Yazın Ritmini Yakalayın: Temmuz Ayı Konserleri

0
433

Yaz mevsiminin en güzel ayı olan temmuzun gelmesi ile birlikte konserler büyük şehirlerden tatil beldelerine doğru taşınmaya başlıyor. Bir yandan tatil yaparken diğer yandan sevdiğiniz şarkıcılar ile buluşacağınız konserler sizleri bekliyor!

Tatil yerleri dedik ama şehirdekiler de merak etmesin, listemizi hazırlarken sizleri de unutmadık! Temmuz ayında gerçekleşecek olan bomba gibi konserleri sizler için hazırladık. Ne duruyorsunuz, hemen konser biletlerinizi alıp sonsuz eğlencenin tadını çıkarın!

1 – Sıla Konseri, Bodrum

Bu sene Bodrum Antik Tiyatro konserleri, ünlü şarkıcı Sıla ile başlıyor. Antik tiyatronun tarihi dokusunda Sıla’nın şarkılarını dinlemek isteyenler, 1 Temmuz Cumartesi akşamı için başka bir plan yapmasın. Saat 21:00’de başlayacak olan Sıla konseri, izleyicilerine keyifli bir yaz akşamı yaşatacak.

Tarih: 1 Temmuz Cumartesi / Saat: 21:00 / Yer: Bodrum Antik Tiyatrosu

2 – Gülşen Konseri, Bodrum

Bodrum Antik Tiyatro’da eğlence bitmek bilmiyor! Gülşen 2 Temmuz Pazar akşamı, Bodrumlu sevenleri ile buluşuyor. Pop müziğin kraliçesi, hareketli şarkıları ve enerjik dansları ile Ege’yi sallayacak. “Be Adam” isimli albümü ile 90’lı yılların sonunda müzik hayatına başlayan Gülşen, daha uzun yıllar boyunca sahneleri dolduracak.

Tarih: 2 Temmuz Pazar / Saat: 21:00 / Yer: Bodrum Antik Tiyatrosu

3 – Melek Mosso Konseri, İstanbul

Melek Mosso, Maximum Uniq Açıkhava sahnesinde 5 Temmuz Çarşamba akşamı konser veriyor. Jolly Joker x Vodafone Red tarafından düzenlenen konser, saat 21:00’de başlıyor. Konser biletleri Vip Lounge, Sahne Önü (VIP) – İkramlı, Sahne Önü ve Bistro olarak satışa sunuluyor.

Tarih: 5 Temmuz Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: Maximum Uniq Açıkhava

4 – Balmorhea, Ankara – İstanbul

Teksaslı enstrümantal deneysel müzik grubu Balmorhea, 7 Temmuz Cuma akşamı CSO Ada Ankara’da ve 8 Temmuz Cumartesi akşamı İstanbul’da konser vermek için ülkemize geliyor. 2006 yılında Rob Lowe ve Michael Muller tarafından kurulan grup, post rock ve indie folk dinleyicilerini büyülüyor. Caz, folk ve klasik müzikten ilham alan şarkıları ile sevilen Balmorhea, Ankaralılara ve İstanbullulara güzel bir akşam yaşatmaya söz veriyor.  

Tarih: 7 Temmuz Cuma / Saat: 20:00 / Yer: CSO Ada Ankara

Tarih: 8 Temmuz Cumartesi / Saat: 21:30 / Yer: Maximum Uniq Açıkhava

5 – Simge Sağın Konseri, Ankara

Son zamanlarda “Aşkın Olayım” isimli şarkısı ile herkes tarafından beğenilen Simge, 8 Temmuz Cumartesi akşamı Ankaralılarla buluşuyor. Armada Alışveriş Merkezi Açıkhava sahnesinde gerçekleşecek olan konser, 21:00’de başlıyor. Türk pop müziğinin temsilcilerinden Simge Sağın, dinleyicilerine keyifli bir yaz akşamı yaşatacak.

Tarih: 8 Temmuz Cumartesi / Saat: 21:00 / Yer: Armada AVM Açıkhava

6 – Buray Konseri, İzmir

Şarkı sözü yazarı ve şarkıcı Buray, 14 Temmuz Cuma akşamı İzmirli sevenleri ile bir araya geliyor. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda 21:15’te başlayacak olan konserde, Buray en güzel şarkıları ile izleyicilere seslenecek. Kendini pop müziğin ritmine bırakmak isteyenler, bu güzel konseri kaçırmasın deriz.

