Çok Merak Edilen O Soru: Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Dizisi Hangi Otellerde Çekildi?

0
7938

Netflix’in orijinal Türk dizisi olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi yayınlandığı günden itibaren çok ses getirdi ve en çok izlenenlerde yerini aldı. 

Başrollerini Melisa Sözen, Eylül Tumbar, Birand Tunca, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman ve daha nice usta isimlerin paylaştığı dizi, kaçak bir anne kızın hayatını ve arkalarında kalan sırları konu ediyor.

Sadece Türkiye’de değil 61 ülkede en çok izlenenler arasına giren dizi bir sezon ve yedi bölümden oluşuyor. Anne ve kız dizide o kadar güzel otellerde kalıyorlar ki bu oteller herkesin ilgisini çekti ve çok merak edildi. Bizde bu merakı gidermek için bir araştırma yaptık. İşte dizide geçen bazı oteller:

1 – Kempinski Hotel The Dome, Antalya

Antalya sahilinde yer alan ve mimarisi ile dikkat çeken Kempinski Hotel The Dome, Avrupa standartlarında hizmet veren bir otel. Otel içerisinde 165 metre uzunluğunda bir plaj bulunuyor. Suyun ve güneşin tadını çıkarabilmeniz için havuz seçeneği de mevcut.

Otel, şık ve kaliteli bir şekilde dekore edilmiş. Unutulmaz dakikalar geçirmeniz için her şeyi düşünmüş olan Kempsinki Hotel The Dome içerisinde deniz ve golf manzaralı birçok oda bulunuyor. Oda içerisinde ihtiyacınız olan her şeye rahatça ulaşabilirsiniz.

Golf, tenis, su sporları, fitness merkezi gibi hareketli bir tatil geçirebileceğiniz birçok seçenek otel içerisinde yer alıyor. 

Bunun yanında kendinizi şımartabileceğiniz spa, güzellik merkezi gibi seçeneklerde mevcut.

Otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için linki ziyaret edebilirsiniz. 

2 – Titanic Deluxe Golf Belek, Antalya

Akdeniz’in mavisi, Torosların yeşili arasında dikkat çeken Titanic Deluxe Golf Belek, Antalya’da yer alıyor. Otel içerisinde birçok süit odanın yanı sıra villa seçeneğiyle de lüks ve kaliteyi bir arada sunuyor.

Ultra lüks ve konforlu eşyaları ile oda içerisinde tatil boyunca ihtiyaç duyacağınız her şey yer alıyor. 

Kapalı alanda veya nehir kenarında yemeğinizi yeme seçenekleri bulunuyor. Alakart menüsü ile dünyanın en iyi yemeklerini en güzel şekilde yeme imkanı sunuyor.

Titanic Deluxe Golf Belek içerisinde 8 tenis kortu, 3 futbol sahası, hamam, sauna, buhar odası, güzellik salonu gibi birçok seçenek bulunuyor. 7 adet büyük havuzu ve alkollü-alkolsüz bar seçenekleri ile mükemmel bir tatil yaşamanız için harika bir otel.

Otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için linki ziyaret edebilirsiniz. 

3 – Splendid Palas Hotel, Büyükada 

Büyükada’nın huzurlu ve dinlendirici havası, şehirin gürültüsünden uzak ama şehire yakın konumu, kırmızı panjurları, geçmişin nostaljisini koruyan havası ile oldukça gözde bir yapı Splendid Palas Hotel. 

Otelin köklü bir tarihi var. Bundan tam 115 sene öncesinde açılmış ve tarih boyunca birçok ünlü ismi ağırlamış.

Büyükada’nın doğasıyla iç içe bulunabileceğiniz otelde 60 oda ve 9 süit bulunuyor. Ayrıca odaların çoğu balkonlu ve deniz manzaralı. 

Splendid Palas Hotel, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, kültürel mirastan dolayı verdiği, sınırlı sayıda sahip olunan özel bir statüye sahip. 

Otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için linki ziyaret edebilirsiniz. 

4 – Haneden Cappadocia Suites, Kapadokya

İçerisinde mağara odaları yer alan Cappadocia Suites, Ürgüp’ün kendine has manzarasını doyasıya yaşayabileceğiniz, tarihi dokusu hiç bozulmamış bir otel olarak karşımıza çıkıyor. 

Antik mobilyaları ile kendinizi farklı bir zamanda gibi hissedeceğiniz otel içerisinde bazı odalarda teras bulunuyor.

Sabah akşam otelde bulunan açık büfe ve akşam yemekleri için alakart menüsü ile Türk mutfağının zenginliğini tadabileceğiniz bir otel.

Sabahları eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceğiniz, öğlen tesis etrafında bisiklet turuna katılabileceğiniz, akşamları yöresel turlar ile etrafı gezebileceğiniz güzel bir tatil için vazgeçilmez bir otel. 

Otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için linki ziyaret edebilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız