Ankara’nın En İyi 12 Oteli

0
4846

Başkent Ankara, turizm amaçlı yapılan seyahatlerden daha çok iş seyahatleri için gelen ziyaretçilerini ağırlayan bir şehir.

İş seyahatinin yoğun yapıldığı şehirlerde iyi otel bulmak konusunda zorlanmazsınız fakat iyinin de iyisini bulmak ayrı bir konu. Sizleri yormamak adına, Ankara’nın en iyi otellerini bir araya topladık.

obilet.com’da otel rezervasyonu da yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Ankara’nın en iyi otellerini obilet.com’da bulabilir, hızlıca seyahat planınıza uygun otelde oda ayırtabilirsiniz.

1) Divan Çukurhan

Divan Çukurhan; 16. yüzyılda kervansaray olarak inşa edilmiş olan Çukurhan’ın aslına uygun şekilde restore edilen binasında, lüks butik otel klasmanında hizmet veriyor.

Postmodern çizgilere sahip dekorasyonu ile adım attığınız ilk andan itibaren kalbinizi çalacak türden bir yer.

16 odası var ve her biri konforu yaşamanız için inceliklerle tasarlanmış durumda.

Başka bir dönemin içinde gibi hissederken, günümüzün imkanlarından faydalanılan bir otelde konaklamak isteyenler, kesinlikle Divan Çukurhan’ı tercih etmeliler.

2) Ankara HiltonSA

Ankara’nın tam merkezinde konumlanmış olan Ankara HiltonSa, şaşmayan kalitesi ile gerçek bir klasik. Kalite ve konfor konusunda risk almak istemeyenlerin güvenilir adresi de denilebilir.

Ankara HiltonSa, iş ya da turizm amaçlı seyahatler için gelenleri, konumu ve hizmet kalitesiyle memnun edecek türden bir tesis. Ayrıca, iş ve eğlence amaçlı düzenlenecek etkinlikler için de hizmet veriyor.

Dünya lezzetlerinden seçkiler sunan mutfağı bir yana, özellikle suşi severlerin gönlünü fethedecek Quick China restoranı da çok başarılı.

Akıllara kazınacak bir Ankara deneyimi için HiltonSa’yı tercih edebilirsiniz.

3) Lugal Ankara

Ankara’nın en keyifli yerlerinden biri olan Kavaklıdere’de konumlanan Lugal, şehrin lüks kategoride hizmet veren en iyi otellerden biri.

Seyahat amacınız ne olursa olsun; Ankara’nın kendine has cazibesini ayaklarınızı altına seren, tasarımıyla konforu hissettiren ve kaliteli hizmet sunan Lugal’de keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Asgari hizmet paketinin içerisinde ücretsiz otopark hizmeti ve havuz olanakları dahil olması da oteli daha seçilir kılıyor.

Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir yerde konaklamak için Lugal’ı tercih edebilirsiniz.

4) Wyndham Ankara

Wyndham Ankara Hotel, Wyndham oteller zincirinin en iyilerinden biridir. Ankara’nın eğlenceli ve keyifli yanını keşfetmenizi kolaylaştıran bir tesis.

Lüks ve konforlu detaylardan oluşan mimarisi, havalimanı ulaşımı ve havuz gibi olanakların dahil olduğu cömert hizmet anlayışıyla misafirlerini dört dörtlük ağırlıyor.

Sadece seyahat amaçlı gelen misafirler için değil, etkinlik düzenlemek isteyen misafirler için de gerekli imkanları fazlasıyla sunuyor.

Şımartılacağınız bir Ankara seyahati için Wyndham Ankara’dan daha iyi bir seçenek olamaz.

5) Sheraton Ankara Hotel & Convention Center

Klasik ve kalitesinden ödün vermeyen otel zincirlerinin başında gelen Sheraton’ın Ankara’daki tesisi Kavaklıdere’de bulunuyor.

Şehrin tüm zarafetini, hizmetine yansıtan Sheraton; iş ya da turizm amaçlı seyahatler için en iyi tercihlerden biri.

Konforlu odaları, zengin mutfağı, keyifli manzarası ve ücretsiz Wi-Fi ve otopark hizmeti gibi zengin olanaklarıyla misafirlerini ağırlama konusunda başarısını kanıtlamış bir marka olduğunu söylemek gerek.

Ankara’yı keyifle deneyimlemek için en doğru tercihlerden biri. Ayrıca, iş ve eğlence organizasyonları için de teknolojik altyapısıyla aradığınız hizmeti alabileceğiniz bir otel.

Teknik donanımı üst düzeyde olan konferans ve toplantı salonlarında kusursuz etkinlikler düzenlenebilir.

6) Grand Ankara Hotel & Convention Center

Grand Ankara, şehrin en iyi iş otellerinden biri olarak kabul ediliyor. Teknik altyapısıyla harika toplantı ve etkinliklerin düzenlenebileceği salonları, zengin mutfağı, ücretsiz Wi-Fi ve otopark hizmetleri, konforlu ve zevkle tasarlanmış odalarıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Sadece iş amaçlı değil, turizm amaçlı seyahat eden konuklar için de beklentileri karşılayan bir tesis.

Donanımlı ve konforlu bir otelde konaklayarak Ankara’yı yaşamak istiyorsanız, Grand Ankara’yı tercih edebilirsiniz.

7) Anadolu Hotels DownTown Ankara

Anadolu motifleriyle modern detayları buluşturarak tasarlanmış olan Anadolu Hotels DownTown Ankara, şehrin en iyi ve en genç otellerinden biri.

Ücretsiz otopark, ücretsiz Wi-Fi, havuz, bebek bakım odaları gibi ek hizmetlerinin yanı sıra; misafirlerine pek çok konuda zengin olanaklar sunuyor.

İş ve eğlence amaçlı etkinlikler düzenleyebileceğiniz, manzarası karşısında keyif yapabileceğiniz, seyahatlerinizde konforlu bir konaklama hizmeti alabileceğiniz otelin mutfağı da oldukça zengin.

Konuklarını mutlu edecek incelikleri iyi bilen Anadolu Hotels, Ankara’daki eviniz olabilir.

8) CPAnkara Hotel

Crowne Plaza’nın Ankara’daki tesisi olan CPAnkara Hotel, şehrin en seçkin bölgelerinden birinde konumlanmış durumda.

Pek çok seyahatsever için klasik bir konaklama adresi olan CP, zengin olanakları ve konforlu hizmet anlayışıyla misafirlerini mutlu etme konusunda oldukça deneyimli bir otel.

Eğlence ve iş organizasyonları yapmak isteyen konuklarını da memnuniyetle ağırlamayı başarıyor.

Konumu sayesinde, Ankara’yı keşfetmek isteyenler için kolay ulaşım imkanı sunduğunu da belirtmek gerek.

Ankara’yı en iyi şekilde deneyimlemek için CPAnkara Hotel’de konaklayabilirsiniz.

9) JW Marriott Ankara

Marriott kalitesini deneyimleyenler bilir; “mükemmellik” sıfatının hayat bulmuş hali gibidir.

Söğütözü’nde konumlanmış olan JW Marriott Ankara, lüks ve mükemmel bir Ankara seyahati için tercih edilmesi gereken tek adres.

Havalimanı ulaşım desteği, ücretsiz otopark, ücretsiz Wi-Fi, havuz ve bar gibi özel hizmetlerin yanı sıra, ihtiyacınız olan her şeyi en iyi şekilde size sunan bir otel.

Donanımlı teknik altyapıya sahip konferans ve toplantı salonları, en güzel eğlence organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek nitelikteki balo salonları, konforlu, şık ve rahat odaları ile beklentilerin üstünde bir yer.

Deneyimleyebileceğiniz en iyi Ankara seyahati için konaklayacağınız doğru adres JW Marriott Ankara olmalı.

10) Meyra Palace Ankara

Çankaya’da konumlanan Meyra Palace, şehrin bürokrasi merkezinin tam ortasında bulunuyor.

Konumu ve sahip olduğu olanakları ile özellikle iş seyahati amacıyla gelen misafirler için ideal bir konaklama tesisi olduğunu söylemek gerek. Otel, ücretsiz hizmetleri kapsamında Wi-Fi, otopark ve havuz olanaklarından yararlanma imkanı sunuyor.

İş etkinlikleriniz için kullanabileceğiniz donanımlı toplantı ve konferans salonları da mevcut.

Günün yorgunluğunu atmanız için tüm detayların düşünüldüğü konforlu odalarındaki klasik dokunuşlar da ilgi çekici.

Ankara’nın ağırbaşlı havasını arayan misafirleri mutlu edecek tek adres kesinlikle Meyra Palace olacaktır.

11) Point Hotel Ankara

Çağdaş ve modern temasıyla Ankara’nın genç yanını simgeleyen Point Hotel, seyahatseverler için ideal otellerden biri.

Göze batmayan detaylarla konforunu hissettiren odaları, deneyimli ve kaliteli hizmet anlayışı, şık detaylarla bezenmiş restoranında sunulan lezzetli yemekleri ve mükemmel konumu ile her beklentiyi karşılıyor.

İş seyahatleri ve etkinlikleri için hizmet veren toplantı ve konferans salonları, ücretsiz Wi-Fi hizmetinin yanı sıra; günün yorgunluğunu atabileceğiniz ücretsiz havuz ve jakuzi gibi hizmetleri de mevut.

Ankara’yı dolu dolu yaşayıp, gün sonunda Point gibi rahat ve keyifli bir otelde konaklamak, seyahatinizi özel kılmaya yeter de artar bile!

12) Mövenpick Hotel Ankara

“Kusursuz” tanımlamasından başkasını kabul edemeyecek kadar nitelikli ve kaliteli bir otel arıyorsanız, o Mövenpick Hotel Ankara’dır.

Odalarının tasarımındaki her detay sizi hem rahat ettirmek hem de tatilde olduğunuzu hissettirecek kadar şımartmak için tasarlanmış.

Üst düzey toplantı ve etkinlikler için gereken tüm imkanları sunan salonları, deneyimli personel ekibi ile iş seyahatlerinin de kusursuz geçmesini sağlıyorlar.

Sadece turizm amaçlı gelen misafirler ise, otelde bulunan ayrıcalıklı hizmetlerden sonuna kadar faydalanarak seyahatlerinin keyfini çıkarabilirler.

Tüm misafirlere sunulan ücretsiz Wi-Fi ve havuz olanaklarının yanı sıra; otelin yakınında, konukların ücretsiz olarak faydalanabileceği bir otopark da bulunuyor.

Konumu sayesinde Ankara’nın keşfedilmesi gereken tüm bölgelerine yorulmadan ulaşmanız da mümkün.

Mutfağından çıkan zengin lezzetler ve gün sonunda yorgunluğunuzu atabileceğiniz nezih barı ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Uzun lafın kısası; tam anlamıyla kusursuz bir seyahat deneyimi için Ankara’daki adresiniz Mövenpick Hotel olmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız