Yeditepe Üniversitesi Ulaşım Rehberi

0
3155

Türkiye’nin en başarılı üniversitelerinden çoğuna ev sahipliği yapan İstanbul, 1996 yılında İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan ve kendisini “Atatürk Rönesans’ını Devam Ettiren Üniversite” şeklinde tanımlayan Yeditepe Üniversitesi’ni de bünyesinde barındırıyor.

“Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri, Tıp, Mühendislik, İletişim, İktisadi ve İdari Bilimler, Ticari Bilimler, Hukuk, Fen – Edebiyat ve Güzel Sanatlar” olmak üzere toplam 13 fakültesi, bunların yanında 3 bölümlü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile lisans eğitimi veren Yeditepe Üniversitesi lisansüstü seviyesindeki eğitimlerini “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Sağlık Bilimleri, Fen Bilimleri, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri” bünyesindeki toplam 86 yüksek lisans ve 41 doktora programıyla yürütüyor.

Kuruluşundan beri ülkenin dört bir yanından gençleri hayata hazırlayan üniversitede eğitim dilinin İngilizce olması da çok büyük bir artı. Üstelik üniversite çift ana dal, yan dal ve yurt dışı programlarıyla da öğrencilerin hem kendilerini geliştirmesi hem de akademik olarak daha donanımlı olmalarını hedefliyor.

Kendini geliştirmek terimi sadece okulda alınan akademik eğitimle olmuyor tabi ki, 43 öğrenci kulübü ve birbirinden farklı etkinlikleriyle öğrenciler organizasyon, zaman planlaması, stres yönetimi, grup çalışması ve daha nice niteliği kazanırken birlikle çalışmayı ve sosyalleşmeyi de öğreniyorlar.

“Neden Yeditepe?” sorusuna verilecek birçok yanıt mevcut elbette. Çağdaş, meraklı, araştırmacı, yenilikçi ve girişimci bireyler yetiştirme amacıyla yola çıkan ve kuruluşundan bu yana her yıl üzerine biraz daha katarak teknolojiye hakim, donanımlı ve dünya kültürünü tanıyan, benlik duygusu gelişmiş ve yüksek öz güvenli mezunlar veren Yeditepe Üniversitesi yeniliklere imza atmaktan da geriye düşmüyor.

Çağımızın sorunlarına duyarlı olan üniversite sürdürülebilirlik ve çevre konusunda da hassas, hatta 2017’de Türkiye’nin En Yeşil Vakıf Üniversitesi seçilmiş, bununla da kalmamış bir de üzerine kampüs içinde kurulan çatı üzeri GES (güneş enerji sistemi) sayesinde kendi enerjisini üretmeye başlamış. Bu konuda da Türkiye’de hem ilk hem de tek!

İlk’ler bitmiyor tabi, Yeditepe Üniversitesi aynı zamanda ülkedeki vakıf üniversiteleri arasında en çok yurt dışı öğrenci değişimi yapan üniversite seçilmiş, hemen hemen her kıtadan dünyanın önde gelen üniversiteleriyle yapılan 700’den fazla anlaşma sayesinde.

Öğrencilerinin çalışmalarını ve çabalarını takdir eden, onları her daim destekleyen üniversitenin farklı bölümlerden öğrencilerinin bulunduğu ve 2018’de TÜBİTAK Efficiency Challenge yarışmasına katıldığı Otomotiv Kulübü elektrikli araç çalışmalarına devam ediyor. Yeni bir haber bu, ancak yıllardır süren bir proje daha var. 2010’dan beri düzenli olarak Shell Eco-Marathon yarışmasına katılan takım Elektrikli Araç kategorisinde bizi Londra’da temsil edecek. Biz diyoruz çünkü bu gurur sadece Yeditepe Üniversitesi’nin değil, bu gurur hepimizin!

Daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak isteyen üniversite 2005’te Yeditepe Sağlık Hizmetleri A.Ş.’yi kurmuş ve İnovatif Tarım prensibiyle ürettiği organik gübreleri piyasaya sürmüş, bu ürünlerde üniversitenin Genetik ve Biyomühendislik bölümünün emeği var.

Yeditepe Üniversitesi gerek konumu gerek kendine has mimarisiyle tüm öğrencilerine ve üniversite çalışanlarına özel olarak 125 bin metrekarelik bambaşka bir atmosfer oluşturmuş durumda.

Merkeze biraz uzak kampüsüyle Yeditepe dünyasına adım atmaya hazır mısınız? Kampüse girdikten sonra kendinizi farklı hissedeceksiniz, peki ya öncesinde? Ulaşımın tek vesaitle olmayacağını önceden söyleyelim, biliyorsunuz İstanbul büyük şehir. Ancak buna rağmen birkaç rota belirleyerek Yeditepe Üniversitesi’ne ulaşmak mümkün.

Farklı noktalardan tek tek ulaşım rotalarını belirlemeden önce şunu mutlaka söylemiş olalım. Yeditepe Üniversitesi’nin tam olarak hangi ilçelerden servis kaldırdığına dair net bir bilgimiz yok. Ancak sitesinde de yazdığı üzere Taksim, Üsküdar, Kadıköy, Uzunçayır Metrobüs, Metro (Marmaray), Bostancı ve Kartal gibi merkezi noktalara servis hizmeti olduğundan eminiz sadece. Bu yüzden de rotaları bu noktalara göre belirledik.

Yeditepe Üniversitesi Ulaşım Rehberi

Şehir Merkezinden Yeditepe Üniversitesi’ne Nasıl Gidilir?

İstanbul büyük bir şehir; 15 milyondan fazla insanı ağırlıyor. Şehir merkezinin Taksim olduğunu düşünürsek Yeditepe Üniversitesi’ne ulaşmak için Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçmeniz gerekecek.

Gözünüz korkmasın, eğer İstanbul’daysanız birçok merkezi noktadan uzak noktalara erişmek mümkün.

Ataşehir ilçesinde bulunan Yeditepe Üniversitesi’ne gitmek için birkaç rota seçeneğiniz var. Hepsini detaylıca inceleyelim.

Toplu Ulaşım Araçları

İETT Otobüsleri

Taksim’den Yeditepe Üniversitesi’ne gitmek için seçebileceğiniz en basit yol Gümüşsuyu Peron durağından kalkan 256 nolu Yeditepe Üniversitesi / Ataşehir – Taksim otobüsünden geçiyor. Tek vesaitle ulaşabileceksiniz ancak unutmayın ki 256 otobüsünün sefer sayısı çok seyrek ve aynı zamanda cumartesi ve pazar günleri hiçbir şekilde hareket etmiyor. Otobüse bindiğiniz takdirde Yeditepe Üniversitesi durağında inmeniz kampüsü görmeniz için yeterli, iki yaka arası otobüs yolculuğu en az 1 buçuk saat sürüyor.

Taksim’den hareket eden D36 numaralı Taksim-Bostancı dolmuşları ile Uzunçayır’da indikten sonra Uzunçayır Metrobüs durağından geçen 19 numaralı otobüs ile de kampüse varış yapmak mümkün. D36 numaralı dolmuş ile İETT Üstgöztepe durağında indikten sonra 19F numaralı otobüse aktarma da yapabilirsiniz. 

Özel Ulaşım Araçları

Servis

Yeditepe Üniversitesi’nin öğrenciler ve öğretim görevlileri için seferler planladığı servislerden Taksim için olan servise binerek direkt kampüse ulaşabilirsiniz.

Taksi

İstanbul’da taksi oldukça yaygın kullanılan bir ulaşım aracı fakat bu tarz uzak mesafelerde ekonomik olduğu söylenemez. Buna rağmen Taksim’den taksi yoluyla Yeditepe Üniversitesi’ne ulaşmak isterseniz yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika sürecektir ve ödemeniz gereken miktar aşağı yukarı 250-300 TL civarında olacaktır.

İstanbul Havalimanı’ndan Yeditepe Üniversitesi’ne Nasıl Gidilir?

Yeditepe Üniversitesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na daha yakın olduğu için biletinizi Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan almanız daha mantıklı olacaktır. Ancak varsayalım ki tercihiniz İstanbul Havalimanı’ndan yana oldu, bakalım kampüse nasıl ulaşabileceksiniz? İstanbul Havalimanı’ndan Yeditepe Üniversitesi’ne direkt olarak bir ulaşım olmasa da, Kadıköy veya Yenisahra üzerinden aktarma yaparak kampüse ulaşım sağlamak mümkün. 

Özel Ulaşım Araçları

Taksi

İstanbul Havalimanı’ndan Yeditepe Üniversitesi’ne taksiyle gitmeye karar verirseniz, yaklaşık bir saat sürecek yolculuğunuz köprü ve otoyol ücretleri ile birlikte 600 TL’ye yakın tutacaktır. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Yeditepe Üniversitesi’ne Nasıl Gidilir?

Eğer Yeditepe Üniversitesi’ne gidecekseniz ve seçim şansınız varsa tercihiniz Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yana olmalı. Aynı yakada bulunan bu iki nokta arasında sağlayacağınız ulaşımla yolculuk süreniz bariz bir şekilde kısalacaktır.

Toplu Ulaşım Araçları

İETT Otobüsleri

E-11 nolu Sabiha Gökçen Havalimanı – Kadıköy otobüsüne bindikten sonra Kadıköy’de inebilir, sonrasında Kadıköy’den kalkan 19 numaralı Ferhatpaşa / Yeditepe Üniversitesi – Kadıköy otobüsüne binerek Yeditepe Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Havalimanından kalkan E-9 nolu Bostancı – Sabiha Gökçen Havalimanı otobüsüne binerek son durak Bostancı’da inebilir, sonrasında Yeditepe Üniversitesi servislerinden Bostancı’da kalkana binerek kampüse ulaşabilirsiniz.

Diğer alternatifleri düşünürsek yine havalimanından kalkan E-11 nolu Sabiha Gökçen Havalimanı – Kadıköy otobüsüne binerek Uzunçayır Metrobüs veya Kadıköy duraklarında inip yine aynı şekilde Yeditepe Üniversitesi’nin Uzunçayır Metrobüs veya Kadıköy servislerine binebilirsiniz. E-11 numaralı otobüsü kullanan yolcular, Yenisahra durağında inerek 16F numaralı otobüse aktarma yapabilir veya 19 numaralı otobüs ile kampüse ulaşım sağlayabilir. Uzunçayır Metrobüs durağında inen yolcular ise 19, 16F veya 319 numaralı otobüsleri tercih edebilirler. 

Başka bir yol sunmamız gerekirse havalimanından kalkan E-10 nolu Sabiha Gökçen Havalimanı – Kurtköy / Kadıköy veya 16S nolu Sabiha Gökçen Havalimanı – Uzunçayır Otobüs / Hare otobüslerine binerek Bostancı Köprüsü’nde inip Yeditepe Üniversitesi servislerini kullanmanız kampüse ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Bu noktada bir dipnot belirtelim; E-9 nolu otobüsün sefer sayıları daha seyrek ve güzergahı daha kısa, daha kısa sürede varmanızı sağlayacak. E-10 ve 16S nolu otobüsler daha sık ancak güzergahlarının daha uzun olduğunu belirtmiş olalım, yolculuk süreniz daha uzun olacaktır.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Yeditepe Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen yolcuların bir diğer seçeneği ise, havalimanından hareket eden Taksim Havabüsleri ile Kavacık’ta inerek 500T numaralı otobüse binip, Bostancı Köprüsü durağından 19 veya 14KS numaralı otobüslere aktarma yaparak kampüse varmak. 

Özel Ulaşım Araçları

Servis

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Havabüs servislerini kullanarak üniversiteye varabilirsiniz, 35 TL bilet ücreti olan ve Kadıköy yönüne giden Havabüs’e binerek Kadıköy’de indikten sonra Yeditepe Üniversitesi servislerine binebilirsiniz. Veya Havabüs ile Kadıköy’e ulaştıktan sonra 19F numaralı otobüse binerek Yeditepe Üniversitesi Alt Kapı durağında inebilirsiniz.

Taksi

Yukarıda belirttiğimiz yollardan bağımsız olarak taksi tutmayı düşünürseniz, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başladığınız yolculuk 35 dakika sürecek ve ödemeniz gereken miktar 200 TL civarında olacaktır. 

Esenler Otogarı’ndan Yeditepe Üniversitesi’ne Nasıl Gidilir?

Uçak yerine otobüs yolculuğunu seçtiniz ve Esenler Otogarı’nda ineceksiniz. Yeditepe Üniversitesi’ne nasıl bir yolla gitmeniz gerekiyor? Hemen görelim.

Toplu Ulaşım Araçları

İETT Otobüsleri ve Metro

83O nolu Otogar – Taksim otobüsüne binerseniz son durak Taksim’de inebilir, sonrasında Yeditepe Üniversitesi Taksim servisinin kalktığı noktadan direkt olarak kampüse gidebilirsiniz.

Esenler Otogarı’nda yer alan metro ile Yenikapı’ya ulaşıp Marmaray kullanarak Ayrılık Çeşmesi’ne varabilir ve buradan M4 Tavşantepe Metrosuna geçiş yapabilirsiniz. Bostancı durağında indikten sonra yapmanız gereken Bostancı Köprüsü otobüs durağından 16F numaralı İETT otobüsü ile kampüse varmak. Bostancı durağında inen yolcular Üstün Bostancı otobüs durağına yürüyerek buradan geçen C70 Dudullu minibüsü ile de yaklaşık 20 dakika içerisinde Yeditepe Üniversitesi’ne varış yapabilirler. 

Özel Ulaşım Araçları

Servis

Esenler Otogarı’na gelmek için bindiğiniz otobüs firmasının servislerine bakarak Taksim, Üsküdar, Kadıköy, Uzunçayır Metrobüs, Metro (Marmaray), Bostancı ve Kartal duraklarına gidecek şekilde servislere binebilir, indiğiniz noktalardan Yeditepe Üniversitesi’nin servislerine binebilirsiniz. Sadece 7 merkezi nokta yazdık, yazının en başında da belirttiğimiz gibi bu noktalar kesin olarak üniversite servislerinin kalktığı noktalar. Başka noktalar için üniversite ile görüşüp ona göre alternatif yaratabilirsiniz.

Taksi

Ekonomik olmayacağı için önermediğimiz taksi ihtimalini düşünürsek, Esenler Otogarı’ndan bindiğiniz zaman Yeditepe Üniversitesi’ne 1 saatte ulaşacaksınız ve ödemeniz gereken miktar 200-250 TL civarı olacaktır. 

Dudullu Otobüs Terminali’nden Yeditepe Üniversitesi’ne Nasıl Gidilir?

Evet, buraya kadar size İstanbul’a uçakla ve otobüsle geldiğiniz zaman belirli noktalardan Yeditepe Üniversitesi kampüsüne nasıl ulaşabileceğinizle ilgili yol haritaları çizdik. Merkezi noktalardan başlattık yolculuğunuzu ve hedef noktaya ulaştık. Bunlara ek olarak birkaç ihtimalden daha bahsetmek istiyoruz. Otobüs yolculuklarında firmaya bağlı olarak farklı terminallerde inmeniz mümkün. En temel iki örnek olarak Esenler Otogarı haricinde Dudullu Otobüs Terminali, Kurtköy Otobüs Terminali veya Harem Otobüs Terminali’nde inebilirsiniz. Peki indikten sonra kampüse nasıl gideceksiniz? İşte yazının bu kısmından sonrası tamamen bu üç terminale ayrılmış durumda.

Dudullu Otobüs Terminali Anadolu yakasında olmasından kaynaklı tercih edilen bir terminal. Ümraniye ilçesinde bulunduğu için tercih edebileceğiniz bu noktadan Yeditepe Üniversitesi kampüsüne nasıl ulaşabileceğinizi detaylarıyla görelim.

Toplu Ulaşım Araçları

İETT Otobüsleri

13 numaralı Ataşehir / Çakmak Mahallesi – Kadıköy otobüsüne Dudullu Terminali durağından binip Ataşehir yönüne doğru gidebilirsiniz. Ardıç Sokak veya Menekşe Sokak duraklarından birinde inerek 256 numaralı Yeditepe Üniversitesi / Ataşehir – Taksim otobüsüne binerek direkt olarak Yeditepe Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Veya bindiğiniz 13 numaralı Ataşehir / Çakmak Mahallesi – Kadıköy otobüsünden Ataşehir Plazalar durağına inerek 10A Esatpaşa – Ataşehir / Yeditepe Üniversitesi otobüsüne aktarma yapabilir, direkt olarak Yeditepe Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

NOT: İki otobüs arasında aktarma yaparken otobüs yönlerine dikkat etmeyi unutmayın.

Bir diğer alternatif ise Dudullu Otogar durağından 14CE, 14 ÇK, 19D veya 19S numaralı otobüsler ile Kayışdağı Arifpaşa İlkokul durağına varıp, ardından birkaç dakikalık yürüyüş ile Kayışdağı İlkokulu durağına yürüyerek 10A numaralı otobüs ile kampüse varış sağlamak. Aynı otobüsleri kullanarak Kayışdağı Yolu durağında inen yolcular Kadıköy-Ferhatpaşa minibüsleri ile de ulaşım gerçekleştirebilirler. 

Özel Ulaşım Araçları

Servis

Otobüs firmanızın Yeditepe Üniversitesi’ne servisi olmayacağı için en yakın noktada inip aktarma yapmanız gerekecek. Bu durumda Kadıköy yönüne giden servise binerek indiğiniz noktadan üniversite servisini kullanabilirsiniz. Servisle Ümraniye veya Kadıköy’de indikten sonra kalkan 13 numaralı Ataşehir / Çakmak Mahallesi – Kadıköy otobüsüne binerek Yeditepe Üniversitesi durağında inebilirsiniz. Ancak Ümraniye servisine binmeden önce otobüsün güzergahına mutlaka bakın, eğer otobüs duraklarından birinin yakınlarında inmeyecekseniz direkt olarak Kadıköy’e gidin ve oradan aktarma yapın.

Taksi

Dudullu Otobüs Terminali Yeditepe Üniversitesi’ne oldukça yakın. Bu durumda taksi sizin için iyi bir alternatif olabilir. Terminalden başlayan yolculuğunuz 10 dakika sürecek ve ödemeniz gereken tutar ise yaklaşık 30 TL olacak.

Kurtköy Otobüs Terminali’nden Yeditepe Üniversitesi’ne Nasıl Gidilir?

Pendik ilçesine bağlı Kurtköy de Dudullu Otobüs Terminali gibi Anadolu yakasında bulunduğu için tercih edebileceğiniz bir diğer otobüs terminali. Sabiha Gökçen Havalimanı’na da oldukça yakın aynı zamanda. Esenler Otogarı’na göre Yeditepe Üniversitesi’ne daha kısa sürede varacağınız için eğer tercih hakkınız varsa Kurtköy Otobüs Terminali’ni veya Dudullu Otobüs Terminali’ni seçin.

Toplu Ulaşım Araçları

İETT Otobüsleri

Kurtköy Otobüs Terminali yakınlarından geçen birçok otobüs var, bunları kullanarak aktarma yoluyla kampüse ulaşmanız mümkün. Örneğin 133GP numaralı Göçbeyli – Kartal otobüsü, 132E numaralı Emirli / Kurnaköy – Kartal otobüsü, 132D numaralı Kurtdoğmuş / Ballıca – Kartal otobüsü ile son durak Kartal’a giderek oradan kalkan Yeditepe Üniversitesi servislerine binebilirsiniz.

Özel Ulaşım Araçları

Servis

Kurtköy Otobüs Terminali’ne vardığınız otobüs firmanızın servislerini kullanabilirsiniz. Kartal, Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy yönlerine giden servislerden size uygun olanını seçerek indiğinizde aktarma yapabilirsiniz. Bahsettiğimiz noktalara giden servis güzergahlarına göre 13 numaralı Ataşehir / Çakmak Mahallesi – Kadıköy otobüsü güzergahlarının kesiştiği noktalarda aktarma yaparak Yeditepe Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz.

Eğer güzergah uyuyorsa Üsküdar yönüne giden firma servisine binerek Üsküdar Caddesi’nden kalkan 10A numaralı Esatpaşa – Ataşehir / Yeditepe Üniversitesi otobüsüne binebilir, Yeditepe Üniversitesi durağına inebilirsiniz.

Aynı şekilde güzergah uyuyorsa Maltepe – Ataşehir yönüne giden 19 numaralı Ferhatpaşa / Yeditepe Üniversitesi – Kadıköy otobüsüne de ulaşabilir, direkt olarak Yeditepe Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Taksi

Yukarıda bahsettiğimiz servis ve İETT otobüsleri yerine taksiyi tercih ederseniz yarım saat sürecek Kurtköy Otobüs Terminali – Yeditepe Üniversitesi yolculuğunuz size 120-150 TL arasında bir miktara mal olacak.

Harem Otobüs Terminali’nden Yeditepe Üniversitesi’ne Nasıl Gidilir?

Dudullu ve Kurtköy dışında bir alternatifiniz daha var deseydik ne derdiniz? Kesinlikle sevinin! Çünkü Üsküdar ilçesine bağlı Harem Otogarı da Yeditepe Üniversitesi’ne en kısa ulaşabileceğiniz yollar arasında bulunuyor. Aşağıdaki detaylı rotaları okuduktan sonra bize hak vereceksiniz.

Toplu Ulaşım Araçları

İETT Otobüsleri

Harem Peronlar durağından kalkan 16M numaralı Ataşehir – Üsküdar otobüsüne bindikten sonra Ataşehir Plazalar durağında inerek 10A numaralı Esatpaşa – Ataşehir / Yeditepe Üniversitesi otobüsüne aktarma yapın ve Yeditepe Üniversitesi durağında inin. İşte geldiniz!

Ataşehir Plazalar durağında indikten sonra 256 numaralı Yeditepe Üniversitesi / Ataşehir – Taksim otobüsüne de binip Yeditepe Üniversitesi’nde inebilirsiniz. Tercih sizin.

Harem Otogarı’ndan Yeditepe Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen yolcular dilerse otogardan Sahil Yolu otobüs durağına yaklaşık 5 dakikada yürüyerek buradan geçen 16 numaralı otobüse binerek üniversiteye ulaşım sağlayabilir. 

Bir diğer alternatif ise Harem otobüs durağından C319 Gebze otobüslerine binerek FSM Hastesi durağında inmek ve 14KS Sultanbeyli Gölet otobüsüne aktarma yaparak kampüse varmak. 

Özel Ulaşım Araçları

Servis

Esenler, Dudullu ve Kurtköy Otobüs Terminali kısımlarında da bahsettiğimiz gibi kullandığınız otobüs firmanızın servislerine binebilirsiniz.

Üsküdar başta olmak üzere Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy yönlerine giden servislerden size uygun olanını seçerek indiğinizde aktarma yapabilirsiniz.

Servis güzergahlarına göre 13 numaralı Ataşehir / Çakmak Mahallesi – Kadıköy otobüsü, 10A numaralı Esatpaşa – Ataşehir / Yeditepe Üniversitesi otobüsü, 256 numaralı Yeditepe Üniversitesi / Ataşehir – Taksim otobüsü ve 19 numaralı Ferhatpaşa / Yeditepe Üniversitesi – Kadıköy otobüsü güzergahlarının kesiştiği noktalarda aktarma yaparak direkt Yeditepe Üniversitesi durağında inebilir, üniversite kampüsüne ulaşabilirsiniz.

Eğer güzergah uyuyorsa Üsküdar yönüne giden firma servisine binerek Üsküdar Caddesi’nden kalkan 10A numaralı Esatpaşa – Ataşehir / Yeditepe Üniversitesi otobüsüne binebilir, Yeditepe Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Aynı şekilde güzergah uyuyorsa Maltepe – Ataşehir yönüne giden 19 numaralı Ferhatpaşa / Yeditepe Üniversitesi – Kadıköy otobüsüne de ulaşabilir, direkt olarak Yeditepe Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Taksi

Otobüsler ve servislerle hiç uğraşmadan kampüse varmak istiyorsanız taksi de bir ihtimal tabi ki.

Yaklaşık olarak 25 dakika sürecek Harem Otogarı – Yeditepe Üniversitesi yolculuğunuz için 100 TL civarında bir ödeme yapmanız gerekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız