Haziran Ayında Gerçekleşecek En Heyecan Verici 15 Festival

0
502

Hepimiz yazın gelişini dört gözle bekliyoruz. Bu bekleyişin sebeplerinden birisi de yaz aylarında gerçekleşen eğlence dolu festivaller.

Haziran ayına girerek yaz mevsimine resmen adım atmış oluyoruz. Müzikten kahveye ve yemeğe her türlü festivallerin yer aldığı yazımızın sizler için faydalı olması dileğiyle.

1 – 51. İstanbul Müzik Festivali

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 51. İstanbul Müzik Festivali 1 – 17 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor. 12 yeni eserin prömiyer yapacağı festivalde seçkin orkestralar ve yıldız solistler İstanbullu müzikseverler ile buluşuyor. Festivalde her konser farklı yer ve saatlerde gerçekleşiyor. Tüm bu bilgilerin yer aldığı festivalin detaylı programına İKSV’nin sitesinden ulaşabilirsiniz.

Tarih: 1 – 17 Haziran

2 – Süper Müzik Fest, Ankara

Cermodern’de 2 – 4 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Süper Müzik Fest, birçok ünlü ismi Ankara’ya getiriyor. Festivalin ilk günü Çağan Şengül, Köfn, Melike Şahin ve Duman sahneye çıkıyor. İkinci gün ise Hayki, The Away Days, Hey! Douglas, Sena Şener ve Yüzyüzeyken Konuşuruz Ankaralılar ile buluşuyor. Festivalin son günü Hedonutopia, Ozbi, Fatma Turgut ve Pinhani konser veriyor. Müzik dolu bu festivale 2 günlük veya 3 günlük kombine bilet alabileceğiniz gibi, farklı günler için tek bilet de satın alabilirsiniz.

Tarih: 2 – 4 Haziran / Saat: 12:00 / Yer: Cermodern Ankara

3 – BigFest İstanbul 2023

Müziğe doyacağınız BigFest İstanbul 2023, 3 – 4 Haziran tarihlerinde Life Park’ta gerçekleşiyor. 3 Haziran Cumartesi günü Büyük Ev Ablukada, Güneş, Can Ozan, Skapova, Belki Biraz sahne alıyor. Duman, Motive, Mavi Gri, Emre Fel, Albin Hasani ise 4 Haziran Pazar günü seyirciler ile buluşuyor. Festival boyunca DJ performansları sizleri coşturacak. Festivale kombine bilet veya günlük bilet alarak katılım sağlayabilirsiniz.

Tarih: 3 – 4 Haziran / Saat: 13:00 / Yer: Life Park

4 – Lazy Sunday Festival, Ankara

Büyük Ev Ablukada ve Evdeki Saat gruplarının yanı sıra hem müzisyen hem de yapımcı olan Mert Demir’in sahne alacağı Lazy Sunday Festival, 4 Haziran Pazar günü gerçekleşiyor. İsminde de geçtiği üzere pazar gününü çimlere yayılarak tembel bir biçimde geçirmek isteyenlerin tercihi olan festival ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de düzenleniyor.

Tarih: 4 Haziran Pazar / Saat: 15:00 / Yer: ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi

5 – MilyonFest Kapadokya 2023, Nevşehir

MilyonFest Kapadokya bu yıl 8 – 11 Haziran tarihleri arasında Karakuş Turizm Tesisleri’nde düzenleniyor. 8 Haziran Perşembe günü Pinhani, Fatma Turgut, Dedublüman ve Gökçe sahne alırken, festivalin ikinci günü Selda Bağcan, Seksendört, Umut Kuzey ve Batu Akdeniz konser veriyor. 10 Haziran Cumartesi günü Athena, Madrigal, Güneş ve Can Gox seyirciler ile buluşurken festivalin son günü ise Cem Adrian, Sena Şener, Yaşlı Amca ve Skapova sahne alıyor. MilyonFest Kapadokya’ya günlük bilet, VIP günlük bilet, kombine bilet veya kamp kombine bilet alarak giriş yapabilirsiniz.

Tarih: 8 – 11 Haziran / Saat: 14:00 / Yer: Karakuş Eğlence Merkezi

6 – Food Truck Fest, Ankara

Haziran festivalleri genelde müzik ağırlıklı olsa da yemek yemeyi sevenleri de unutmadık. 9 – 11 Haziran tarihleri arasında Bilkent Center Açık Otopark’ta düzenlenen Food Truck Fest, Ankaralı yemek sevdalılarını çok mutlu edecek. Festivalde çeşitli food truck araçların yanı sıra DJ performansları, kahve workshopları, girişimci & tasarımcı stantları ve deneyim çadırları sizleri bekliyor. Ayrıca 9 Haziran Cuma akşamı Retrobüs, 10 Haziran Cumartesi akşamı Jabbar 20:00, 11 Haziran Pazar akşamı ise Ceylan Ertem konser veriyor. Konserler akşam sekizde başlıyor. Food Truck Feste kombine veya günlük bilet alarak katılabilirsiniz.

Tarih: 9 – 11 Haziran / Saat: / Yer: Bilkent Center Açık Otopark

7 – Wolfest ’23 International Outdoor & Music Festival, İstanbul

Wolfest ’23 International Outdoor & Music Festival, 9 – 11 Haziran tarihleri arasında Kemerburgaz Kent Ormanı içerisindeki Kilyos Doğada Yaşam Okulu’nda gerçekleşiyor. Spor, sağlık ve açık hava etkinliklerinin yapılacağı festivalde; 9 Haziran Cuma günü Can Bonomo, Evdeki Saat, Deniz Sipahi ve İlda Karr sahne alıyor. 10 Haziran Cumartesi ise Bedük, Emir Yargın Klas Pop, Ezgi Yelen, Selin Sümbültepe ve Furkan Kozanlı Live Band konser veriyor. Festivale günlük bilet, kamplı veya kampsız kombine bilet alarak katılım sağlayabilirsiniz.

Tarih: 9 – 11 Haziran / Saat: 08:00 / Yer: Kilyos Doğada Yaşam Okulu

8 – 90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest, Ankara

Yoksa sizler de bizim gibi hala doksanlar pop müzik dinleyenlerden misiniz? Cevabınız evetse 90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest tam size göre. 10 Haziran Cumartesi günü ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi’de gerçekleşecek olan festivalde Ali Güven, Burak Kut, Cartel gurubundan Kabus Kerim – Erci E, Deniz Arcak, DJ Hakan Küfündür, Hakan Peker, Mansur Ark ve Yonca Evcimik sahneye çıkıyor. Sizleri bir zaman yolculuğuna çıkaracak olan bu festivalde eğlenceye doyacaksınız.

Tarih: 10 Haziran Cumartesi / Saat: 15:30 / Yer: ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi

9 – Cute Fest, Ankara

Müzik ve sanatı birleştiren Cute Fest, 11 Haziran Pazar günü Bilkent Pia Sera İncek’te düzenleniyor. Kokteyl, kahve ve sanat workshoplarının yanı sıra food court ve draft bira tadımlarının yapılacağı festivalde yoga, meditasyon ve spor aktiviteleri de sizleri bekliyor. Cute Fest’te Zakkum, Karya Çandar, Tuba Lüleci Alaçam, İpop, Eren Doğru, Darıcı, Arda Öztürk, Özece, Efekan Ünal ve Zeynep Akçay sahneye çıkıyor.

Tarih: 11 Haziran Pazar / Saat: 12:00 / Yer: Bilkent Pia Sera İncek

10 – CheersFest 2023, Ankara

ODTÜ İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen CheersFest, 11 Haziran Pazar günü ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleşiyor. Ankara’nın ilk ve tek geleneksel öğrenci festivali olan CheersFest’te ondan fazla DJ ve sanatçı, çeşitli stantlar, Beer Pong, Pub Story, Dart ve workshoplar sizleri bekliyor. Müzik ve eğlenceye doyacağınız festivalde Madrigal, Güneş ve Can Ozan sahne alıyor.

Tarih: 11 Haziran Pazar / Saat: 16:00 / Yer: ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi

11 – Alsancak Müzik Festivali, İzmir

Athena, Ozbi ve Hey! Douglas’ın sahne alacağı Alsancak Müzik Festivali, 18 Haziran Pazar günü İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenleniyor. Festivalde Ozbi ve Hey! Douglas ile rap müziğe doyacaksınız. Athena da Yaşamak Var Ya, Ben Böyleyim ve Kime Ne gibi ünlü parçaları ile sizleri coşturacak.

Tarih: 18 Haziran Pazar / Saat: 16:30 / Yer: İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası

12 – Karadeniz Müzik Festivali, Samsun

Karadeniz Müzik Festivali, 22 – 25 Haziran tarihleri arasında Sheraton Grand Beach Samsun’da gerçekleşiyor. Karadeniz’de müzik fırtınası estirecek olan festivalde 22 Haziran Perşembe günü Emir Can İğrek, Pinhani, Motive, Mavi Gri ve Mert Kıyak sahne alıyor. Festivalin ikinci günü Manga, Fatma Turgut, Demir Demirkan, Niyazi Koyuncu ve Vals sevenleri ile buluşuyor. 24 Haziran Cumartesi günü Hayko Cepkin, Adamlar, Yaşlı Amca, Mary Jane ve Random konser veriyor. Festivalin son gününde ise Sagopa Kajmer, Madrigal, Dedublüman, Selçuk Balcı ve Munchies Samsunlular ile bir araya geliyor. Karadeniz Müzik Festivali’ne günlük bilet veya kombine bilet satın alarak katılabilirsiniz.

Tarih: 22 – 25 Haziran / Saat: 15:00 / Yer: Sheraton Grand Beach

13 – Chill-Out Festival, İzmir

Chill-Out Festival, 24 Haziran Cumartesi günü Urla Sahne’de düzenleniyor. Festivalde küresel ve vizyoner bakış açısını yansıtan sanatçı kadrosu, atölyeler ve aktiviteler sizleri bekliyor. Şehir hayatının karmaşasından Urla’nın sakinliğinde müzik ile uzaklaşmak isterseniz bu festival tam size göre.

Tarih: 24 Haziran Cumartesi / Saat: 12:00 / Yer: Urla Sahne 

14 – Gezgin Fest Patagonya, Kocaeli

2018 yılından beri düzenlenen Gezgin Fest bu sene Kocaeli’ne gidiyor. Festivalin birinci günü Feridun Düzağaç, Zakkum ve Tuğkan sahne alırken ikinci günü Emre Aydın, Çakal, Sena Şener ve Eftalya sevenleri ile buluşuyor. Festivalin son günü ise Emircan İğrek, Şanişer ve Sokrat, Mela Bedel ve Yeşilcam Project konser veriyor. DJ performansları festival boyunca devam ediyor. Festivale günlük bilet, kamplı veya kampsız kombine bilet alarak giriş yapabilirsiniz.

Tarih: 23 – 25 Haziran / Saat: / Yer: Patagonya World

15 – Antalya Coffee Fest

Konserlerle coşup eğlenceye doyduğumuz festival listemizi sizlere biraz enerji vermesi için Antalya Coffee Fest ile bitiriyoruz. 1. Antalya Coffee Fest, 24 – 25 Haziran tarihlerinde Antalya Açıkhava Sahnesi’nde düzenleniyor. Festivalde eşsiz kahve deneyimleri, ücretsiz seminerler ve workshoplar sizleri bekliyor. Konserler bitti sandıysanız çok yanılıyorsunuz. 24 Haziran Cumartesi günü festivalde Feridun Düzağaç, Ozbi, Deniz Tekin ve Kendimden Hallice sahne alıyor. Festivalin ikinci gününde ise Can Bonomo, Mavi Gri, Nova Norda ve Can Koç sevenleri ile bir araya geliyor. Festival biletleri günlük olarak satışa sunuluyor.

Tarih: 24 – 25 Haziran / Saat: 12:00 / Yer: Antalya Açıkhava Sahnesi

Hepinize çok keyif aldığınız eğlenceli festivaller dileriz!

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız