Kız Kıza Tatil Destinasyonları

0
1372

Kız kıza tatil yapmanın tadı bir başka! Yeni yerleri birlikte keşfetmek, lezzetleri yemeklerin tadına varmak, çılgınca alışveriş yapmak, sanat ve mimarinin büyülü dünyasını deneyimlemek, bolca dans edip, eğlenmek… En yakın kız arkadaşlarla bunları yaşamak gibisi yoktur.

Arkadaşlarınızla nereye gitseniz keyif alacağınız belli fakat bazı rotalar var ki, tatilin mutluluk dozajını arttıracak türden! Yurt içinde ve yurt dışında, anılarınıza yenisini katacağınız harika yerler biliyoruz ve onları sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz!

Kız Kıza Tatil Destinasyonları

Çeşme, İzmir

Alaçatı, Çeşme

Ülkemizdeki destinasyonlardan başlayalım. İzmir’in incisi Çeşme, Türkiye’nin en gözde ve en popüler tatil yerlerinden biri.

Alaçatı, Çeşme

Ege’nin serin suları ile harika müziklerin birleştiği Alaçatı beachleri, birbirinden özel yemekleri tadabileceğiniz lezzet durakları, çılgınca dans ederek gecenizi renklendireceğiniz kulüpleri ve kaybolmak isteyeceğiniz Alaçatı sokakları ile kız kıza tatil için en doğru seçimlerden.

Sokaklarını karış karış gezerken alışveriş yapmaktan kendinizi alamayacağınız tasarım butiklerini de unutmamak gerek!

Ilıca Plajı Çeşme

Daha önce gitmediyseniz ya da kız kıza gitmediyseniz, Çeşme’yi mutlaka bu şekilde deneyimlemelisiniz.

Çeşme ile ilgili yazılarımız için:

Kaş, Antalya

Patara Plajı, Kaş, Antalya

Tescilli Akdeniz güzeli Kaş, küçücük alanda büyük güzellikler saklayan bir yer. Doğası, denizi, meyhaneleri, koyları ve butikleriyle baştan çıkarıcı bir yer.

Patara Antik Kenti, Kaş

Ülkenin en güzel denizlerinden birinde yüzmek, maceracı yanınızı ortaya çıkarmak için dalış veya yamaç paraşütü yapmak, tekne turu ile harika koylar gezmek, meyhanelerde keyifli akşamlar geçirmek bir tatilde yapılacak harika aktivitelerdir ve hepsini burada bulabilirsiniz.

Tarih kokan sokaklarında dolaşırken bol bol fotoğraf çektirecek, tasarım kıyafet ve dekorasyon eşyaları alırken zamanı unutacaksınız. Birbirinden iyi müzikler çalan barlarını da unutmamak gerek. E, daha ne olsun!

Kaş ile ilgili yazılarımız için:

Antalya’nın diğer güzelliklerini keşfetmek isterseniz Antalya gezilecek yerler yazımıza da muhakkak göz atın!

Eskişehir

Eskişehir

Tatil deyince aklınıza hep deniz, güneş gelmesin; biraz da şehir odaklı tatillere yönelmek gerek. Bu konuda Eskişehir çok doğru bir tercih.

Porsuk Çayı Eskişehir

Kız kıza gidip, Adalar Caddesi’ndeki mekanları keşfetmek, diğer şehirlerden çok daha eğlenceli olan konser mekanlarının tadını çıkarmak, Porsuk Çayı’nda sanki Venedik’teymiş gibi gondolla gezmek, tatilin verdiği cüretkarlıkla bol bol çiğ börek yemek ve Kentpark, Odunpazarı, Masal Şatosu gibi özel yapıları keşfetmek mümkün.

İlle de deniz isterseniz, şehrin içindeki yapay plaja gidip, onun tadını çıkarmanız da mümkün.

Yaşlanmayan, ruhu hep genç kalan Eskişehir, kız kıza tatiliniz için en eğlenceli rotalardan biri olacaktır.

Eskişehir ile ilgili yazılarımız için:

Ayvalık, Balıkesir

Cunda Adası, Ayvalık

Ege’nin zeytinyağı ve sakız kokan ilçelerinden Ayvalık, kız kıza tatil için ideal rotalardan biri.

Tekne turuyla Ege koylarının tadını çıkarmak, Cunda’nın büyüleyici sokaklarında kaybolup, meyhanelerinde vakit geçirmek, lezzet duraklarını keşfetmek, içinde sakız aroması olan her şeyi yemek; bu tatilde yapabileceklerinizin sadece bir kısmı.

Ayvalık, Balıkesir

Cumbalı evleri ile insanı büyüleyen bu tatlı Ege kasabasına kız kıza gitmeyi mutlaka deneyimlemelisiniz.

Belki oradan bir tekneyle Midilli Adası’na geçip, küçük bir Yunanistan çıkarması da yapabilirsiniz. Gelsin yeni anılar ve deneyimler!

Balıkesir ve Ayvalık ile ilgili yazılarımız için:

Amsterdam, Hollanda

Bloemenmarkt Amsterdam

Yurt dışında kız kıza eğlencenin doruklarına varmak için seçilecek en iyi rota, Amsterdam desek, şaşırmazsınız.

Amsterdam’ın kendine has eğlence stili, giden herkesi büyülediği gibi, sizi de büyüleyecek. Sadece eğlence değil; işin içinde sanat da olsun derseniz, yine doğru adrestesiniz. Bu küçük şehir bünyesinde inanılmaz güzel müzeler bulunduruyor.

Etkileyici mimarisi ve bisikletle her yere gidebilme imkanının olması da cabası!

Eğlence, sanat, yeni deneyimler ve farklılıklarla dolu bir tatil isteyen kız arkadaşlar, Amsterdam’a bilet bakmaya başlamalı!

Hollanda ve Amsterdam ile ilgili yazılarımız için:

Paris, Fransa

Paris'te gezilecek yerler

Romantik tatil deyince ilk akla gelen şehir olan Paris, kız kıza tatiller için de oldukça ideal bir şehir aslında.

Muhteşem tatlılar yediğiniz, özel butik ve dükkanlardan bol bol alışveriş yaptığınız ve eğlenceli kulüplerinde bol bol dans edeceğiniz üstüne bir de oldukça iyi ve zengin müzeler gezebileceğiniz bir şehir burası! Böylesi tatile kim hayır diyebilir ki?

Sanatla ruhunuzu, tatlı, şarap ve peynirleriyle bedeninizi, kalan tüm güzellikleri ile de gözlerinizi doyuracak bir şehir. En yakın arkadaşınızla bu tatili çoktan hak ettiniz!

Fransa ve Paris hakkında yazılarımız için:

Mykonos, Yunanistan

Mykonos Yunanistan

Kız kıza gidilecek bir tatil rotalarında bahsederken, enfes Yunan Adaları‘na değinmeden olmaz!

Belki pek çoğu romantizm kokuyordur ama Mykonos eğlencenin merkezi desek yeridir.

Mykonos, Yunan Adaları

Gelecek planlarınıza ve yaşadığınız ana kahkahalarla kadeh kaldıracağınız gün batımları, masmavi kokan tavernalar, eşsiz Ege denizi, kaybolmak isteyeceğiniz büyüleyici sokaklar, harika partiler düzenleyen kulüpler Mykonos’ta sizi bekler.

En yakın arkadaşınızla mavinin tonlarında kaybolmak, güneşin sarısıyla canlanmak isterseniz, doğru adres bu enfes Yunan adası Mykonos olacaktır!

Mykonos yazılarımız için:

Milano, İtalya

Milano İtalya

İtalya’nın her şehri kız kıza gitmek için ideal olabilir fakat alışveriş tutkunu arkadaşlar için Milano’nun yeri bambaşka!

Uygun fiyata alışveriş yapabileceğiniz Via Papiniano Pazarı‘ndan, dünyaca ünlü ve lüks markaların bulunduğu Via Montenapoleone Caddesi‘ne kadar uzanan seçenekleriyle Milano gerçek bir alışveriş cenneti.

Tabii ki sadece alışveriş değil, tadına doyulmaz İtalyan lezzetleri, baş döndürücü mimari eserler ve Avrupa’nın en özel sanat müzeleri Milano’da keşfedilmeyi bekliyor!

Bu çekici İtalyan’ı kız kıza ziyaret etmekten daha iyi bir fikir olamaz!

Milano yazılarımız için:

***

Başında da belirttiğimiz gibi; arkadaşlarınızla gittiğiniz her yer güzel, eğlenceli ve unutulmaz bir tatil mekanı olacaktır. Fakat bu şehirleri henüz kız kıza deneyimlemediyseniz, çok şey kaçırıyorsunuz demektir.

Planlarınızı yapmak için acele edin; rüya gibi bir tatil bu şehirlerden birinde sizi bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi yazınız