Tarih: 14 Temmuz Cuma / Saat: 21:15 / Yer: Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

7 – Yeni Türkü & Zuhal Olcay Konseri, İstanbul

Yeni Türkü ve Zuhal Olcay, %100 Akustik etkinlikleri kapsamında konser veriyor. Sanatçılar 14 Temmuz Cuma akşamı İstanbullu sevenleri ile buluşuyor. KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek olan konser saat 19:00 itibariyle başlıyor.

Tarih: 14 Temmuz Cuma / Saat: 19:00 / Yer: KüçükÇiftlik Park

8 – Mabel Matiz Konseri, Ankara

Mabel Matiz Armada AVM Açıkhava konseri ile Ankaralı sevenleri ile bir araya geliyor. “Karakol”, “Öyle Kolaysa” ve “Gel” isimli parçaları ile duygularımıza tercüman olan Mabel Matiz’in konseri 21:00’de başlıyor. Duygusal başlayıp eğlenceli bir biçimde devam eden konserde keyifli bir yaz akşamı sizleri bekliyor.

Tarih: 14 Temmuz Cuma / Saat: 21:00 / Yer: Armada AVM Açıkhava

9 – Edis Konseri, İzmir

Pop müziğin sevilen isimlerinden Edis, 15 Temmuz Cumartesi akşamı Çeşme’de konser veriyor. Mano Del Sol isimli mekânda gerçekleşecek olan konser, saat 22:30’da başlıyor. Edis “Olmamış mı?”, “Dudak” ve “Çok Çok” isimli şarkıları ve enerjik dansları ile izleyicilerine unutulmaz bir Temmuz akşamı yaşatacak.

Tarih: 15 Temmuz Cumartesi / Saat: 22:30 / Yer: Mano Del Sol

10 – Sagopa Kajmer Konseri, Ankara

2022 yılında çıkardığı “Kağıt Kesikleri” isimli albümü ile sahnelere güzel bir dönüş yapan Sagopa Kajmer, 16 Temmuz Pazar akşamı Ankaralı rap müzik sevenler ile bir araya geliyor. 20:30’da başlayacak olan konser, Armada AVM’nin Açıkhava sahnesinde gerçekleşiyor. Türkçe rap müziğin krallarından Sagopa Kajmer, anlamlı şarkı sözleri ile dinleyicilerin kalbine dokunacak.

Tarih: 16 Temmuz Pazar / Saat: 20:30 / Yer: Armada AVM Açıkhava

11 – Lindsey Stirling Konseri, İstanbul

Elektronik kemancı ve dansçı olan Lindsey Stirling, 19 Temmuz Çarşamba akşamı İstanbullu müzik sevenler ile buluşuyor. Günümüzün en yenilikçi yıldızlarından birisi olan sanatçı, konserini Turkcell Vadi Sahnesi’nde veriyor. Lindsey Stirling, dört adet Billboard liste başı albümün sahibi. Brave Enough isimli parçası ile En İyi Dans/Elektronik Albüm dâhil olmak üzere, iki tane “Billboard Müzik Ödülü” kazanan Stirling’in konseri, saat 21:00’de başlayacak.

Tarih: 19 Temmuz Çarşamba / Saat: 21:00 / Yer: Turkcell Vadi

12 – Deniz Seki & Kafadar Konseri, İstanbul

“Kusura Bakma” ve “Yalan Olur” isimli şarkıları ile büyük bir çıkış yakalayan Kafadar, 21 Temmuz Cuma akşamı Deniz Seki ile birlikte konser veriyor. Jolly Joker Kıyı İstanbul’da gerçekleşecek olan konser, saat 21:00’de başlıyor. Deniz Seki’nin “Suya Hapsettim” isimli şarkısını yeniden yorumlayarak üne kavuşan Kafadar, Seki ile beraber sahne alarak izleyicilerine unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak.

Tarih: 21 Temmuz Cuma / Saat: 21:00 / Yer: Jolly Joker Kıyı İstanbul

13 – Can Bonomo Konseri, Ankara

Müziğe daha sekiz yaşında gitar çalarak başlayan Can Bonomo, 22 Temmuz Cumartesi akşamı Ankaralı sevenleri ile buluşuyor. Armada AVM Açıkhava sahnesinde gerçekleşecek olan konser, saat 21:00’de başlayacak. “Meczup”, “Bana Bir Saz Verin” ve “Gazapistan” isimli şarkıları ile çok beğenilen Bonomo, Ankara’da keyifli bir pop rock rüzgârı estirecek.

Tarih: 22 Temmuz Cumartesi / Saat: 21:00 / Yer: Armada AVM Açıkhava

14 – The Prodigy, İstanbul

İngiliz elektronik müzik grubu The Prodigy, 23 Temmuz Pazar akşamı İstanbullu hayranları ile bir araya geliyor. “The Prodigy Back on Tour” kapsamında ülkemize gelen grup, KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor. Saat 21:00’de başlayacak olan konserde, The Prodigy grubu ile elektronik müziğin ritmini sonuna kadar hissedeceksiniz.

Tarih: 23 Temmuz Pazar / Saat: 21:00 / Yer: Küçükçiftlik Park

15 – Retrobüs Konseri, Bursa

Türk rock müziğinin en bilinen parçalarını, kendine has bir tarzda coverlayan grup Retrobüs, 26 Temmuz Çarşamba akşamı Hayal Kahvesi Bursa’da konser veriyor. Sizleri 70’ler, 80’ler, 90’lar ve 2000’lerin en güzel şarkıları arasında tarihi bir gezintiye çıkaracak olan grubun konseri, saat 22:00’de başlıyor. Sevimli tarzları ve enerjik vokalleri ile insana hoş bir akşam yaşatan Retrobüs ile zamanda güzel bir müzik yolculuğuna çıkacaksınız.

Tarih: 26 Temmuz Çarşamba / Saat: 22:00 / Yer: Hayal Kahvesi Bursa

16 – Şevval Sam – Pera Filarmoni Orkestrası Konseri, İstanbul

“Aşkı Bulacaksın” isimli konserinde Şevval Sam, Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde Pera Filarmoni Orkestrası ile birlikte sahne alıyor. 28 Temmuz Cuma akşamı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan konserde Ege’nin iki yakasından zamansız şarkılar sizlere seslenecek. Saat 21:00 başlayan konser, İstanbul’da Ege rüzgârlarını estirmeye söz veriyor.

Tarih: 28 Temmuz Cuma / Saat: 21:00 / Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

17 – Sigur Ros Konseri, İstanbul

Dünyanın en büyük post – rock gruplarından birisi olan Sigur Ros, 28 Temmuz Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta konser veriyor. Melodik, klasik ve minimalist ögeleri barındıran şarkıları ile ünlenen İzlandalı grup, Yüzdeyüz Müzik’in katkılarıyla İstanbullu sevenleri ile buluşuyor. Sigur Ros grubu, İzlandaca ve kendilerinin yarattığı “Hopelandish” isimli dilde yazdıkları şarkılarıyla, dinleyicilerine farklı bir akşam yaşatacak.

Tarih: 28 Temmuz Cuma / Saat: 18:00 / Yer: KüçükÇiftlik Park

18 – Selda Bağcan Konseri, Ankara

Türk halk müziği ve Anadolu rock tarzındaki parçaları ile sevilen sanatçı Selda Bağcan, 29 Temmuz Cumartesi akşamı Ankaralı hayranları ile bir araya geliyor. Armada AVM Açıkhava sahnesindeki konser, saat 21:00’de başlıyor. Sizler de bu konsere giderek Selda Bağcan’ın muhteşem sesine eşlik edebilirsiniz.

Tarih: 29 Temmuz Cumartesi / Saat: 21:00 / Yer: Armada AVM Açıkhava

19 – Cem Adrian Konseri, Bodrum

Farklı bir ahenge sahip olan sesi ile birçok kişi tarafından sevilen şarkıcı ve besteci Cem Adrian, 30 Temmuz Pazar akşamı Bodrum Antik Tiyatrosu’nda sahne alıyor. Saat 21:00’de başlayacak olan konserde, Cem Adrian güzel şarkılarını sevenleri için seslendirecek. Sanatçı “Kül”, “Derinlerde”, “Gönül” ve “Sen Gel Diyorsun” isimli parçaları ile Bodrumlu sevenlerine eşsiz duygular yaşatacak.

Tarih: 30 Temmuz Pazar / Saat: 21:00 / Yer: Bodrum Antik Tiyatrosu

20 – Sertab Erener Konseri, İstanbul

Sertab Erener İstanbul Festivali kapsamında, 31 Temmuz Pazartesi akşamı İstanbul’da konser veriyor. Festival Park Yenikapı’daki konserde Erener en sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek. 22:30’da başlayacak olan konserin biletleri genel giriş ve sahne önü olarak satılıyor.

Tarih: 31 Temmuz Pazartesi / Saat: 22:30 / Yer: Festival Park Yenikapı

Hepinize eğlenceli konserler dileriz!

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız