İzmir’in En İyi 15 Oteli

0
1642

Ege’nin incisi, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir, farklı amaçlarla ziyarete gelen birçok insana ev sahipliği yapıyor.

İş ya da eğlence gibi amaçlarla gelen İzmir severler için şehrin merkezinde ve dışında, konforlu konaklama vaat eden oteller bulunuyor. Dilerseniz, İzmir’in en iyi otellerini yakından inceleyelim.

obilet.com’da otel rezervasyonu da yapabileceğinizi biliyor muydunuz? En İyi İzmir otellerini obilet.com’da bulabilir, hızlıca seyahat planınıza uygun otelde oda ayırtabilirsiniz.

İzmir’in En İyi Otelleri:

1) Swissotel Büyük Efes İzmir

Swissotel kalitesini İzmir’de yaşamak isteyenlerin ilk tercihidir. Şehrin merkezinde, 12.000 metrekarelik bir alana yayılmış, yemyeşil bahçe içerisinde bulunan otelin her detayı, misafirlerini şımartmak için tasarlanmış denilebilir.

Toplantı salonları, kongre merkezi, balo ve konferans salonlarıyla iş ve eğlence organizasyonları için de talepleri karşılayan bir otel. Ayrıca, farklı boyut ve tasarımlarda hazırlanmış odalarıyla misafirlerine konforlu bir  vaat ediyor.

Dünya mutfağından çıkan lezzetleri bile başlı başına tercih sebebi olmaya yeter.

İzmir’in en iyi oteli deyince akla gelen ilk ismin Swissotel olması asla bir tesadüf değil. Kendinizi ödüllendirmek için İzmir’e geldiğinizde burada konaklamanız gerektiğini unutmayın.

2) Wyndham Grand İzmir Özdilek

Wyndham Grand İzmir Özdilek, körfeze hakim konumu ve hem şehir merkezine hem de İzmir’n tarihi bölgelerine yakın olması ile tercih edilen en iyi şehir otellerinden biri.

Sadece konforlu bir konaklama değil; iş ya da eğlence amaçlı etkinlikler için de davetkar ve tatmin edici detaylara sahip bir tesis.

Tabii, mutfağından çıkan ve damakta iz bırakan lezzetlerine de değinmemek olmaz. Restoranının şık ambiyansı altında yiyeceğiniz yemekler, aklınızdan çıkmayacak.

Bir otelden fazlasını vaat eden Wyndham Grand; sahip olduğu tüm avantajlarıyla unutulmaz bir İzmir seyahati yaşamak isteyenlerin konaklamadaki ilk tercihi.

3) Key Hotel

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

KEY HOTEL (@keyhotel)’in paylaştığı bir gönderi

Şehirdeki büyük otel zincirleri arasından sıyrılarak, ön plana çıkan ve şehrin en iyi otellerinden biri olarak kabul edilen Key Hotel; modern ve çağdaş çizgilere sahip mimarisiyle Konak’ta hizmet veriyor.

Konumu, ilgi çekici detaylarla tasarlanmış odaları, kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerini nasıl memnun edeceğini iyi biliyor.

Şehrin keşfedilmesi gereken güzelliklerine kolayca ulaşmanın ve kendinizi ödüllendirmenin keyfini burada sürebilirsiniz.

4) Renaissance İzmir Otel

Renaissance kalitesinin ne demek olduğunu bilenlerin İzmir’deki adresi burası.

Misafirine en iyi değeri veren, kaliteli hizmet anlayışına sahip olan, lezzetli yemekler sunduğu restoranı ve şık detaylarla bezenmiş odalarıyla konforlu konaklama vaat eden bir otel.

Konumu ve manzarasıyla İzmir’i yaşamanın tadına varabileceğiniz Renaissance İzmir, şehrin kalbi Kordon’a 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Şehrin güzelliklerine kolayca ulaşmak için ilk adımınızı buraya atabilirsiniz.

5) Villa Levante Hotel

Konforla tarihi güzellikleri bir araya getiren Villa Levante, 1831 yılında inşa edilmiş nefes kesici bir binada hizmet veriyor.

Şehrin merkezinde bulunmasına rağmen iç açıcı bahçesi ve ses yalıtımı ile sarmalanmış binası, misafirlerini tüm gürültü kirliliğinden uzak tutmayı başarıyor.

Kaliteli hizmet anlayışı, zevkle dekore edilmiş odaları ile içinizi ısıtan Villa Levante’de harika bir İzmir tatili sizi bekliyor olacak.

6) Hilton Garden Inn, Bayraklı, İzmir

İzmir’in ticari bölgesi olarak bilinen Bayraklı’da konumlanmış olan Hilton Garden Inn, Hilton kalitesiyle misafirlerini ağırlayan en iyi şehir otellerinden biri.

Konaklama dışı misafirlerin de yoğun şekilde tercih ettiği oldukça başarılı ve şık bir restoranı var. Ayrıca, iş ve eğlence etkinlikleri için kullanılabilecek toplantı salonları, konferans salonları ile de hizmet veriyor.

Fuar alanına yakın oluşuyla da özellikle iş seyahati için İzmir’e gidenlerin tercih ettiği otellerin başında geliyor.

Sizin aradığınız da seyahat amacınız ne olursa olsun; İzmir’de Hilton ayrıcalığını yaşamaksa, başka yer düşünmenize bile gerek yok.

7) Ibis, Alsancak, İzmir

İzmir’in kalbi Alsancak’ta bulunan Ibis oteller zincirinin tesisi, orta ölçekli fiyatlarla kaliteli bir hizmet ve konaklama vaat ediyor.

Şehrin merkezini yürüyerek keşfetmenin, çevrede bulunan tüm güzelliklere kolayca ulaşmanın tadını çıkarabilir; otele döndüğünüzde de titizlikle hazırlanmış, sade şekilde dekore edilmiş odalarda konforlu bir konaklama imkanı bulabilirsiniz.

8) Park Inn By Radisson İzmir

Şehrin tam merkezinde konumlanmış olan Park Inn By Radisson İzmir, iş ve eğlence amaçlı seyahatler için konuklarının beklentilerini karşılayan bir otel.

Misafirperver anlayışı, şehrin en can alıcı bölgelerine kolay ulaşılabilir konumda olması, teknolojik altyapıya sahip toplantı ve konferans salonları, konforlu odaları ve estetik dekorasyonu ile konuklarını en iyi şekilde ağırlıyor.

Modern ve rahat bir tatil anlayışına sahipseniz, Radisson çatısı altında istediğinizi bulabilirsiniz.

9) DoubleTree by Hilton, Alsancak, İzmir

Hilton oteller zincirinin genç ve modern markası olan DoubleTree kalitesini, Alsancak’ta misafirlerine sunan otel, şehrin en iyilerinden biri.

Tüm seyahat türleri için tercih edilebilecek otelin nefes kesen manzaralı odaları, konforlu tasarımı ve konumu misafirleri mutlu etmeyi başarıyor.

Şehrin tadını çıkarmak için tercih edebileceğiniz otellerden biri.

10) Hay Alsancak

Hay Alsancak, renkli tasarımı ile dışarıdan bakıldığında bile ilgi çeken otellerden biri. Otel zincirleri arasından sıyrılmayı ve şehrin en çok tercih edilen tesislerinden biri olmayı başarmış durumda.

Yormadan, abartmadan dizayn edilmiş odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve misafirperver ekibi ile İzmir’in en sevilen otelleri arasında yer alıyor.

Rahat bir konaklama ve kolay ulaşım vaat eden bir otel arıyorsanız, Hay Alsancak sizin için doğru adres olacaktır.

11) Mövenpick Hotel İzmir

Mövenpick Hotel zincirinin İzmir’deki adresi, tam olarak şehrin göbeğinde yer alıyor denilebilir.

Şaşırtmayan Mövenpick kalitesini, kendinden emin bir hizmet anlayışı ve modern tasarımıyla destekliyor.

Konumu gereği, İzmir’in tüm keşif noktalarına rahat ulaşım sağlanabilir. Konaklamadaki hizmet anlayışını iş ve eğlence etkinlikleri için de vaat eden ve bu alanda ödüllendirilmiş bir otel.

Kusursuz bir seyahat için Mövenpick Hotel’i tercih edebilirsiniz.

12) Anemon Çiğli Hotel

Çiğli, İzmir merkezinden biraz uzaklaşıp, daha sakin bir yerde konaklamak isteyen seyahatseverler için ilgi çekici bir bölgedir.

Merkeze 17 km uzaklıkta fakat ambiyansı gereği şehirden uzakta olma hissi verdiği için ziyaretçilerini cezbediyor. Burada konaklanabilecek en iyi otel ise, kesinlikle Anemon Çiğli Hotel’dir.

Pek çok şehirde tesisi bulunan Anemon Hotel, kalitesi ve hizmet anlayışıyla her zaman adından bahsettirmeyi başarır.

Orta düzey bir fiyat çizelgesine sahip olan otelin fiyat/kalite performansı oldukça iyidir. Bütçenizi yormadan, iyi hizmet alabileceğiniz bir otel arıyorsanız, Anemon Çiğli, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

13) Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa

İzmir merkezden uzaklaşıp, şehrin göz bebeği Çeşme’ye doğru ilerlediğinizde, en kaliteli oteller konusunda tartışmaya açık olmayan bir yanıt karşınıza çıkacaktır: Sheraton Çeşme Hotel.

Üstün kalite ve konfor anlayışı ile Çeşme’deki misafirlerini yıllardır en iyi şekilde ağırlamayı başaran Sheraton Çeşme Otel, denize sıfır konumda bulunuyor ve kendine ait plajı var.

Lüks odaları, Çeşme’nin popüler bölgelerine yakın oluşu ve misafirperver hizmetiyle sadece Çeşme değil, İzmir’in de en iyilerinden biridir.

Risk almadan, konforlu bir tatil yapmak isterseniz, rotanızı buraya çevirmelisiniz.

14) Biblos Resort Alaçatı

Çeşme’nin değil, Alaçatı’nın merkezinde olup da her anlamda “lüks” bir tatil yapmak istiyorsanız, Biblos Resort Alaçatı’ya gelmelisiniz.

Plajı, havuzu, restoranı, odaları, hizmet anlayışı, tasarımı, mimarisi, bahçesi; kısacası akla gelebilecek her detayıyla lüks tanımının hakkını veren bir otel denilebilir Biblos için.

Tatil demek; hiçbir şey düşünmeden, olduğunuz anın ve yerin tadını çıkarmaksa ve iyi bir hizmetle şımartılmaksa eğer; bunu yaşayacağınız yer, Biblos Resort Alaçatı’dan başkası olamaz.

Bir kez geldikten sonra alışkanlık yapacak ve her sene gelmek isteyeceksiniz; demedi, demeyin!

15) Nişanyan House Hotel Şirince

İzmir sınırlarında olmak fakat şehirden uzaklaşmak isteyen, hareketli bir tatil beldesinden çok, doğa ve tarih ile iç içe olmayı sevenlerin adresi, Şirince.

Dünyanın en güzel köyleri arasında yer alan ve adının hakkını veren bu nefes kesici köyde konaklayabileceğiniz birbirinden güzel oteller var ancak biri en iyisi olarak biliniyor.

Nişanyan House Hotel, Şirince’nin ruhunu yansıtan mütevazı bir çizgiye sahip olmakla birlikte konforlu olmanın da hakkını veriyor.

İçinizi ısıtacak dekorasyonu, misafirperver hizmet anlayışı ve mutfağından çıkan lezzetleriyle unutulmaz bir tatil vaat ediyor.

Şirince’de olmanın tadını çıkarmak için Nişanyan’da konaklamalısınız.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız