Afyon Sandıklı Termal Oteller 

0
255

Afyon’a bağlı bir ilçe olan Sandıklı, Antalya – Ankara Karayolu üzerinde yer alıyor.

Dört yanı dağlarla çevrili olan Sandıklı bölgesindeki Hüdai Kaplıcaları, sağlık turizmi için tercih ediliyor. 

Doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Sandıklı’daki termal tesisleri hafta sonu tatilinizi geçirmek için tercih edebilirsiniz.

2 bin yıldır şifalı sulara sahip olan termal havuzlarda keyifli bir tatil yapabileceğiniz Sandıklı Termal Otelleri’ni sizler için sıraladık. 

obilet.com’da otel rezervasyonu da yapabileceğinizi biliyor muydunuz? En iyi Afyon termal otellerini obilet.com’da bulabilir, hızlıca seyahat planınıza uygun otelde oda ayırtabilirsiniz.

Afyon Sandıklı Termal Oteller 

1) Sandıklı Thermal Park Resort Spa & Convention Center

Sandıklı merkeze 6 kilometre, Afyon’a 69 kilometre mesafedeki Sandıklı Thermal Park Resort Spa & Convention Center konaklama biriminde 261 adet oda bulunuyor.

40 bin metrekarelik bir alana kurulmuş olan otel, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış.

Tesiste bulunan termal su sıcaklığı kaynağından 68 derece olarak geliyor ve özel dinlendirme havuzlarında soğutularak 40 – 42 derece arasında kullanıma sunuluyor.

Kadınlar ve erkekler için hem ayrı hem de karma olarak hizmet veren termal havuzların dışında otelde çamur banyosu yapabileceğiniz alanlar da mevcut. Tesisin aile banyosu ve çamur banyosu hizmetinden faydalanmak isterseniz ekstra ödeme yapmanız gerekiyor.

5 yıldızlı bir termal tesis olan Sandıklı Thermal Park Resort Spa & Convention Center’a girişler saat 14:00 sonrasında, çıkışlar ise en geç saat 11:00’de yapılıyor.

Evcil hayvanların kabul edilmediği otelin odalarında sigara içilmiyor.

Oda – kahvaltı ve yarım pansiyon konseptleri ile hizmet veren tesiste alkol satışı yapılıyor. Otelin bir diğer güzel özelliği ise engelli dostu olması.

Otelde engelli misafirler için 2 adet oda ve engelli termal havuzu bulunuyor. Bu duyarlı otelin diğer tesislere örnek olmasını dileriz. 

Adres: Çakır Mah. No: 264 Tozkoparan Mevki, 03500 Sandıklı, Afyonkarahisar

2) May Thermal Resort & SPA

Sadece oda, oda – kahvaltı, yarım ve tam pansiyon şeklinde konaklama olanağı sunan May Thermal Resort & SPA, Sandıklı’ya 5 kilometre, Afyon şehir merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

16 bin metrekarelik alana kurulmuş olan tesiste 376 oda var, bunların 16 tanesi engelli misafirler için uygun.

2015 yılında açılmış olan otel Sağlıklı Turizm Sertifikası‘na sahip.

3 adet kapalı havuzun olduğu tesiste termal havuz, sauna, fitness, hamam ve masa tenisi gibi aktiviteler ücretsizken bilardo, bowling, dart, masaj ve spa gibi etkinlikler için ücret ödemeniz gerekiyor.

Otele giriş saati 14:00 iken çıkış saati 12:00.

Tesisin odalarında sigara içilmesine izin verilmiyor fakat otelde sigara içmek için özel alanlar mevcut.

Otele evcil hayvanlar kabul edilmezken 2 yaşına kadar olan bebekler ücretsiz olarak kabul ediliyor.

Tesis çiftlerin konaklamalarında evlilik cüzdanı talep etmiyor.

Ayrıca otelde alkol satışı yapılıyor.

Adres: Hüdai Kaplıcaları Mevkii 4. Km, 03502 Sandıklı, Afyonkarahisar

3) Safran Thermal Resort SPA & Convention Center

2012 yılında inşa edilen Safran Thermal Resort SPA & Convention Center, Sandıklı’ya 6 kilometre, Afyon’a 65 kilometre mesafede konumlanıyor.

45 bin metrekarelik alana kurulmuş olan otel 2 adet açık, 5 adet kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

Oteldeki termal suyun ve çamurun sıcaklığı 62 – 68 derece arasında misafirlerin kullanımına sunuluyor.

Sağlıklı Turizm Sertifikası‘na sahip ve yarım pansiyon plus konsepti ile hizmet veren tesise giriş saati 15:00, çıkış saati ise 12:00.

Otelde yarım pansiyon plus dahilinde oda, kahvaltı ve akşam yemeği veriliyor. Ayrıca 10:00 – 23:00 saatleri arasında lobide çay ve sebilden alınan su kullanımları ücretsiz.

352 odası bulunan otelde 7 adet engelli odası mevcut.

Tesiste kahvaltı 07:00 ile 10:00, akşam yemeği 18:45 ile 20:30 saatleri arasında açık büfe olarak veriliyor.

Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, şok havuzu, kar çeşmesi, jakuzi ve fitness merkezi imkanları misafirlere ücretsiz olarak sunuluyor.

Otelde bay bayan konaklamalarında evlilik cüzdanı talep edilmiyor.

Otele balayı çifti olarak giderseniz standart oda rezervasyonunuz superior oda olarak üst kategoriye çıkarılıyor. Ayrıca balayı çiftine özel olarak giriş gününün ertesi günü odanıza isteğe bağlı olarak kahvaltı servisi yapılıyor. Balayı çiftleri 1 saatlik aile banyosu kullanımından ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Evcil hayvanların kabul edilmediği tesiste ilk çocuk 0 – 6 yaş arası ücretsizken ikinci çocuk 0 – 2 yaş arası ücretsiz.

Adres: Çakır Mah. Hüdai Kaplıcaları Girişi No:1, 03500 Sandıklı, Afyonkarahisar

4) Gürses Termal Otel

Sandıklı’ya 13 kilometre, Afyon’a 70 kilometre mesafedeki Gürses Termal Otel’e girişler saat 14:00’te çıkışlar ise 12:00’de yapılıyor.

Yarım pansiyon plus konsepti ile hizmet veren tesiste açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, çay ve nescafe ücretsiz olarak veriliyor. Sabah kahvaltısı 08:00 – 10:00 arası, akşam yemeğinin 19:00 – 21:00 saatleri arasında açık büfe olarak sunuluyor.

134 adet odası bulunan otel 2012 yılında yenilenmiş. Odaların tamamında termal su bulunan Gürses Termal Otel’de kadınlar ve erkekler için ayrı olmak üzere 2 adet termal havuz bulunuyor ve 07:30 – 22:00 saatleri arasında kullanılıyor.

Tesisin spa merkezindeki Türk hamamı, sauna, masaj salonu, çamur banyosu hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Otelde Türk hamamı, sauna ve havuz kullanımı  ücretsizken masaj, cilt bakımı, kese ve köpük hizmetleri için ücret ödemeniz gerekiyor. Çamur banyosu kullanımı ise kişi başı 25 TL olarak ücretlendiriliyor.

Evcil hayvanların kabul edilmediği otele 2 yaşına kadar olan bebekler ücretsiz.

Adres: Sandıklı Hüdai Kaplıcaları, Antalya Karayolu Üzeri 3. km, 03500 Sandıklı, Afyonkarahisar


Oteller hakkında detaylı bilgi alabilmek için internet sitelerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu siteler üzerinden otellerin fiyatlarını görebilir, oda tipleri hakkında bilgi alabilir ve size uygun olan tarihler için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Sakin ve huzurlu bir şekilde dinlenebilmek için uygun olan termal sularda güzel bir tatil yapmanızı dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız