Şırnak’ın En İyi Otelleri

0
548

Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi sınırlarında olan Şırnak ilinin topraklarının bir kısmı Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunuyor. Çoğunluğu Doğu Anadolu’da olsa da iki ayrı bölgeye dağılmış şekilde bulunan bu ilin, çok eski bir geçmişe sahip olduğu biliniyor.

Tarihi boyunca hatırı sayılır derecede önemli pek çok devletin başkentini sınırları içinde bulunduran bu şehrin geçmişi, Kâtip Çelebi’nin Seyâhatname eserine göre Nuh Tufanı’ndan dahi eskilere dayanıyor.

Tarih ve kültür gezileri sırasında ziyaret edebileceğiniz Şırnak’ta kaplıca gibi doğal imkanlar da bulunuyor. Kış mevsiminin oldukça sert geçtiği Şırnak, en rahat şekilde ilkbahar mevsiminde ziyaret edilebiliyor. Şehir turunuz sırasında konaklamanız için çeşitli imkanlar sunan otellere de Şırnak’ta ulaşma imkanınız oluyor.

Yolculuğa çıkmadan önce Şırnak’ta Gezilecek Yerler yazımıza da mutlaka göz atmalısınız.

Şırnak’ta Öne Çıkan Oteller

Şırnak’ta farklı bütçelere uygun otel alternatifleri ziyaretçilere sunuluyor. Hangi otelde kalacağınıza karar vermeden önce otel fiyatlarını araştırmanız hazırlık açısından doğru bir adım oluyor.

Konforlu bir konaklama deneyimi yaşatan Şırnak otelleri, dinlenmek için ayıracağınız vaktin kalitesini artırmanızı sağlıyor. Kalacağınız otele karar verebilmeniz için yardımcı olacak yararlı bilgilere yazımızın devamında ulaşabilirsiniz

1) Şehr-i Nuh Otel

Şırnak’ın merkezinde bulunan Şehr-i Nuh Otel, 172 odayla misafirlerine hizmet veriyor ve 5 yıldızlı bir otel olarak karşınıza çıkıyor. Odalarda bulunan balkon, banyo, tuvalet, minibar, LCD TV, kablosuz internet, kahve/çay makinesi, telefon, kasa, saç kurutma makinesi, klima gibi imkanlarla oteldeki vakitleriniz konforlu bir şekilde geçiyor. 

Vaktinizin daha keyifli ve rahat geçebilmesi adına odalardaki söz konusu imkanlar dışında otelin ortak alanlarında da çok çeşitli imkanlar size sunuluyor. Kütüphane, oyun odası, Türk hamamı, fin hamamı, jakuzi, sauna, SPA merkezi, kuaför, güzellik merkezi, masaj salonu, kapalı havuz, açık havuz, toplantı odası, kuru temizleme imkanları otel bünyesinde yer alıyor ve ortak alanlarda da kablosuz internet hizmeti veriliyor. 

Alakart restoran, bar, snack bar gibi imkanların de yer aldığı otelde yeme içme işleriniz sorunsuz bir şekilde hallediliyor. Ayrıca bu otelde oda servisi hizmetinden de yararlanabilirsiniz. 

Resepsiyon hizmetlerinin 24 saat boyunca devam ettiği Şehr-i Nuh Otel’de emanet kasası, bagaj depolama, vale park hizmeti, hızlı check-in ve check out hizmetleri resepsiyon tarafından veriliyor. Otelde ücretsiz özel otopark da bulunduğu için özel aracınızla geldiğinizde park sorunu yaşamıyorsunuz. 

Şehr-i Nuh Otel Şırnak Havaalanı’na 50 km uzaklıkta bulunuyor ve otelden söz konusu havaalanına ücretli servis bulunuyor. Evcil hayvanlara izin verilmeyen otele girişler 14.00 ve sonrasında, çıkışlar ise 12.00 ve öncesinde yapılabiliyor.

Adres: Bahçelievler, Şehr-i Nuh Otel, RT ERDOĞAN BLV No:214, 73000 Yoğurtçular/Merkez/Şırnak

2) Kartal Park Otel

Açılışı 2021’de yapılan Kartal Park Otel, Şırnak’ın merkezinde hizmet veriyor. Otelin odaları suit oda, standart oda, aile odası, lüks oda gibi konseptlerle değerli müşterilerine ev sahipliği yapıyor. Söz konusu odalarda minibar, kasa, kablosuz internet, elbise dolabı, ücretsiz banyo malzemeleri, yedek yastık ve nevresim, havlu seti, terlik gibi araç gereç ve hizmetler sunuluyor. Otelde haftanın her günü açık büfe kahvaltı servisi veriliyor. 

Engelli bireyler için düz ana giriş, engelli kullanımına uygun banyo, tuvalet, oda ve engelli rampası bulunuyor. Bu sayede herkes Kartal Park Otel’de rahat bir şekilde konaklayabiliyor. 24 saat resepsiyon hizmetinin verildiği otelde hızlı check-in ve check-out yapabilme imkanınız oluyor. Otelde balayı çiftlerine özel oda dekorasyonu gibi hizmetler veriliyor. 

Ücretsiz özel otoparkın bulunduğu otelde transfer hizmeti ve havaalanına ücretli servis de bulunuyor. Otele evcil hayvanlar kabul edilmiyor. 12.00 ve sonrasında giriş yapabileceğiniz otelden 12.00 ve öncesinde ayrılmanız gerekiyor. 

Adres: Yeni Mahalle Vilayet Bulvarı No 87 İşkur Yanı Merkez, 73000 Şırnak Merkez/Şırnak

3) Sefine Otel

Şırnak Merkez’de bulunan otel şık bir şekilde döşenmiş 50 odasıyla hizmet veriyor. Sade, modern ve huzur verici görünüme sahip olan odalarda televizyon, ücretsiz kablosuz internet, saç kurutma makinesi, gardırop ve havlu gibi imkanlar bulunuyor. Otel yeme içme bakımından oldukça zengin imkanları ziyaretçilerine sunuyor. 

Emanet kasası, bagaj depolama, vale park hizmeti, özel karşılama sunumları gibi imkanların sunulduğu otel resepsiyonu 24 saat boyunca hizmet vermeye devam ediyor. Otelde yer alan çalışma alanlarında iş seyahatleriniz için geldiğinizde kullanabileceğiniz faks, fotokopi, tarayıcı, yazıcı, fotokopi araç gereçler de hizmetinize sunuluyor.

Ücretsiz halka açık otopark imkanı bulunan otelde evcil hayvanlara izin verilmiyor. Otele girişler 14.00 ve sonrasında, otelden çıkışlar ise 10.00 ve öncesinde yapılabiliyor. 

Adres: Gündoğdu mah. Uludere cad. Ömer Kabak Meydanı No:100, 73100 Merkez/Şırnak

4) Divan Otel Cizre

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Divan Otel Cizre, 5 yıldızlı bir otel olarak hizmet veriyor. Görünüş açısından da verdiği hizmet açısından da son derece lüks imkanlara sahip olan otel, ziyaretçilerine kusursuz hizmet verebilmek amacıyla tasarlanmış olarak karşınıza çıkıyor. Tesis özellikleri açısından Şırnak’taki en iyi oteller arasında yerini alıyor.

Otelin odaları klima, televizyon, ücretsiz kablosuz internet hizmetleriyle ve son derece lüks bir şekilde tasarlanmış bir şekilde hizmet veriyor. Dicle Nehri’nin kıyısında bulunan otelin bazı odaları nehir manzarası bazı odaları ise İpek Yolu, şehir veya havuz manzarası sunuyor. 

Buhar odası, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, masaj hizmetleri verilen otelde odaya yemek servisi, alakart restoran, kahvaltı salonu, açık restoran imkanlarından da yararlanabiliyorsunuz. Otelin resepsiyonu 24 saat boyunca hizmet veriyor ve bagaj muhafazası, konsiyerj hizmetleri de resepsiyon tarafından sunuluyor. 

Divan Otel Cizre’de ücretsiz özel otopark hizmeti, ücretli havaalanı servisi ve ücretli transfer hizmeti bulunuyor. Evcil hayvanların kabul edilmediği otele girişinizi 14.00 ve sonrasında, otelden çıkışınızı ise 12.00 ve öncesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Adres: Konak, Cizre Silopi Yolu No:234, 73200 Cizre/Şırnak

*obilet yazarları, en iyi otelleri arayan okuyuculara bazı seçenekler sunarak çözüm sağlamaya çalışmaktadır. Listede yer alan oteller, obilet yazarlarının okuyucular için derlediği bazı seçeneklerden oluşmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız