerleştirilen tuvaletler var. Elektrik için koydaki elektrik direğindeki priz girişini kullanabiliyorsunuz. Bu sebeple yanınızda çoklu priz getirmenizi öneriyoruz. Dilerseniz, koydaki ücretli kamp alanlarından şezlong ve şemsiye kiralamanız mümkün. Yeme-içme kamp alanına gelmeden önce alışveriş yapmayı unutmayın.

Delikli Koy – Alaçatı

Delikli Koy - Alaçatı
Delikli Koy – Alaçatı

İzmir kamp alanları arasında Delikli Koy, son yılların en popüler noktalarından. Çeşme merkezine 11 kilometre mesafede toplamda üç farklı Delikli Koy bulunuyor. Yaz aylarında üç nokta da oldukça hareketli.

  • Instagram fotoğraflarında karşınıza çıkan Delikli Koy, ağacın vs. olmadığı bir alan; fakat buna rağmen gençler arasında kamp yaygın. Gece yüksek sesli müzik ve sabahın ilk ışıklarına kadar uzanan sohbetler eşlik ediyor burada sizlere.
  • Alaçatı girişinde karşınıza çıkan Delikli Koy, ağaçlar arasında kampa uygun bir alan. En çok kamp yapılan Delikli Koy da burası. Gölgelik alana çadır atabilirsiniz.
  • Alaçatı’ya en uzak noktadaki Delikli Koy ise genellikle düğün fotoğraflarında tercih edilen, çok fazla kampçı görmediğimiz bir alan.

Ücretsiz kamp için hangi Delikli Koy’u seçerseniz seçin aklınızda olsun: Buralarda market, duş ve tuvalet imkanı yok, yeme-içme ihtiyaçlarınızı Alaçatı veya Çeşme merkezdeki marketlerden karşılamanız gerekiyor. Delikli Koy’da gündüzleri denizin tadını çıkarırken, gece kamp ateşi yakıp yıldızları izleyebilirsiniz. 

Pırlanta Plajı Kamp Alanı – Çeşme

Pırlanta Plajı Kamp Alanı - Çeşme
Pırlanta Plajı Kamp Alanı – Çeşme

Çeşme Çiftlikköy’deki Pırlanta Plajı Kamp Alanı, İzmir kamp alanları arasında en konforlu bölgelerden. Çeşme merkezine 9 kilometre mesafedeki halk plajında ücretsiz kamp mümkün. Burada çadır kampına izin veriliyor olsa da, bölgede karavan kampının yasak olduğunu unutmayın.

Pırlanta Plajı Kamp Alanı’nda ağaçlar altına kamp atabilirsiniz. Bölgenin yaz ayları da dahil olmak üzere geceleri serin olduğunu unutmayın. Deniz hakkında bilgi vermemiz gerekirse, Pırlanta Plajı denizi temiz, berrak ve sığ. Her daim rüzgarlı olduğu için burada kitesurf ve windsurf yapma imkanınız var.

Pırlanta Plajı’nda ücretsiz kamp yaparken, işletme içindeki duş ve tuvaleti cüzi bir ödeme yaparak kullanmanız mümkün. Aynı işletmeden şemsiye ve şezlong da kiralayabiliyorsunuz. Plajda soyunma kabinleri olduğunu, piknik alanında ateş yakabileceğinizi de söylemiş olalım.

Kleopatra Koyu Kamp Alanı – Çeşme

Kleopatra Koyu Kamp Alanı - Çeşme
Kleopatra Koyu Kamp Alanı – Çeşme

Güvercinlik Koyu olarak da bilinen Kleopatra Koyu, İzmir kamp alanları arasında denize sıfır ücretsiz kamp yapabileceğiniz noktalardan. Alaçatı merkeze 13 kilometre mesafedeki koya ulaşım için Alaçatı Halk Plajı’na giden yolu takip etmek gerekiyor. Koya giriş yapacağınız toprak yolda tabela göreceksiniz.

Tekne turu ve kişisel yatların en çok durakladığı noktalardan olan Kleopatra Koyu, iki tarafı sarp kayalarla çevrili olduğu için rüzgardan korunaklı güzel bir kamp alanı. Havuzu andıran deniz tertemiz, fakat buz gibi soğuk. Balıklar ile yüzmek için elbette değer!

Kleopatra Koyu Kamp Alanı’nda ücretsiz kullanabileceğiniz soyunma kabinleri olsa da herhangi bir market, tuvalet, duş, elektrik yok. Civardaki marketlerden yeme-içme alışverişinizi yaparak gelmeyi unutmayın.

Ilıca Halk Plajı Kamp Alanı – Çeşme

Ilıca Halk Plajı Kamp Alanı - Çeşme
Ilıca Halk Plajı Kamp Alanı – Çeşme

Çeşme’nin en popüler halk plajı olan Ilıca’da kamp için uygun sakin ve düzlük bölgeler bulunuyor. Çeşme’ye 6 kilometre, Alaçatı’ya 4 kilometre mesafedeki Ilıca Plajı karavan kampına uygun değil, yalnızca ücretsiz çadır kampı yapabilirsiniz burada.

Ilıca Halk Plajı, altın renginde yumuşacık kumlara, turkuaz renkte büyüleyici bir denize sahip. Deniz ılık ve oldukça sığ; üstelik plajda sahil güvenlik de bulunuyor. Şehir içinde bulunan bölgede yeme-içme ihtiyaçlarınız için pek çok restoran, kafe ve bar bulunuyor. Turistik bir bölge olduğu için ekonomik bir yol izlemek isterseniz market alışverişi yaparak yemeğinizi kendiniz hazırlayabilir veya konserve gıdalar tüketebilirsiniz.

Ilıca Halk Plajı Kamp Alanı’nda kamp yapmak isteyenlere önerimiz hafta içini tercih etmeleri; çünkü hafta sonları bölge hayal edemeyeceğiniz kadar kalabalık!

Kaynaklar Kamp Alanı – Buca

Kaynaklar Kamp Alanı - Buca
Kaynaklar Kamp Alanı – Buca

Eğer deniz kampı değil, orman kampı tercih ediyorsanız İzmir kamp alanları arasında size önerimiz Kaynaklar Kamp Alanı. Buca’nın Kaynaklar Köyü’ndeki bu kamp alanı köy merkezine yaklaşık 15 dakika mesafede. Köy merkezine geldikten sonra herhangi birine kamp alanını sorarsanız size yardımcı olacaklar.

Oksijeni bol, ağaçlarla çevrili ücretsiz kamp alanı hem çadır kampı hem de karavan kampı yapmaya uygun. Kaynaklar Kamp Alanı’nda tuvalet, su ve elektrik bulunmuyor. Köy meydanındaki bakkaldan alışveriş yapabilir, köyde lezzetli gözlemeler yiyebilir ve diğer ihtiyaçlarınızı yine köyde giderebilirsiniz.

Doğa ile baş başa vakit geçirebileceğiniz Kaynaklar Kamp Alanı’nda, yürüyüş için 200’den fazla parkur bulunuyor. Ayrıca buranın Türkiye’nin en iyi tırmanış noktalarından biri olduğunu da hatırlatalım. Yürüyüş için Gürlek Şelalesi’ne çıkan patikayı tercih edebilirsiniz.

İzmir Ücretli Kamp Alanları:

Almondville Bungalows – Dikili

Almondville Bungalows - Dikili
Almondville Bungalows – Dikili

Dikili’nin Bademli köyüne 12 kilometre mesafedeki Almondville Bungalows, toplamda 10 adet bungalov ile hizmet veriyor; ayrıca çadır kampı yapabileceğiniz alanlar bulunuyor.

Almondville Bungalows’daki bungalovların her birinde klima, minibar, televizyon, internet erişimi bulunuyor. Dilerseniz işletmenin organik ürünlerle hazırlanan kahvaltısını tercih edebilirsiniz. Zeytin ağaçları arasındaki bu kamp alanında açık yüzme havuzu, özel plaj alanı, internet, kafe ve bar, 24 saat sıcak su olduğunu da söylemiş olalım.

İzmir kamp alanları arasında tercihiniz Dikili’deki Almondville Bungalows olacaksa, işletmenin organize ettiği tekne turlarına katılabilir, bölgenin koylarını keşfedebilir veya olta balıkçılığı yapabilirsiniz.

Güncel ücretler için işletme ile iletişime geçiniz.

Çam Camping – Dikili

İzmir kamp alanları arasındaki Çam Camping, Dikili’den bir diğer önerimiz. Dikili şehir merkezine 8-9 kilometre mesafedeki kamp alanı, denize sıfır zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili nefis bir alan! Çam Camping’de hem kendi çadırınız hem de tesisin çadırlarında konaklayabilirsiniz. Ayrıca burada bungalov ve dağ evi olduğunu da hatırlatalım.

İnternet bağlantısı, tuvalet, duş, barbekü alanı ve restoran bulunuyor Çam Camping’de. İşletmenin ATV ve bisiklet kiralama imkanlarından yararlanarak çevreyi keşfedebilir, hamak keyfi yapabilir, kano, bot ve sandal kiralayabilirsiniz.

Güncel ücretler için işletme ile iletişime geçiniz.

Acar Camping – Foça

Acar Camping - Foça
Acar Camping – Foça

Ücretli İzmir kamp alanlarından bir diğer önerimiz Foça’dan geliyor: Acar Camping. Foça merkezine 10 kilometre mesafede bulunan kamp alanı denize sıfır ormanlık bir aile işletmesi. Karavan kampı ve çadır kampına uygun alanda, tesisin çadırlarında konaklama şansınız da var.

Acar Camping’in sunduğu imkanlar ise şöyle:

  • Yaz sezonunda çadırlara elektrik imkanı sunuluyor.
  • Yöresel lezzetlerle hazırlanmış kahvaltı ve akşam yemekleri hazırlanıyor.
  • Dışarıdan yiyecek ve içecek getirebiliyorsunuz.
  • Deniz için şezlong ve şemsiye, çevreyi keşfetmek için bisiklet kiralayabilirsiniz.
  • Eski Foça’nın bakir koylarını keşfetmek isterseniz Acar Camping’in düzenlediği tekne turlarına katılabilirsiniz.

Güncel ücretler için işletme ile iletişime geçiniz.

Caravan Camping – Bergama

Caravan Camping - Bergama
Caravan Camping – Bergama

İzmir kamp alanları arasında, Bergama tercihiniz olacaksa Caravan Camping sizlere önerimiz. Bergama şehir merkezine 4,5 kilometre mesafedeki kamp alanı oldukça geniş bir alana yayılıyor. 50 karavan kapasitesi, yüzlerce çadır atabileceğiniz oldukça geniş bir bahçesi bulunuyor Caravan Camping’in.

Çadır ve karavan kampının yanı sıra bungalov, apart ve kır evi kiralayabileceğiniz Caravan Camping’de, yüzme havuzu, çamaşırhane, tuvalet ve duşlar, yemek yiyebileceğiniz kafe ve restoranlar bulunuyor. Doğa içinde hamak keyfi yaşayabilir, kamp ateşi etrafında diğer insanlarla tanışıp sosyalleşebilirsiniz.

Güncel ücretler için işletme ile iletişime geçiniz.

Karagöl Orman Kampı – Menemen

Karagöl Orman Kampı - Menemen
Karagöl Orman Kampı – Menemen

Deniz kampı yapmak yerine orman kampı tercih ediyorsanız İzmir kamp alanları arasındaki en güzel lokasyonlardan biri Karagöl Orman Kampı. Karagöl’e ulaşım ise şöyle: İzmir’den Örnekköy yoluna doğru ilerleyin ve asfalt yolu bırakmadan yolu 27 kilometre devam ettikten sonra Karagöl’desiniz.

Karagöl Orman Kampı, yaklaşık 950 kişilik kamp alanına sahip. Dört mevsim ücretli olarak kamp yapabileceğiniz Karagöl’de, göl etrafındaki patikaları yürüyebilir, temiz havada ciğerlerinizi oksijen ile doldurabilirsiniz.

Karagöl Orman Kampı ile ilgili önemli bilgileri sizle paylaşalım:

  • Burada tuvalet bulunuyor fakat duş yok.
  • Alanda elektrik var, fakat çadırlara kişisel elektrik verilmiyor.
  • Alışveriş yapabileceğiniz bir işletme yok, bu sebeple kamp alanına gelmeden önce alışveriş yapmanız gerekiyor.
  • Belirli alanlarda ateş yakmak mümkün.

Mors Kamp – Karaburun

İzmir kamp alanları arasında en güzel lokasyonlardan biri Mordoğan’daki Mors Kamp. Eşsiz manzarası ve zeytin ağaçlarıyla kaplı alan, çadır ve karavan kampı yapmak isteyenler için oldukça uygun.

Mors Kamp’ın sahip olduğu plaj alanı oldukça temiz, deniz kristal gibi. Tuvalet ve duş, elektrik, karavanlar için atık su yeri gibi imkanlar bulunuyor kamp alanında.

Güncel ücretler için işletme ile iletişime geçiniz.

Teos Sanat Kampı – Seferihisar

Teos Sanat Kampı - Seferihisar
Teos Sanat Kampı – Seferihisar

İzmir kamp alanları arasında destinasyon tercihiniz Sığacık, Seferihisar olacaksa bölgenin en iyi kamp alanı Teos Sanat Kampı. İzmir şehir merkezine 51 kilometre mesafedeki kamp alanı Sığacık’ın oldukça merkezi bir yerinde. Teos Sanat Kampı’nda kendi çadırınızda, tesisin çadırlarında veya bungalovlarda konaklayabilirsiniz.

Teos Sanat Kampı’nın olanakları bir hayli fazla. Elbette temiz tuvalet ve duşun bulunduğu kamp alanında, yiyeceklerinizi saklayabileceğiniz buzdolabı, elektrik ve internet, ütü, çamaşırhane, kütüphane, bahçe ve teras bulunuyor. Tüm ihtiyaçlarınızı Teos Sanat Kampı’nda gidermeniz mümkün.

Önemli not: Teos Sanat Kampı 18 yaş altı misafir kabul etmiyor. Bu sebeple çocuklu aileler için uygun bir kamp alanı değil.

Sezonluk olarak değişen fiyatlar için kamp alanı ile iletişime geçiniz.

Bungalove Camp – Seferihisar

Bungalove Camp - Seferihisar
Bungalove Camp – Seferihisar

Seferihisar İzmir kamp alanları içinde en çok tercih edilen bölgelerden. Hıdırlık mevkiindeki kamp alanı Akarca Plajı ve Adakent Plajı arasında bir lokasyonda kalıyor. Burada maxi bungalove, midi bungalove ve mini bungalove olmak üzere üç farklı model bungalov evinde konaklayabileceğiniz gibi mandalina ağaçlarının altına çadır atabilirsiniz.

Bungalove Camp’ın sahip olduğu evlerin her birinde sıcak duş, tuvalet, elektrik, klima, mutfak malzemesi vs. bulunuyor. Market alışverişi yaparak kendi yemeğinizi mutfağınızda hazırlamanız mümkün. Dilerseniz kamp alanının sahip olduğu restorandan faydalanabilirsiniz.

Bungalove Camp’ın imkanlarından yararlanarak scuba dalış veya rüzgar sörfü yapabileceğinizi de hatırlatalım. Bungalov fiyatları bungalov modeline ve tarihlere göre değişiklik gösteriyor. Bu sebeple tesisle iletişime geçebilirsiniz.

Ürkmez Camping – Seferihisar

Ürkmez Camping - Seferihisar
Ürkmez Camping – Seferihisar

Seferihisar’dan bir diğer kamp önerimiz Ürkmez Camping. Bu kamp alanında kendi çadırınızda veya tesisin çadırında kalabilir, sahip oldukları bungalov evleri tercih edebilirsiniz. Ürkmez Camping’in karavanlar için ayrı bir alanı da var.

Deniz kenarında konumlanan Ürkmez Camping’in imkanları ise şöyle: Sıcak su, elektrik, soyunma kabinleri, yemek yiyebileceğiniz restoran, mangal alanları. Yemyeşil ağaçlar altında çadırınızda kalıyorken, denizde yüzüp dalış yapabilir, olta balıkçılığı yapabilir veya civardaki yerlere yürüyüş düzenleyebilirsiniz.

Güncel ücretler için tesisle iletişime geçiniz.

Hipo Camp – Menderes

İzmir kamp alanları arasında Hipo Camp, Gümüldür’de tercih edebileceğiniz bir diğer kamp alanı. Çadır kampı, karavan kampı ve bungalov konaklaması yapabileceğiniz kamp alanı yaklaşık 60 bin metrekarelik bir alana yayılıyor. Kamp alanında restoran ve kafe, tuvalet, duş, 24 saat güvenlik, çamaşırhane, mutfak, oyun alanları bulunuyor.

Hipo Camp oldukça merkezi bir konumda olduğu için yaklaşık 10 dakikalık yürüyüşle marketlere ve restoranlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca tesisin sahip olduğu restoranda da yeme-içme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Hipo Camp, mavi bayraklı bir plaja sıfır konumda. Denizin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz Hipo Camp’ta, yoga gibi aktivitelere katılabilir, ağaçların altında kurulu hamaklarda kitap okuyarak keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Sezonluk değişen fiyatlar için Hipo Camp ile iletişime geçiniz.

Gümüldür Orman Kampı – Menderes

Gümüldür Orman Kampı - Menderes
Gümüldür Orman Kampı – Menderes

Gümüldür Orman Kampı, İzmir kamp alanları arasında hem orman hem de deniz sevenlere yönelik sıcak bir atmosfer sunuyor. İzmir merkezine 53 kilometre, Gümüldür merkezine 5 kilometre mesafedeki Gümüldür Orman Kampı’nda çadır kampı ve karavan kampı yapmanız veya bungalov ev kiralamak mümkün.

Restoran, fırın, bar ve market gibi birçok yere oldukça yakın konumdaki Gümüldür Orman Kampı’nın olanakları ise kampçılar için oldukça yeterli. Elektrik, duş, tuvalet, çamaşırhane, buzdolabı, ibadethane, yeme-içme alanları bulunan kamp alanında oyun alanları ve spor tesisleri de mevcut.

Denize sıfır konumdaki Gümüldür Orman Kampı’nın denizi sığ fakat taşlık. Dilerseniz plajda şemsiye ve şezlong kiralayabilirsiniz.

Fiyatlar için tesisle iletişime geçiniz.

Kalemlik Orman Kampı – Menderes

Kalemlik Orman Kampı - Menderes
Kalemlik Orman Kampı – Menderes

İzmir kamp alanları arasında size bir diğer orman kampı önerimiz Kalemlik Orman Kampı. Meşe ve çam ağaçları arasında denize sıfır konumdaki 22 hektarlık kamp alanında karavan kampı, çadır kampı yapabilir, prefabrik evlerde veya bungalovlarda konaklayabilirsiniz.

Yaklaşık 200 çadır kapasiteli Kalemlik Orman Kampı birçok olanak sağlıyor ziyaretçilerine. Kamp alanının içinde market ve kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapan bir restoran bulunuyor yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılamak için. Tesiste mangal ve piknik alanları, çocuklar için oyun alanı, soyunma kabinleri, yürüyüş parkurları vs. bulunuyor.

Güncel ücretler için tesisle iletişime geçiniz.

Önceki İçerikÇanakkale Kamp Alanları: Doğanın Tadını Çıkartacağınız 11 Harika Yer
Sonraki İçerikSinop Tatil Yerleri: Denizin ve Yeşilin En Güzel Hali

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız